Публикувано на 29.05.2022 / 15:29

С ПОДКРЕПАТА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА СЕ ПРАВЯТ НАЗНАЧЕНИЯ В ГОРСКИТЕ СТОПАНСТВА, КОИТО ДА ПЪЛНЯТ ПАРТИЙНИТЕ КАСИ

С подкрепата на Корнелия Нинова се правят назначения в горските стопанства, които да пълнят партийните каси. Това каза Александър Дунчев в студиото на bTV, където показа и протокол от събрание на БСП в Сърница, с което на практика се разпределят държавни длъжности между партийни функционери. Според депутата от “Продължаваме промяната“ и бивш шеф на Агенцията по горите, този партиен протокол на БСП е доказателство за корупцията в България.

„Проблемът са зависимостите. Още си караме по комунистическия ред – цялата държавна администрация да е изградена от зависими хора. 80-90% от администрацията се избират по абсолютно непрозрачен начин. И всичко това, за да може партийни функционери да имат власт“, подчерта Дунчев.

Александър Дунчев направи скандални разкрития за назначения на член на БСП-Сърница в Регионална дирекция по горите – Пазарджик: без провеждане на конкурс, с протокол, който той сам е подписал и, според Дунчев, без необходимия опит за длъжността, която заема.

„На 29 януари 2022 г. изпълнителното бюро на една лява партия (бел. ред. – . БСП) в село Сърница зам.-председателят г-н Мусов и г-н Перушински са подписали протокол, в който г-н Гюрсел Мусов се самопредлага да стане горски инспектор в Регионална дирекция по горите – Пазарджик, която беше моя подчинена структура в Агенцията по горите. На 20 май човекът става горски инспектор, при условие, че доскоро е бил кандидат-кмет, партиен функционер, бизнесмен и няма нищо общо с горите. И къде ще проверява в Сърница, кой ще проверява фирмите, които се отчитат на партиите, които имат отношение към горите. Вторият, който се е подписал под документа пък е горски стражар от половин година, той е назначен без никакъв опит“, разказа Дунчев.

По думите му подобни назначения не се правят случайно.  „Кой ще има интерес от всичко това, освен ти да държиш властта, да сложиш навсякъде свои хора, които да покровителстват определени фирми, да мачкат останалите, които не са съгласни. Тези фирми винаги намират начин да се отчитат и да помагат на кметовете. Тези пари после отиват към централите – не само на тази партия (бел.ред. – БСП). Това не е само в горите, това е навсякъде“, добави депутатът от „Продължаваме промяната“.

„Това ни връща към комунизма“, подчерта Дунчев. Според протокола на БСП, обаче, втора точка е подкрепа на партийното назначение до намиране на подходящ човек. „Но този, който идва е роднина“, твърди Дунчев с уточнението, че всички назначения в Горското стопанство в Сърница са роднински и по партийна линия.

„Местният бизнес не е ОК с всичко това, което се случва. Те са принудени да работят под политическия натиск“, отбеляза Дунчев, визирайки БСП.

„Всички тези около 30 фирми, свързани с Горското стопанство, реално ще трябва да се отчитат на БСП. И това се прави във всички горски стопанства – слагат се приближени на БСП хора, които да мачкат останалите, които не са съгласни. Такива фирми винаги намират начин да се отчитат на кметовете, помагат и по време на избори с раздаване на дърва за огрев, за да се привличат гласове. В крайна сметка събраните пари отиват към партийните централи. Същата схема се прилага и при АМ „Хемус“, и при ГКПП “Капитан Андреево“, твърди Дунчев. Тези схеми показват, че има връзка между предишните и сегашните управляващи, допълни той.

„Горски стражари не могат сами да решат как се управлява едно стопанство. Това идва или от ниво министър (бел.ред. – ресор министър е Иван Иванов от БСП), или от ниво над министър – шефът на партията (бел. ред. – вицепремиерът и лидер на БСП Корнелия Нинова).

В отговор на въпрос дали тази схема се реализира с подкрепата на вицепремиера и лидер на БСП Корнелия Нинова, Дунчев отговаря: „И не само там, а на всякъде“. Той уточни, че схемата от Сърница се прилага и при управителните съвети на всичките горски предприятия, където хората са назначения на визираната партия.

„Това е забранено. Оправдание е, че се прави, за да се носи политическа отговорност. Политическото вмешателство е забранено във всички закони“, подчерта Дунчев.

На въпрос кой трябва да поеме политическата отговорност за тези схеми, Дунчев отговори: Тези, които се разпознаят, че ги правят. Според него трябва да бъдат уволнени хората на най-високо ниво. „Не са виновни нито горските, нито кадровиците (бел.ред. – подписали протокола на БСП), нито директорът на стопанството, на най-високите нива трябва да се търси отговорността“, подчерта Дунчев, като не назова директно имената, тъй като това било решение на правителството. Водещата Мария Цънцарова репликира директно с името на Корнелия Нинова, при което Дунчев Нито потвърди, нито отрече.

Afera.bg

Коментари 43 за
“С ПОДКРЕПАТА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА СЕ ПРАВЯТ НАЗНАЧЕНИЯ В ГОРСКИТЕ СТОПАНСТВА, КОИТО ДА ПЪЛНЯТ ПАРТИЙНИТЕ КАСИ”

 1. БКП е родила много изроди.Едни от тях са Боко Тиквата, Курнела Иванкостовата и векереца Петко петков- на Киро Измамника баща му.
  Отечественофронтовски поздрав на бетонните комундета!

 2. Гуцанов Медузата и дългата свинска тения стои в основата на корупцията в горските стопанства ,удълбочаване на канала в езерото и транспорта.Не се насити на пари тоя мънкащ гей.

  1. Рафаел не използва фамилията на известните си родители

   Той се води Рафаилов – по второто име на баща си. Така го е записала майка му, когато се е родил през 1993 г.

 3. Все пак моля др. Отечествен Фронт/като най-компетентен/ ,ако може да ми каже ,каква е връзката между Горските стопанства ,Партизаните и Кашкавала ?
  И да не се опитва да шикалкави ,защото имам консултант -мандражия ,а той всичко ми казва !

  Венсеремос.
  П.Пис
  Наздраве на ОФ-то и на всички ,които не консумират алкохол !

  1. Преди 9-ти септември се конфискуваше екологичното Производство на Мандраджиите!!!Сега Конфискаторите станаха Мандраджии и продават на Народа/ в името на когото се бореха / ГМО продукти с Палмово масло!!! Накратко- Не дай си боже КОНФИСКАТОР да стане Мандраджия !!! Какво остава ако са и ПОЛИТИЦИ!!!

   1. При горските е по-просто…
    Обявяват корояди и други болести ,плющят гората и хоп Кашкавалът е на Масата.

    1. А кашкавалът беше на масата ,ама германската и Румънската и Финландската и Унгарската и на Италианската . А направата за него обираха млякото на Българският селянин монархо фашистите .Със тази разлика че конфискуваното мляко се даваше на мандрите на чорбаджиите .Щото имаше и кооперативни мандри и фашистката власт им нямаше доверие ,за да укрият сиренето и кашкавал предназначен за войските на вермахта .Чети книгата на Славчо Трънски във бой последен ,там ги пише тези работи и също така във първият том на ЦКС за горските кооперации . Слушай Венсеремоса много уроци и то безплатни ти преподадох днес . и понеже живеем във условията на твоя либерал капитализъм ,редно е да си плащаш вече .Няма да те уча цял живот без пари Я !

  2. Ех Венсеремоса ,много пъти съм ти писал за партизаните и кашкавала и мандрите и горските стопанства ,но явно нищо не си запомнил от написаното от мен .Верно спри със дрогата и пиенето и приказките за кашкавала и зелето и котката ,щото ставаш за смях вече .А бе ти чел ли си нещо за Сун Ятсен ,създателя на Китайската комунистическа партия и за неговите три принципа .Я чакай да ти помогна със малко информация за него ,въпреки че никога не съм бил комунист .Аз съм социалист по душа от този работническият социализъм и съм член на БРП която вече не съществува . Сун Ятсен (на китайски: 孫逸仙) е китайски революционер и политик.

   Играе важна роля при свалянето на династията Цин по време на Синхайската революция. Става първия президент (временен) на новосъздадената република (1912), а след това е сред основателите и първият лидер на партията Гоминдан.[1] Обединяваща фигура през първите години на републиката, той е сред малкото китайски политици от XX век, уважавани от противопоставящите се страни на Тайванския проток – днес Сун Ятсен е определян като „баща на нацията“ в Република Китай и като „предвестник на народната революция“ в Китайската народна република. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83%D0%BD_%D0%AF%D1%82%D1%81%D0%B5%D0%BD . А виж сега неговите три принципа които и България трябва да следва Бъдещото устройство на държавата ,това са трите народни принципа 1 На Родолюбието 2 На Народовластието 3 На народното благоденствие . Сун Ян Сен – Китай Тези три принципа са изпълнени единствено във Китай и Северна Корея ,поне засега . Ей Венесеремоса я ми кажи твоите три либерални принципа кой са .

   1. Яко набра, а…
    Супер !

    Ама за Китай остави на мен.аз поги разбирам тея работи !
    Виж ,какво казва Дзъ по въпроса –
    ,,Ако седиш достатъчно дълго на брега на реката,
    рано или късно покрай теб ще мине партизанин с пита Кашкавал под мишница.“

    1. Е този път истински ме разсмя , а бе ти на какъв алкохол си бе човек ? Явно лющиш първак във несвес Все кашкавалът ти е във пияната глава .Я си отивай да лягаш че утре трябва да си на бойна нога във защита на либералните ценности и джендърията .

 4. Тази кифла трябва да бъде еВана, докато си признае, че кебапчетата на сбирките на вр.“Бузлуджа“ са направени от кожата на Иван Костов-Мавъра.

 5. Курнело, ма… нали си министърка на индустрията… я виж това –
  Средната заплата у нас стига за 313 л. бензин, в Австрия- за 1360 л.

 6. Тази жена разсипа БСП, вкара я в крамоли и безкрайни интриги. Колко процента смята, че ще вземе на следващите избори?

 7. Корнелия израстна много през последната година. Няма вече равен крадец на нея

 8. Отечествен Фронт ,колега от ЦКС-то, ето ти моето скромно мнение как се стигна дотук –
  Т.е. Историята само в два -три реда ,без нюанси и лигави, идеологически, семитски батаци –

  РАБОТНИЦИ -ИНТЕРНАЦИОАНАЛ -МАРКСИЗЪМ- СОЦИАЛДЕМОКРАТИ-СОЦИАЛИСТИ-КОМИНТЕРН- КОМУНИСТИ,ЧК-сти-пак СОЦИАЛИСТИ-ДЕМОКРАТИ-ЛИБЕРАЛИ-ДЖЕНДЪРИ -ПЕДОФИЛИ-РЕПТИЛИ-ГЛОБАЛИСТИ -и разни други ГЛИСТИ !!!
  И тении, разбира се, Паразитни … гадни живещи в световния чревен тракт…

  Сега се наслаждаваме на РезултатЪТ от немърливата профилактика или напразните опити за противодействие през годините …
  Те,това е резултаЪТ за България и Света – Пълен,болезнен,животозастращаващ ЗАПЕК !!!

  Венсеремос.
  П.Пис
  Това Венсеремос ,как мислиш ,защо стои зад всеки мой пост от години насам ?!
  Резултат от свежото ми,прогресивно,здарвословно Четвъртокилометърско мислене ли е или крясък над празно куковиче гнездо?

  Сега внимавай !
  Въпрос за един милиард … мозъчни клетки –
  Колко хора по света са разбрали аджаба ,що за тип е бил Че и точно колко хора в България осъзнават ,каква е разликата между него и Ботев ?

   1. Да бе,да…
    Не е ли /по-реалистично/, да спра да пиша под влиянието на алкохола ?!

    Венсеремос.

    1. Да бе,да…
     Не е ли /по-реалистично/, да спра да пиша под влиянието на алкохола ?!

     Венсеремос. И във двата случая си не адекватен ,дали трзвен ,дали пиян все си едно също нещо Изкукуригал та дрънкаш .

  1. А бе бачо Кольо виж по долу какво те е посъветвал човека Веднага спри да пиеш алкохол. И друго само малоумен човек може да съпостави две велики личности единия се борил за освобождението на България другият за по справедлив свят без нацисти и фашисти и империалисти и капиталисти .Единият живял във края на 19 -ти век .другия загинал във средата на 20-ти век .На единият идеалите са били едни на Че Гевара други .Събира ги това че двамата са борци за свобода Ботев за Българската ,Че Гевара за световната .

   1. А бе, ти вярно си много интересен тип ?!
    В първата половина на ПОСТА СИ, ме тормозиш ,аджаба как мога да съпоставям ли,да сравявам ли /де да знам какво искаш да кажеш/ Ботев и Че …
    А във втората половина на ПОСТА СИ – ги съпоставяш доста обяснително,собственоръчно и според мен перфектно !?!?!?

    И това на фона на моя въпрос,дали да не спра да пиша когато пия алкохол или да не пия алкохол ,когато пиша …

    Венсеремос,какъв кеф,хвана се…
    Какво е усещането ?

    1. Интересен тип си ти и малоумен на това от горе .Как да ти обясня че и Че Гервара и Ботев са живели във различни времена На единият идеалите са за по добър свят ,на другият идеалите са за свободата на България .Общото между тях е високото чуство за справедливост .Ти май че не си само на алкохол ,но вече съм убеден че си и дрогиран тип .По това което пишеш ме навява на тази мисъл .

    2. Дъщерята на Че Гевара: За Куба България е пример какво не бива да правим! Дъщерята на Че Гевара застана пред камерата на „Панорама“. Вижте какво каза за баща си и живота си.

     Алейда Гевара: “Моят баща е Че Гевара – той беше партизанин, комунист, ръководител, пример. Всичко това е моят баща! Той не е мит! Че Гевара е човешко същество. Митовете се превръщат в нещо далечно, в легенди, а моят баща е човек от плът и кръв, мъж, който е обичал, страдал, който е оставил жена и деца, защото е бил истински революционер. Решил е да превърне мечтите си в реланост. Той искаше един по-справедлив свят за нас.” Казва, че е родена от голяма, пламенна, легендарна любов. Тя е най-голямата дъщеря на Ернесто Че Гевара и втората му съпруга – Алейда Марч – момичето от партизанската война. БНТ: Казвате, че сте привилегирована от любовтa, която сте получила в живота си. Любов, защото сте Гевара ли? Алейда Гевара: “Не, много дълго хората изобщо не знаеха, че съм дъщеря на Че.”

     БНТ: И как се промени това? Алейда Гевара: „С едно телевизионно интервю. Вече работех в болницата като педиатър. Беше Денят на бащата. И една журналистка ме интервюира. Дотогава никой не знаеше.“

     БНТ: Никой не подозираше, че сте дъщеря на Че? Алейда Гевара: „Никой! След интервюто една колежка ме чакаше разстроена на входа на болницата. Упрекна ме – „Дъщеря си на Че и никога не си ми казвала?!” Аз ѝ отвърнах – „ти пък да не си ми казвала името на баща си. Защо аз да го правя?!“ А тя пак – „ти не знаеш какво означава това за мен !“ Казах й – „Нищо! Нищо не означава. Аз съм твоя колежка. Толкоз!“ Станала е лекар като баща си. Алейда Гевара е педиатър. Работи не само в Куба, а и в цяла Латинска Америка, в Африка. Алейда Гевара: „Бях в Ангола и имах пред себе си три бебета болни от малария, бяха получили церебрален отток, а аз имах само едно лекарство. Трябваше да реша кое от трите новородени има по-голям шанс да оцелее. Осъждах другите две на смърт. Това е най-страшното нещо, което ми се е налагало да правя в живота. Но това е Африка – континентът, който има нужда от солидарност и голяма подкрепа.“ Алейда Гевара още не е била родена, когато баща ѝ става главнокомандващ на кубинските революционни въоръжени сили. Фулхенсио Батиста е свален от власт и бяга със самолет, пълен с милиони долари в Доминиканската република. А Че е назначен за прокурор на революционен трибунал, създава трудово-възпитателни лагери, екзекутира стотици, обвинени във военни престъпления. Става известен с жестокостта си. След една екзекуция с изстрел в главата, в дневника си, Че описва траекторията на куршума и пораженията. БНТ: Говорите за Ернесто Гевара като за специален, прекрасен човек, но за други той е терорист, убиец. Къде е истината?

     Алейда Гевара: „Истината зависи от човека, който я мисли и говори. За много хора баща ми е герой – начертал е пътя им, учи ги, че може да се живее и по друг начин. За други – баща ми ги е поставил в опасност, защото, постигайки целите си, им е взимал богатствата. Те са се страхували, за тях е терорист. Баща ми е национален герой в Алжир, отивате в Ливан – целият народ излиза на улицата, за да ме види, само защото съм дъщеря на техния идол. Отивате чак в Япония – толкова далечна и различна, но и за тях баща ми е изключителна, интересна личност, модел за подражание. Слизате към Индия – хиляди се опитват да влязат в залата, където са ме поканили. Отивате в Латинска Америка и там ще усетите как Че се е мултиплицирал в милиони младежи, мъже и жени.“ Но Че е изповядвал и омразата, която те превръща в ефективна, селективна, студена машина за убиване. Алейда Гевара: „Като четете писмата му, ще си дадете сметка, че дори и преводът е неправилен. Има толкова думи на татко извадени от контекста. Той винаги е казвал, че трябва да се борим за свободата и мира, за да се постигне мир, народите трябва да стигнат до оръжие. Винаги давам за пример Палестина – как да кажете на палестинския народ да не реагира на това, което правят израелците?! Лека полека ги пъдят от земите им, мачкат ги с оръжие. Какво да правят те?! Ще искате от тях да не реагират ли?! В екстремна ситуация народът трябва да реагира, да каже или умирам от глад, от нужда, или ще умра, за да променя реалността!“ БНТ: България също се е променила в политически и социален аспект. Какво очаква Куба от нас, можем ли да ви бъдем пример?

     Алейда Гевара: „Не, напротив! При тези грешки в социалистическото общество на България, в съветското социалистическо общество, можете да сте ни пример само за това, което не бива да правим! Ами, питаш ме – отговарям ти! БНТ: Какви са ни грешките?

     Алейда Гевара: „Да, настина сме бедни, но умираме сякаш сме богата страна. Това, което испанците не са успели да отнесат, го отнесоха грингосите – американците. Били сме ограбвани години наред. За първи път сме господари на собствените си богатства. Когато някой иска да има отношения с Куба – да зачита законите ни, идентичността, суверенитета. Само при равни условия и с уважение към народа на Куба! Винаги съм казвала – аз съм комунистка, но не съм глупачка. Живеем в блокадата на САЩ и икономически ни удрят всеки ден. Това е престъпление спрямо Куба .Ако си изтрезнял вече чети и се учи ,що е това справедливост и как трябва всеки един народ да се бори за нея . https://pan.bg/view_article-49-409675-dyshteryata-na-che-gevara-za-kuba-bylgariya-e-primer-kakvo-ne-biva-da-pravim.html

  2. Алейда Гевара: Че се завръща – с щит в ръка Какъв баща е бил легендарният революционер, в какво е приличал и в какво се е различавал от Фидел Кастро, какво е правило едно от децата му в Никарагуа и Ангола, какво би казал за днешна Куба, как заветите му отекват в кубинските медицински мисии по света – за всичко това разказва в най-новото си интервю неговата дъщеря На 9 октомври 1967 г. в боливийското селце Игера е разстрелян легендарният латиноамерикански революционер Ернесто Че Гевара. Образът му остава като символ на борбата за свобода на народите, като уникален пример за отказ от постове и привилегии в името на защитата на онеправданите с цената на собствения живот. 53 години по-късно, в ерата на цунамитата от „фалшиви новини”, върху името и паметта за Че се сипят тонове отровни клевети и откровени лъжи, агресивно натрапвайки като „истина” кривите огледала на несекващата пропагандна война срещу Кубинската революция, нейните идеали, герои и постижения. Всички тези теми намират своя силен отзвук в най-новото интервю, дадено от дъщерята на Че Гевара – доктор Алейда Гевара Марч, най-голямото от четирите му деца от брака му с кубинката Алейда Марч.

   Алейда Гевара Марч, която три пъти е гостувала в България, е родена на 24 ноември 1960 г. и скоро ще има 60-годишен юбилей. След нея в този втори брак на Че се раждат брат ѝ Камило (роден през 1962 г. и кръстен на Камило Сиенфуегос), сестра ѝ Селия (родена през 1963 г., тя носи името на майката на Че) и Ернесто (роден през 1965 г., само месец преди Че да напусне Куба). На 3 октомври се навършиха 55 години от прощалното писмо на Че. Какво усетихте първия път, когато го прочетохте? Особено там, където той казва: „Не оставям на децата си и жена си нищо материално и това не ме натъжава: радва ме, че е така”? Не е бил човек на излишествата…

   Баща ми ли? Абсолютно. И основателно. Той представляваше един беден народ, който, както казваме, нямаше къде една коза да върже. В писмото си за сбогом със своите деца Че казва: „Бъдете винаги способни да чувствате най-дълбоко всяка несправедливост, извършена срещу когото и да е в което и да е кътче на света. Това е най-прекрасното качество на революционера.” Алейда Гевара притежава ли това качество? Д-р Алейда Гевара с още един свой малък пациент в Ангола. Снимка: cubadebate.cu Фидел Кастро се радва на първородната дъщеря на Алейда в болницата, скоро след раждането. Алейда е зад него. Снимка: cubadebate.cu В една от речите си Че казва, че задачата на новите поколения е да забравят за него и за Върховния команданте. Но може би в това е сбъркал. Какво мислите?

   Това е била една от последните речи, която той произнася пред младежите от министерството на индустрията. Именно пред тях казва, че задачата им е един ден да забравят за Фидел, за него… Като го прочетох за първи път, си помислих: татко полудял ли е? Но той го е казал в смисъл, че когато усвоим всичко, което те са ни преподали със своя пример, тогава няма да се нуждаем те да са постоянно до нас. Това е, което ни казва: целта е да ги надраснем, за станем по-добри човешки същества от тях. Но все още не сме способни на това… https://baricada.org/2020/10/09/che-guevara-aleida-guevara/

   1. И ха а а а …как запали,а …
    Баси кефа !!!!!!!!

    Чак обиждаш,ама и там се издъни, защото по ред причини не може да наричаш ,,малоумен“ корифея на Четвърти километър !

    И друго,подобни личности и постъпките им не са капсулирани в никакъв времеви контекст !
    Демек, не са лъжица за твоята уста и могат да бъдат сравнявани и съпоставени от всеки свободомислещ човек ,стига това да не е прекалено !

    Венсеремос и вземи си лягай да се наспиш,че утре те чака пак тежък ден !
    Лека нощ !

  3. Явно само болен мозък е способен да приравни доказан убиц с хуманист-идеалист. Болен либералкомунистичеки мозък, закърмен с глобалисткия червен интенационал.

   В подкрепа на пиян Кольо ще напиша: Венсеремос!

 9. Хм, че курнелия трябва да бъде тричана до тъмно-синьо, костовистко е едно, ама моля да не цитирате това нещо, дето е пълен калинкаж, абсолютен идиот в най-лошият смисъл на думата и прочее, няколко пъти гледах иявите на тоя палячо – абсолютната половинка на б.сандов, пълен тъпак, завършен идиот на шорока каипка и неграмотен до края на света, лае като грета тумберг, разбира колкото грета тумберг, това е няква карикатура от типа на кирчо и кокорчо…

 10. Какво да кажем за индустриалните паркове и безмитни зони!
  Там също има яко крадене!

 11. Ами не останаха мандри и минаха на дърва, гъби и други такива .
  Ех, какви мандри имаше едно време !

 12. Абсолютно, ВСИЧКИ проблеми на НАРОДА идват от ПОЛИТИЦИТЕ !! Независимо, дали са КОМУНИСТИ или ДЕМОКРАТИ!;) Те, определят цените на хляба, работни заплати , пенсии , здравни социални осигуровки , работното време и данъците,… на ВСИЧКО!! ТЕ, създават ВОЙНИТЕ и всички беди по света ,….ЗАЩОТО са АЛЧНИ и ЗАВИСИМИ от АКУЛИТЕ от ГЛОБАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО (Един файтон уроди Милиардери които се „Мислят“..за богове) !!!;( СТАДОТО …спи …ТЕ… създават Пандемии и войни по целият свят!!;(

  1. А туземното население рупа тъпо и ни обяснява, че не се интересува от политика и неще да гласува.

 13. Тяло на мъртва жена е открито от полицията близо до Радомир. Смята се, че откритата жена е изчезналата 47-годишна IT специалистка Алена Щерк, която полицията издирва от вчера.
  В момента продължава издирването на мъжа, с който тя е живеела на семейни начала. Той е с италианско гражданство.
  Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в „Бояна“.
  … Било е вечерта към 21 ч. и е изглеждала притеснена и забързана“, каза Любомир Методиев, близък неин приятел.
  Май голям любовен роман. Така се тъче на 5 стана.

  1. Някой спомня ли си за убийството на Виктория от Русе? Журналистката…Много ежене и шум- за нищо!
   Да разбрахте кой я уби? Аз не, щото схващам трудно.
   Ами масовото убийство в Нови Искър? Агата Кристи ряпа да яде! Като се почна след Нова година- та цял месец ни занимаваха само с това.
   Някой да разбра нещо?! Аз не, щото схващам трудно.

   1. За Виктория от Русе нали набедиха някакъв циганин, който гониха и хванаха чак в дойчланд?

 14. „Проблемът са зависимостите. Още си караме по комунистическия ред – цялата държавна администрация да е изградена от зависими хора. 80-90% от администрацията се избират по абсолютно непрозрачен начин. И всичко това, за да може партийни функционери да имат власт“, подчерта Дунчев.

  Добре казано НО…Това-КОМУНИСТИЧЕСКИ …обезличава казаното!!!
  Прозрачност НЕ означава да налагаш КВОТИ за мъжки женски джендърски… Зелени…НПО-та и тем подобни !!! Където има квоти има и НЕКАДЪРНОСТ!!!
  А за КУРНЕЛЯ…??? Отдавна тя си е ВАШ СОЦИАЛ-Демократичен ЕВРО-атлантически КАДЪР!!!

 15. Ама , много сте глупави !
  Това не е това , което е !
  Всъщност Нинова подготвя горите за украинските партизани , защото руснаците ще ги изгонят от техните гори !
  Оръжие те вече имат , Курнелата лично им го изпрати !
  Само дали ще могат да се доберат живи до нашите гори !?
  Не знам , не знам !??
  Стой , не бе !
  Всъщност Нинова може да подготвя почвата за партизанско движение , когато падне от власт и ще и се наложи да хване гората , защото иначе ще я осъдим !
  Да , това май е по-вероятно !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>