« Върни се назад Публикувано на 04.03.2023 / 12:18

С КАКВО „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ ДЪРЖИ ЗА ТОПКИТЕ РУМЕН РАДЕВ. РЕСТОТО ПРЕДСТОИ!

На 24.02.2023 единствена АФЕРА публикува:

На 28.02.2023 единствена АФЕРА публикува:

След като тотално и фатално Румен Радев и кохортата му се осраха с продуктово позиционирания от тях проект „ПП“ по заръка на американското посолство, което преди ден Радев отрече, изричайки, че никой не му е натрапвал ПП-тата, които по -късно нарече шарлатани, и с което изявление показно призна, че е тъпак, след като „сам“ назначава измамници и шарлатани, МРЪСНАТА СХЕМА НА РАДЕВ И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ & С КОХОРТАТА НА БОКО ТИКВАТА, Е да набутва лица „копринки“, както и от така наречения „цвят на нацията“ /Инициативния му комитет/ в нови инженерни проекти.

Тези нови инженерни проекти, като тюрлюгювеча, наречен Коалиция „Заедно“, /Митю „Ялтата“, О.А., Цветан Василев, и разни бизнесмени, дето се правят, че уж не са с тях/, прокламират, че зад тях е точно Румен Радев.

Всъщност те са инженерирани от „Пътя на копринката“, който оперира с различни лица, внедрени и в ПП, в Български възход, във Възраждане, в ДБ, в Левицата…

„Пътя на копринката“ легендира, че тези лица са на Румен Радев.

Кой всъщност управлява Президенството и служебния кабинет и превърна ли се Румен Радев в маша на собственото си его и неистова жажда за власт?!

И сакралния въпрос!: с какво „Пътя на копринката“ държи Румен Радев за топките, ако изобщо има някакви топки там, които са за държане, или и Румен Радев вече е част от „трудовашкия път“ на кражбите, корупцията с назначенията срещу баснословни отчисления и дебел рушвет за старт?!

Предстоят огромни кражби И от ремонти на пътища по обявени от АПИ обществени поръчки. Докато се формира новия кабинет, ако изобщо се формира, „по пътя на копринката“ ще са предварително раздадени от държавата на точните строителни фирми с ресто за „пътя на копринката“. Неслучайно министър Шишков изненадващо чак сега се сети, че ГЕРБ са крали с гъзовете си асфалта, за да постели за новите кражби на „пътя на копринката“.

„Пътя на копринката“ директно нарежда на шефовете на ОД на МВР да привикват „спецове“ по улицата, за да правят мушенгии по изборите в полза на един или друг играч, изгоден на „пътя на копринката“. АФЕРА разполага с доказателства за това как висши полицаи във Варна изпълняват директно подобни нареждания на Копринковци вместо да си вършат ДЪРЖАВНАТА РАБОТА КАТО ПОЛИЦАИ!

Докато Румен Радев УЖ громи ПП-тата, „пътя на копринката“ и лично Копринков има здрав мост чрез Бачийски там /за него предстои тепърва да излизат потресаващи факти!/ и реди пъклени схеми.

Преди два месеца написах отворено писмо до Президента на България и шефа на ДАНС, че искам незабавна среща с тях за „пътя на копринката“, Румен Радев посран от шубе да се срещне с мен очи в очи ме прати на среща с … „пътя на копринката“.

Така да е!

Втора незабавна среща няма да поискам.

Който сам си го иска, ще си го получи.

На 3.03.2023 АФЕРА публикува:

Който си мисли, че АФЕРА пуска тези текстове за Захарула /част от бъдеща книга/ случайно, значи е малоумник. Във всеки текст има знак и послание за онези, които умеят да четат зад редовете.

В последния текст има един много важен Код, един знаков фрагмент!

Кой разбрал, разбрал, кой невдянал, невдянал, кой проспал, проспал, рестото предстои!

За всички онези, които млъкнаха, след като чувалите с пари потекоха и към тях. Здрасти, Радев, че бързам! И за Оня и за всички онези, за които „пътя на копринката“ се оказа по-ценен от ….

Както казва Николай Страхилов: „Щом веднъж вземе те на мушка, свършено е с теб, драги ми приятелю. Стрелкинята е истинска вихрушка и в сърцето си не взема наематели.“

Хайде, бакалъм!

Веселина Томова

«