« Върни се назад Публикувано на 11.11.2021 / 12:21

С МАШИНИ ИЛИ БЮЛЕТИНИ, В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУША ГЛАСЪТ НА ВАШИНГТОН И БРЮКСЕЛ. КОПИ ПЕЙСТ НА МИНАЛОТО НИ „ГОВОРИТЬ МОСКВА“! НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕНИЧАРИ ПОЛУЧАВАТ ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО И ПОРЕДЕН ГРАНТ, КОГАТО СА БЕЗСКРУПУЛНИ СПРЯМО СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД

Днес ни пуснаха в сутрешен блок на голяма телевизия един много велик лекар-доцент, който рече и отсече, че в този наш свят имало „старейшини“. Те трябвало да вземат решенията за всичко, а плебеите да им се подчиняват, защото те нямат съзнание и грижа за своето здраве. Според него, те нямат и достатъчно мозък да разберете елементарни неща, камо ли да осъзнават научни факти и достижения. Стреснах се и се замислих!

Първото, което осъзнах като мълниеносен процес с бедния си ум е, че за този наш лекар аз съм член на племето прабългари, а той е мой племенен вожд-старейшина. Така вижда този биологичен индивид нещата и никой не е  в състояние да ги промени. През това време водещата журналистка му се възхищава, охка и пъшка в ефир налегната от просташкия напън на старейшината-лекар.

Така стоят нещата в телевизионния ни европейски ефир, уважаеми членове на прабългарското племе. Мои незрели братя и сестри!

Има една скрита професионална деменция, приятели, която превръща всеки човек упражняващ повече от 7 години една и съща професия в завършен идиот. Такива идиоти може да срещнете почти навсякъде в държавната администрация, съдебната система, полицията и прочее. За тези болни работещи плъхове, всички останали се превръщат в маса, а за лекарското съсловие – в трупна маса.

Затова, когато отидете на лекар си носете повече пари, защото за него вие сте просто самоходен труп, който няма съзнание, разум или чувства. Вие сте просто източник на големи доходи, независимо дали сте жив или мъртъв, според неговите професионални стандарти. И висока научна мисъл!?

Единственото, което ме кара да се въздържам от племенно насилие над старейшини е чувството ми, че мога да стана човекоядец и това ще ме отдалечи от европейският ми профил. Нали в крайна сметка вече всички сме от това племе и не ядем старейшини!

Но, всичко тече и всичко се променя. Днес мисля едно, утре… знае ли се.

Не си правете илюзии, че някой мисли за вас.

Нашите политически еничари от всички цветове на дъгата получават потупване по рамото и пореден грант, когато са безскрупулни спрямо собствения си народ и напълно послушни пред господарите си. В това отношение нищо не се е променило и вероятно няма да се промени – както чинно слушаха Москва псетата, така днес слушат в захлас и Брюксел. За Вашингтон не споменавам, защото от там не се слуша, а се изпълнява. Безапелативно.

Ако демокрацията е диктатура на политическия и икономически дневен ред от страна на съюзнически правителства и държавни чиновници – значи живеем в демокрация! Ако, обаче, не е това, означава, че сме отново окупирана държава и сме в положение не по-различно от властта на Съветите. Комунизъм с човешко лице – това ни се предлага и на това служат политическите ни плъхове от всички цветове. А вие подкрепяте този или онзи.

Всеки има глава на раменете си. Мислете добре, особено на заветите – „Който ни освободи, той и ще ни пороби“.

Днес чувате всякакви политически идиоти, които ви казват, че сме свободни /т.е. освободени/, което според завета означава поробени. Сами виждате поведението на нашите назначени и финансирани отвън политически човечета – неандерталци с власт. Ако искате повече такива – гласувайте.

И да не гласувате, Веско Сиелата, бивш и таен партиен плъх на Кунева / основен партиен фундамент в „Изправи се, нагъзи се“/  ще уреди гласуването вместо вас. Машините му идвали от Америка, никой не смее да дръзне да каже нещо срещу тях – въпросът с „изборите“ е уреден. С машини или бюлетини, в България се слуша гласът на Вашингтон и Брюксел. Копи-пейст на миналото ни „Говорить Москва“!!!  И това е истина, цялата неизречена истина.

Какво ще стане според вас, уважаеми мои сънародници, ако българския посланик в САЩ се появи на предстоящите техни избори по телевизиите и започне да раздава държавни  постове и да гарантира с български машини честния американски вот? Мислите ли?

Защото според мен, той ще бъде изпържен на електрически стол. Съвсем демократично.

Срещу побеснелите ни ковид правителства и тяхна логистична подкрепа ни трябва план.

Те вече задължиха работодателите да станат палачи на своите лоялни работници, като ги отстраняват от трудова заетост. Всяка секунда някой лоялен гражданин бива смачкван по различен начин, но с една заветна цел. Мисля си, че казусът е твърде интересен, иновативен и може да имаме полза от него.

Например, фактът, че производители и лекари отказват да носят юридическа отговорност за последствията от масовото инжектиране, което те направиха задължително с някои свои решения и разпореждания. От друга страна, те изградиха сложна мрежа от свой тежък агентурен апарат, който да промотира инжектирането, без да носи отговорност за това. Никаква!!! А това е очевидно престъпление срещу личността и човечеството, каквото не е извършвано и в древността.

В правния мир, господа, това деяние се квалифицира от наказателния закон като „подстрекателство към самоубийство“, независимо от недоказуемите добри намерения на извършителя. И понеже прилагането на това законодателство е временно блокирано по административен и политически ред, всеки си прави каквото поиска – пълно беззаконие в административен хаос.

Затова. Ако някой ви подстрекава към самоубийство или ви задължава да направите действие, което може да доведе до вашата смърт – подвеждайте го под съдебна отговорност на мига!!! За времето до провеждане на делата, много неща ще се променят и изяснят във ваша полза. Процесът е в ход и този съд предстои.

Има и по-проста процедура за справедлива развръзка.

Инжектирам се по задължение, но уреждам сигурна разплатата с този, който ме е задължил да го направя и това лице да представлява държавен орган или негов престъпен помощник-подстрекател. Не зная дали ме разбират, но ако си тръгна от този свят заради инжектиране /има кой да направи този извод/, след мен си тръгва и цялата администрация, дръзнала да се саморазправя с мен по начин, който сама реши. Не е трудно за организиране.

И без друго Конституцията и законите вече нямат никакво значение.

Не можем да влезем в „Технополис“ без зелен сертификат, за да си купим нещо, при безспорен факт, че и в този магазин клиентите са поне на 10 метра един от друг.

В същото време няма никакъв проблем да се натъпчем гъз до гъз в градския транспорт или метрото – само с маски!?

Ето на това се казва истински професионалисти по управление на кризи. Добре, че кризата не е някой локален военен конфликт, подобен на този в Нагорни Карабах, че с тези купища от партийни генерали, парашутирани на върха на държавната власт, най-вероятно ще оставим костите си по бойните полетата за броени часове и без никакъв смисъл. Така управляват кризите паркетните ни генерали! И вся остальная сволочь.

Ако не разбирате какво ви казвам – вие вече сте мъртви.

Николай Марков

«