Публикувано на 11.11.2021 / 12:21

С МАШИНИ ИЛИ БЮЛЕТИНИ, В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУША ГЛАСЪТ НА ВАШИНГТОН И БРЮКСЕЛ. КОПИ ПЕЙСТ НА МИНАЛОТО НИ „ГОВОРИТЬ МОСКВА“! НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕНИЧАРИ ПОЛУЧАВАТ ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО И ПОРЕДЕН ГРАНТ, КОГАТО СА БЕЗСКРУПУЛНИ СПРЯМО СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД

Днес ни пуснаха в сутрешен блок на голяма телевизия един много велик лекар-доцент, който рече и отсече, че в този наш свят имало „старейшини“. Те трябвало да вземат решенията за всичко, а плебеите да им се подчиняват, защото те нямат съзнание и грижа за своето здраве. Според него, те нямат и достатъчно мозък да разберете елементарни неща, камо ли да осъзнават научни факти и достижения. Стреснах се и се замислих!

Първото, което осъзнах като мълниеносен процес с бедния си ум е, че за този наш лекар аз съм член на племето прабългари, а той е мой племенен вожд-старейшина. Така вижда този биологичен индивид нещата и никой не е  в състояние да ги промени. През това време водещата журналистка му се възхищава, охка и пъшка в ефир налегната от просташкия напън на старейшината-лекар.

Така стоят нещата в телевизионния ни европейски ефир, уважаеми членове на прабългарското племе. Мои незрели братя и сестри!

Има една скрита професионална деменция, приятели, която превръща всеки човек упражняващ повече от 7 години една и съща професия в завършен идиот. Такива идиоти може да срещнете почти навсякъде в държавната администрация, съдебната система, полицията и прочее. За тези болни работещи плъхове, всички останали се превръщат в маса, а за лекарското съсловие – в трупна маса.

Затова, когато отидете на лекар си носете повече пари, защото за него вие сте просто самоходен труп, който няма съзнание, разум или чувства. Вие сте просто източник на големи доходи, независимо дали сте жив или мъртъв, според неговите професионални стандарти. И висока научна мисъл!?

Единственото, което ме кара да се въздържам от племенно насилие над старейшини е чувството ми, че мога да стана човекоядец и това ще ме отдалечи от европейският ми профил. Нали в крайна сметка вече всички сме от това племе и не ядем старейшини!

Но, всичко тече и всичко се променя. Днес мисля едно, утре… знае ли се.

Не си правете илюзии, че някой мисли за вас.

Нашите политически еничари от всички цветове на дъгата получават потупване по рамото и пореден грант, когато са безскрупулни спрямо собствения си народ и напълно послушни пред господарите си. В това отношение нищо не се е променило и вероятно няма да се промени – както чинно слушаха Москва псетата, така днес слушат в захлас и Брюксел. За Вашингтон не споменавам, защото от там не се слуша, а се изпълнява. Безапелативно.

Ако демокрацията е диктатура на политическия и икономически дневен ред от страна на съюзнически правителства и държавни чиновници – значи живеем в демокрация! Ако, обаче, не е това, означава, че сме отново окупирана държава и сме в положение не по-различно от властта на Съветите. Комунизъм с човешко лице – това ни се предлага и на това служат политическите ни плъхове от всички цветове. А вие подкрепяте този или онзи.

Всеки има глава на раменете си. Мислете добре, особено на заветите – „Който ни освободи, той и ще ни пороби“.

Днес чувате всякакви политически идиоти, които ви казват, че сме свободни /т.е. освободени/, което според завета означава поробени. Сами виждате поведението на нашите назначени и финансирани отвън политически човечета – неандерталци с власт. Ако искате повече такива – гласувайте.

И да не гласувате, Веско Сиелата, бивш и таен партиен плъх на Кунева / основен партиен фундамент в „Изправи се, нагъзи се“/  ще уреди гласуването вместо вас. Машините му идвали от Америка, никой не смее да дръзне да каже нещо срещу тях – въпросът с „изборите“ е уреден. С машини или бюлетини, в България се слуша гласът на Вашингтон и Брюксел. Копи-пейст на миналото ни „Говорить Москва“!!!  И това е истина, цялата неизречена истина.

Какво ще стане според вас, уважаеми мои сънародници, ако българския посланик в САЩ се появи на предстоящите техни избори по телевизиите и започне да раздава държавни  постове и да гарантира с български машини честния американски вот? Мислите ли?

Защото според мен, той ще бъде изпържен на електрически стол. Съвсем демократично.

Срещу побеснелите ни ковид правителства и тяхна логистична подкрепа ни трябва план.

Те вече задължиха работодателите да станат палачи на своите лоялни работници, като ги отстраняват от трудова заетост. Всяка секунда някой лоялен гражданин бива смачкван по различен начин, но с една заветна цел. Мисля си, че казусът е твърде интересен, иновативен и може да имаме полза от него.

Например, фактът, че производители и лекари отказват да носят юридическа отговорност за последствията от масовото инжектиране, което те направиха задължително с някои свои решения и разпореждания. От друга страна, те изградиха сложна мрежа от свой тежък агентурен апарат, който да промотира инжектирането, без да носи отговорност за това. Никаква!!! А това е очевидно престъпление срещу личността и човечеството, каквото не е извършвано и в древността.

В правния мир, господа, това деяние се квалифицира от наказателния закон като „подстрекателство към самоубийство“, независимо от недоказуемите добри намерения на извършителя. И понеже прилагането на това законодателство е временно блокирано по административен и политически ред, всеки си прави каквото поиска – пълно беззаконие в административен хаос.

Затова. Ако някой ви подстрекава към самоубийство или ви задължава да направите действие, което може да доведе до вашата смърт – подвеждайте го под съдебна отговорност на мига!!! За времето до провеждане на делата, много неща ще се променят и изяснят във ваша полза. Процесът е в ход и този съд предстои.

Има и по-проста процедура за справедлива развръзка.

Инжектирам се по задължение, но уреждам сигурна разплатата с този, който ме е задължил да го направя и това лице да представлява държавен орган или негов престъпен помощник-подстрекател. Не зная дали ме разбират, но ако си тръгна от този свят заради инжектиране /има кой да направи този извод/, след мен си тръгва и цялата администрация, дръзнала да се саморазправя с мен по начин, който сама реши. Не е трудно за организиране.

И без друго Конституцията и законите вече нямат никакво значение.

Не можем да влезем в „Технополис“ без зелен сертификат, за да си купим нещо, при безспорен факт, че и в този магазин клиентите са поне на 10 метра един от друг.

В същото време няма никакъв проблем да се натъпчем гъз до гъз в градския транспорт или метрото – само с маски!?

Ето на това се казва истински професионалисти по управление на кризи. Добре, че кризата не е някой локален военен конфликт, подобен на този в Нагорни Карабах, че с тези купища от партийни генерали, парашутирани на върха на държавната власт, най-вероятно ще оставим костите си по бойните полетата за броени часове и без никакъв смисъл. Така управляват кризите паркетните ни генерали! И вся остальная сволочь.

Ако не разбирате какво ви казвам – вие вече сте мъртви.

Николай Марков

Коментари 10 за
“С МАШИНИ ИЛИ БЮЛЕТИНИ, В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУША ГЛАСЪТ НА ВАШИНГТОН И БРЮКСЕЛ. КОПИ ПЕЙСТ НА МИНАЛОТО НИ „ГОВОРИТЬ МОСКВА“! НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕНИЧАРИ ПОЛУЧАВАТ ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО И ПОРЕДЕН ГРАНТ, КОГАТО СА БЕЗСКРУПУЛНИ СПРЯМО СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД”

 1. Фидел Кастро го каза просто и ясно още преди 5-6 години: „Изправете се и те ще паднат“.
  Кои са тези ТЕ? ТЕ са социалните паразити, които живеят за сметка и на гърба на обикновените хора, които са 99% от хората по света.

 2. На днешния ден, но преди 103 години, в единадесетия час на единадесетия ден от единадесетия месец на 1918 година приключва Първата световна война.
  Мoят прaдядo e зaгинaл прeз тази война в зeмитe нa днeшнa ceвeрнa Мaкeдoния, ocтaвяйки прaбaбa c 8 дeцa caмa дa ce грижи зa тях.
  Дядo e взeл учacтиe във ВCВ, стига до Виена, пaзя oрдeнa му cъc cвидeтeлcтвo, пoдпиcaнo oт мaршaл Тoлбухин.
  Питaм ce: кaквo губят oт вoйнитe ceмeйcтвaтa?
  Ceгa ce вoди нoвa вoйнa, cвeтoвнa, мeдицинcкa, финaнcoвa. …
  Кaквo нocи тя нa нас, oбикнoвeнитe хoрa?

 3. Дори и Огнян Минчев е разбрал, че „свръхбогати лаици превръщат ексцентричните си занимания в съдба на човечеството“.
  Бил Гейтс създаде компанията „Майкрософт“ и я превърна в автор на най-широко разпространените продукти софтуеър в света, включително операционните системи „Уиндоус“, чрез които милиарди човешки същества участват в многообразните форми на дигитална комуникация през последните десетилетия. Бил Гейтс е очевидно много талантлив, може би гениален човек в своята област. Той е един от най-богатите хора в света, благодарение на своя професионален успех.
  От доста години насам Бил Гейтс не се занимава със софтуеър. Той използва натрупаното от него внушително богатство, за да финансира каузи и глобални проекти, чието съдържание сам създава и реализира. Бил Гейтс не е специалист нито по инфекциозни болести, нито по хранене, нито по управление на климата. Неговите огромни пари му позволяват да превръща своите хобита – любителските си интереси за „свободното време“ – в съдба на милиарди хора по света. Бил Гейтс няма никакво право да постъпва по този начин.
  Бъдещето на човечеството трябва да бъде създавано с публичните усилия на много хора, водени от експерти, професионалисти и лидери на обществено мнение, отразяващи възгледите на големи групи от хора. Вместо това милиардерът Бил Гейтс превръща собственото си любопитство на лаик в могъщи проекти за насочване живота на човечеството в определени посоки. Единствено и само поради големите си пари, спечелени от софтуеър – една частна сфера на познание и експертиза.
  Джордж Сорос е гениален финансов експерт и спекулант (в изцяло положителния смисъл на тази дума). Той притежава компетентност и интуиция, които му осигуряват успешни сделки винаги, когато много други грешат, губят пари, разоряват се или просто минават на втори план като играчи на фондовия пазар. Джордж Сорос е визионер в многобройни области. Неговите пари се преливат в изобилни програми за благотворителност и финансиране на третия сектор, които отразяват личните възгледи и визии на финансиста за определено бъдеще на света.

  Говори се, че тези проекти осигуряват значителна възвращаемост на инвестициите в тях чрез стимулиране на определени политически промени и конкретни политически решения, облагодетелстващи този свръхактивен в глобалната политика финансов играч. Дали това е вярно или не, е втори въпрос.

  Първият въпрос е дали Сорос има правото и легитимността да осигурява победите на определен кръг от обществени интереси, визии и политики в глобалния свят, мотивиран от своите любителски интереси в областта на философията, европейската и световната политика, да дирижира съдбоносни решения за миграцията, правата на човека и интеграционната политика на ЕС?

  Сорос прави това единствено в качеството си на много богат човек. Тези решения, които Сорос стимулира и финансира трябва да бъдат – отново – обект на ефективна публична експертиза, свободен обществен дебат и баланс между интересите на големите общности от хора – в Америка, в Европа, в глобалния свят.
  Примерите могат да продължат. Демокрацията окончателно рухва там, където шепа стари богати мъже дирижират – на сцената и зад кулисите – развитието на глобалния свят на единственото основание, че са станали свръхбогати от някаква своя частна (специфична) дейност, талант, успех.
  В края на 19 и началото на 20 век в Америка започва мощен процес на антитръстово законодателство. Концентрацията на капитала прави все по-лесно картелирането на пазарите и ограничаването на пазарните свободи. Затова американската демокрация първа слага прегради на този процес. Днес картлелирането е старомодна дума, отразяваща отминали в историята социални и стопански реалности. Днес имаме не просто картели. Не просто изтласкване на свободите на хората от сферата на свободната конкуренция. Днес имаме шепа хора като Безос, Мъск, Сорос и Гейтс, за които насочването на света в желана от тях посока на базата на огромното им богатство е ежедневна реална възможност.

  Те играят с нас играта на свършените факти – свършени от силата на парите им. Тези пари си купуват всичко, което им е необходимо – експерти, славословещи гениалността на този, който ги е наел, политически решения, реализиращи любителските пристрастия на големия „чичко паричко“, законодателство, превръщащо ексцентричните им хрумвания в закони, на които стотици милиони и милиарди хора трябва да се подчиняват.
  За всички нас, обикновените хора, не е възможно да оспорим техните желания, материализирани в обществни реалности. Най-малкото – не можем да си платим достъп до тези нива, на които се водят реалните спорове за собственото ни настояще и бъдеше. Ако въобще такива спорове се водят. Следствията на това са все по-видими в света на постистината и постдемокрацията.

  1. Скоро,много скоро, товарищ Путин ще създаде нов световен ред и тогава жална им майка на такива като тия богаташи.
   Не се бойте,братя и сестри,война ще има и то каква, и в тази война които оцелее,той вече ще живее нормално.

 4. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Слугата радев господарят му Байдън са на едно равнище:

  Румен Петков с коментар за „изпускането“ на Байдън и селфито му с Янев
  Медиите информират, че президентът на САЩ Джо Байдън пръднал (дума, която не използвам в разговорния си език по понятни причини, но случаят не търпи деликатност и финес) на срещата с херцогиня Камила в Глазгоу. Иначе казано, Байдън е дал своята дан в полза на твърдението за климатичните поражения от изпускането на телешките особи.
  Преди изборите в САЩ предупредих, че този човечец видимо не може да носи отговорност за поведението и постъпките си. И той не се забави да даде доказателства в подкрепа на скромния ми анализ – спъна се и падна по стъпалата на самолет, изгуби се в една сладкарничка, а където седне, заспива. Казвам – където седне, защото при него ставането е по-тежък процес, свързан с намесата и на други хора. Говори се, че Сикрет Сървис успокоили домакинята Камила с думите – няма да изцапа, слагаме му памперс. Но случаите с възможността този човек да оака света стават все по-очаквани, особено с продължаването на санкциите срещу Иран, при все, че самият той е обгазил градската художествена галерия на Глазгоу.
  Смаян съм от ловкостта на премиера Янев да го хване за снимка в нито едно от състоянията, които изредих, но съм смутен от липсата на инстинкт за самосъхранение при него – да не си сложи маска в единствения случай, когато му е била необходима през последната година и половина. От Фейсбук профила на Румен Петков

  1. Имало е и едночасово закъснение на Еър Форс-1 по същата ПРИЧИНА!!!Обосрались!!!

 5. Няма ЛЕЧЕНИЕ- има ПРОТОКОЛ…??? Мерките-СЕГРЕГАЦИЯ??? Ваксините-Генетична модификация с крайна ЦЕЛ-Exitus Letalis???ШВАБизмът-Фашизъм??? Няма ПОЛИТИЦИ-има ИЗПЪЛНИТЕЛИ на ПРОТОКОЛ!!!

  Протоколът от Милуоки е експериментално лечение на остра инфекция с бяс при хора. Лечението включва поставяне на пациента в изкуствена кома и използване на антивирусни лекарства. Той е разработен и кръстен от д-р Родни Уилоуби след успешното лечение на Джина Гис [1]. Гийс, тийнейджър от Уисконсин, беше първият от шест известни пациенти, оцелели от симптоматичен бяс без ваксина срещу бяс [2]. Протоколът от Милуоки понякога се нарича „Протокол на Уисконсин“ [3] [4].

  Сред недостатъците на протокола: ниска вероятност за успешно лечение [5] и висока цена [6].

  Според Световната здравна организация преживяемостта след появата на клиничните симптоми е изключително ниска, като само 15 документирани случая през 2016 г. (на 14 от тях са били поставени ваксини срещу бяс преди появата на симптомите [7]), като по-голямата част от оцелелите имат сериозни последствия [ 8] [девет]. Според Jackson AC протоколът от Милуоки е доказано неефективен и не трябва да се използва [9].

  Колко МНОГО по РЕЗУЛТАТНОСТ прилича ТОЗИ протокол на другия за КОРОНАТА!?!?!?

 6. Ники, нали знаеш, че съм по анализите, само че този път ще направя и една прогноза/малко като баба Ванга/. И така на 16.11.21 вторник заразените с ковид щв бъдат между 7000 и 10 000. Починалите ще са между 400 и 600.Това на практика ще даде коз в ръцете на дупедавците да обяват задължителна ваксинация за всички държавни служители. Дано не съм прав.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *