« Върни се назад Публикувано на 31.08.2021 / 13:28

С ДЪРЖАВЕН РЕСУРС СЕ ПОДГОТВЯ ПАРТИЯТА НА РАДЕВ. ПОЛЗВА РЕГИСТРАЦИЯ НА МАСОНСКАТА ПАРТИЯ НА НИКОЛАЙ ЦОНЕВ. КОПРИНКОВ ЦЕПИ БСП, КИРИЛ ПЕТКОВ „ДА БЪЛГАРИЯ“

Действащият служебен премиер Стефан Янев обяви по Нова ТВ , че подкрепя правенето на партия от двама действащи служебни министри. Такова нарушение на законите и открита злоупотреба в държавата не е имало.

С държавният ресурс се подготвя партия на Радев и дори не се крият от кумова срама.

Кирил Петков и Асен Василев събират екип основно от гравитиращи около „Да България“.

Копринков говори със структурите на БСП да ги цепи и назначените от вътрешната опозиция в служебния кабинет вече осигуряват масовки в страната. Заговорниците нямат време за регистрация на партията затова са решили да използват две регистрации с които да направят коалицията на Радев.

За целта вече са сондирани три формации две от които са потвърдили – по масонска линия партията на Николай Цонев с бивши отцепници от НДСВ – Нова Алтернатива и партия МИР на отцепници от Движение 21 на  Татяна Дончева.

Радев държал да има хора от целия спектър, за да се показва като обединител. Проектът ще бъде обявен до броени седмици и ще е тежък удар и по Слави Трифонов.

Миглена Атанасова

«