« Върни се назад Публикувано на 23.09.2014 / 21:51

С ОМЕРЗЕНИЕ: КОЙТО ИСКА ДА ИМ ИГРАЕ В ИЗБОРНИЯ СПЕКТАКЪЛ. БЕЗ МЕН!

Делян Пеевски Алексей ПетровНякой ден, някога, някога, някога, колкото девет лета, вероятно ще преодолея отвращението за да ви разкажа истинската мръсна тяхна история. Иска се отстраненост. Хладност. И липса на тъга по честта.

Не е важна позицията, а ролята, в която се намира човек. За голямата роля не е важно непременно да си на върха на институция!”.
Думите са на Алексей Петров пред сайта на бившия му ортак Недялко Недялков.
Пак още от там:
„- Какво трябва да се направи сега, за да се преодолее кризата с КТБ?
– Вие журналистите трябва да замълчите. Това трябва да се направи в момента.
– Защо, откъде – накъде трябва да мълчат журналистите?
– Най-зловещият фактор за удари по репутация и имидж сте вие журналистите. В този случай става въпрос за управление на този риск.”
Най-зловещият фактор за удари по репутация и имидж сте вие журналистите.”
Сигурна съм, че питащият недялков подчинен изобщо дори не е разбрал що за словесен шамар му е забил Алексей Петров. Защото целия „спектакъл” с КТБ бе загряван, отиграван и цвърчащ с налятото олио точно на жълтакавия сайт на Недялко Недялков, който изобщо няма нищо с Делян Пеевски.
Когато е прав Алексей Петров, прав е. Да, най-зловещият фактор за удари по репутация и имидж са журналистите.
Режисьорите подават „дописките”, плащат, и така се „раждат” „журналистическите разследвания”. Пиково. „Първо” и „ексклузивно”. Така БЕШЕ НЕ САМО С КТБ.
Пак в същия сайт, който изобщо не е „радиоточка” на Делян Пеевски, думите за „ролята, в която се намира човек” са онагледени очевадно с интервю – ах, ама разбира се, с Делян Пеевски. Делян Пеевски разговаря само с пиковата „радиоточка”.
Някога, някога, някога, на бял ще излезе колко са фалшиви „актьорите” и „режисьорите” в тази мръсна воняща игра.
Та Делян Пеевски рекъл по повод на това, че прокуратурата прекратила делото за „опита му за убийство”:
Всъщност донякъде съм удовлетворен, защото рухна митът за моето небивало влияние в съдебната система и прокуратурата. Враговете ми месеци и месеци наред натрапваха внушението, че едва ли не аз съм съдебният Господ, че решавам всичко в българското правосъдие, че командвам независимата съдебна власт както и когато си поискам и на всякакви нива. Е, видя се, че това е съзнателна измама, целяща да ме сатанизира и да ме превърне в обществено опасна фигура.
Виждате сами – първо прокуратурата отменя постановлението, после Градския съд пък отменя постановлението на прокуратурата, но днес Апелативния се произнася, че е нямало подготовка за убийството ми. Кажете ми тогава – ако бях толкова всевластен и дърпах конците на съдебните власти, нямаше ли да повлияя точно сега, когато става дума за собствения ми живот и сигурност? Митът рухна завинаги…
Митът рухна завинаги…
Не, Пеевски. РОЛЯТА ТИ С ПРОКУРАТУРАТА БЕ ИЗПРАНА ЗАВИНАГИ…
Алексей Петров много може да разкаже за това как с „активна” комбинация може да бъде изпрана една „легенда”, или „мит”. Надали някога ще го направи обаче.
И целия тоя пошъл цирк с „убиването на Пеевски” целеше точно това – да „излезе наяве”, че ТОЙ няма нищо общо със съдебната власт.
Нещо като „документите за Бойко Борисов”, които размахваше Бареков, и за които млъкна внезапно, стиснат за топките от РЕЖИСЬОРА.
Шум по канала, медийки – радио-точки, прокуратура и … на финала Бойко Методиев Борисов ИЗПРАН С ПРАХ ЗА ПРАНЕ „НИКОЛАЙ БАРЕКОВ”.
Всеки с ролята си.
Всичко е толкова омерзително и предварително измислено. Толкова отвратително в ментелъка си, толкова изчислено колко точно „прости” ще се хванат на въдицата и за пореден път ще гласуват ахмашката, че за нас, омерзените, които мислят със сърцата си, просто няма смисъл.
Те се въргалят в БОСТАНА. Нямат грам чест и съвест, за да се покаят дори, че реваха и плюха по Борисов /СЛЕД КАТО ПАДНА ОТ ВЛАСТ!/, а сега му ближат задника с безобразно лигави езици. Отворете днешния „Стандарт”, който изобщо не е под влиянието на Делян Пеевски, и вижте как усмихнато ни поучава … Цветелина Бориславова.
Който иска да блябосва как колкото повече се гласувало, толкова по-добре би било.
Да даваш своя глас е въпрос на сърце. На позиция. На дух. На честност. А не да „гласуваш за по-малкото зло”, защото това означава ИЗМЕКЯРЩИНА.
Някога, някога, някога ще ви разкажа за тези нечистоплътни типове по душа. Които превърнаха единственото създадено оръжие за противодействие против тях – журналистиката – в долнопробна курва.
КОЙТО ИСКА ДА ИМ ИГРАЕ В ИЗБОРНИЯ СПЕКТАКЪЛ.
БЕЗ МЕН.
Веселина Томова

«