« Върни се назад Публикувано на 05.11.2023 / 19:55

С КАТАСТРОФАЛНО МАЛКО ГЛАСОВЕ ОКОЛО 40 000 ОТ 281 000, БЛАГОМИР КОЦЕВ СТАВА КМЕТ НА ВАРНА. С НАЛЕТИ ГЛАСОВЕ ОТ БИЗНЕСМЕНИТЕ, КОИТО ГОДИНИ НАРЕД ЩАВИХА ВАРНА ПОКРАЙ ГЕРБ И ПОРТНИХ. КОЦЕВ Е ОБЕЩАЛ ЦЯЛАТА ОБЩИНА НА ЛАПАЧИТЕ БИЗНЕСМЕНИ!

Понеже АФЕРА не се занимава с МАНИПУЛАТИВНИ ВНУШЕНИЯ, като тези кой колко проценти имал, пак го повтаряме:

281 000 са варненците, които имат право на глас.

На балотаж, когато обикновено винаги има по-висока избирателна активност, във Варна, а и в цяла България, ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ Е РАЗСТРЕЛВАЩО НИСКА.

ЗАЩОТО ВАРНА НЯМАШЕ НИКАКЪВ ИЗБОР. А НЯМАШЕ НИКАКЪВ ИЗБОР, ЗАЩОТО СХЕМАДЖИИТЕ ОТ СГЛОБКАТА СИ БЪРКАТ В ДЮКЯНИТЕ И ИЗВАДИХА АБСОЛЮТНО НЕФЕЛНИ КАНДИДАТУРИ.

Напушеното от ПП/ДБ, Благомир Коцев, което като областен управител сътвори единствено БЕЗЗАКОНИЯ И ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ, СЕ ПРЕТРЕПА ДА КОЛЕНИЧИ ПРЕД ТРИБУКВЕНИ БИЗНЕСМЕНИ, И ВСЯКАКВИ „КАСИЧКИ“ БИЗНЕСМЕНИ, КОИТО ИНАЧЕ ГРОМЕШЕ КАТО КРАДЦИ И ГЕРБАДЖИИ, ТЕ ПЪК, ПОНЕЖЕ СА СИ ДАЛАВЕРАДЖИИ, КАТО ГО ВИДЯХА КОЛКО Е АБСОЛЮТЕН АЛАНКАТ, МУ ПРЕЛИВАХА, ЧЕ ПРЕЛИВАХА ГЛАСОВЕ.

Не, че самите те имат кой знае колко гласове да преливат, ама все файда!

Напушеното е ОБЕЩАЛ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЕТИТЕ НА ВСИЧКИТЕ ТИЯ БИЗНЕСМЕНИ, КОИТО СЪСИПАХА ВАРНА, И ПОНЕЖЕ Е МЕНТАЛНО ХЛАБАВО, БИЗНЕСМЕНИТЕ ПРЕДПОЧЕТОХА НЕГО ПРЕД ПОРТНИХ.

В това число трибуквените бизнесмени, Вичо Касичката и всите, които досега години наред лапаха покрай ГЕРБ Портних.

Коцето също напълни чувалите с … и от София, и от Варна, в полза на Сглобката, във Варна – за ПП.

Казваме всичко това ЗА ДА СЕ ЗНАЕ КАКВА АБСОЛЮТНА ЛИПСА НА МОРАЛ ИМА В ПП/ДБ, КОИТО ЛЪЖЕХА НАГЛО И ОТВРАТИТЕЛНО КАКВА ВАРНА ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ И КАКВА ВАРНА ЩЕЛИ ДА ПРОМЕНЯТ, А  ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО ГИ ИНТЕРЕСУВА Е ДА СЕ НАМЪРДАТ И ТЕ ДА КРАДАТ КАТО ИЗОГЛАВЕНИ.

Та, от 281 000 души във Варна, които имат право на глас, гласуваха съвсем грубо казано 60 000.

Айде, и 70 000, айде и 80 000 да ги надуем!

ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕСТА ХИЛЯДИ ВАРНЕНЦИ НЕ ПРИПОЗНАВАТ ИЗБРАНИЯ КМЕТ НА ВАРНА!

КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВАРНА НА ПРАКТИКА НЯМА ЛЕГИТИМЕН КМЕТ!!!

ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ, АЙДЕ И НАДУТИ ДА СА – 70-80 000 ОТ 281 000 – ИЗБРАНИЯТ КМЕТ Е С ПОЛОВИНАТА И ОТ ТИЯ ГЛАСОВЕ, СИРЕЧ – 40 000!

ОТ 281 000 ГЛАСА – КМЕТ ИЗБРАН С 40 000 ГЛАСА!!!

АЙ, СИКТИР, БЕ!

Кмет на Варна си, ама -отзад!

Сега се надупи хубаво, напуши се добре, че те чака дебелия, заради това, което си обещал на алчните бизнесмени. Които ще досрутят Варна, и без това превърната от тях в кочина и долнопробно село!

Благомир Коцев води с пет пункта на Иван Портних.

В София Васил Терзиев води с 6 пункта на Ваня Григорова.

Afera.bg

«