« Върни се назад Публикувано на 04.06.2014 / 17:00

С ОЩЕ МАЛКО НАПЪН И НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ САМ ЗА ТРАКТОРА

 

Лицето Недялко Недялков, който е известен с това, че е създател на брутално жълтакави вестници, и който е повел фекални „битки” срещу всеки журналист, който стои по-високо от него като авторитет, тъй като болките и страданията му са, че не е признат за „журналистически авторитет”, се изхрачи и върху Явор Дачков. Разбира се, типично в стил „милиционерско активно мероприятие”, пускайки факсимиле от хвърчащ лист, в който е написано, че Дачков му дължал пари – „на него и на … печатницата”.

Парите били взети през 2011 година.

Психо-профилът на лицето Недялко Недялков е изключително интересен за изследване от видни психоаналитици и психиатри, тъй като само така ще се изясни откъде извира тази нескончаема комплексарска злоба, мръсна мъст и наслада да осъществяваш тормоз.

Най-любопитното е, че никъде в публикацията на лицето Недялков не се споменава пресечната точка между Явор Дачков и Недялко Недялков, а именно – в. Галерия.

Лицето Недялков бяга като дявол от тамян от темата в. Галерия и това, че бе лицето в сянка, който заедно с Алексей Петров, стоеше зад вестника. В което иначе няма нищо срамно, но очевидно лицето Недялко много се срамува от Алексей Петров, щом съди и АФЕРА, че била написала „лъжа” за връзката между Петров и Недялков в „Галерия”.

Та, лицето Недялков прави опит да изкара Дачков едва ли не безобразен просяк, който не си връщал на всичкото отгоре дълговете, които имал и за … печатница на … в. Гласове.

А като какъв се е явявал „милият” Недялков в отношенията си с Дачков – като „щедрият” богаташ, който просто така Дачков си е нацелил? Айде бе! Тия лакардии Недялко може да ги разправя единствено на някой от Левуново, но не и на посветените. Още повече, че както писа АФЕРА, лицето Недялко Недялков дължи над сто хиляди на … Трактора.

Както е тръгнало, в заслепилата го злобарщина, лицето Недялко Недялков сам ще си признае /и в съда/ за връзката си с Алексей Петров и в. Галерия. А ако и там продължи да плещи подобни глупости, го чака истинска изненада.

Afera.bg

 

 

 

«