Публикувано на 31.08.2021 / 13:28

С ДЪРЖАВЕН РЕСУРС СЕ ПОДГОТВЯ ПАРТИЯТА НА РАДЕВ. ПОЛЗВА РЕГИСТРАЦИЯ НА МАСОНСКАТА ПАРТИЯ НА НИКОЛАЙ ЦОНЕВ. КОПРИНКОВ ЦЕПИ БСП, КИРИЛ ПЕТКОВ „ДА БЪЛГАРИЯ“

Действащият служебен премиер Стефан Янев обяви по Нова ТВ , че подкрепя правенето на партия от двама действащи служебни министри. Такова нарушение на законите и открита злоупотреба в държавата не е имало.

С държавният ресурс се подготвя партия на Радев и дори не се крият от кумова срама.

Кирил Петков и Асен Василев събират екип основно от гравитиращи около „Да България“.

Копринков говори със структурите на БСП да ги цепи и назначените от вътрешната опозиция в служебния кабинет вече осигуряват масовки в страната. Заговорниците нямат време за регистрация на партията затова са решили да използват две регистрации с които да направят коалицията на Радев.

За целта вече са сондирани три формации две от които са потвърдили – по масонска линия партията на Николай Цонев с бивши отцепници от НДСВ – Нова Алтернатива и партия МИР на отцепници от Движение 21 на  Татяна Дончева.

Радев държал да има хора от целия спектър, за да се показва като обединител. Проектът ще бъде обявен до броени седмици и ще е тежък удар и по Слави Трифонов.

Миглена Атанасова

Коментари 17 за
“С ДЪРЖАВЕН РЕСУРС СЕ ПОДГОТВЯ ПАРТИЯТА НА РАДЕВ. ПОЛЗВА РЕГИСТРАЦИЯ НА МАСОНСКАТА ПАРТИЯ НА НИКОЛАЙ ЦОНЕВ. КОПРИНКОВ ЦЕПИ БСП, КИРИЛ ПЕТКОВ „ДА БЪЛГАРИЯ“”

 1. Виж публикация на „Афера“. „Не може да е държавен глава този тъпанар бе, Томиславе“.
  Колко точно, нали

 2. Както фигуранта знае така и прокопиевата секта че ГЕШЕВ ще им е кошмар още 5 години! това е най големия страх на фигуранта че вероятно ако няма втори мандат ще свърши с белезници! от там сектата ще почне да бяга по страни които няма екстрадация преди да им сложат белезници но по скоро нАРОДНАТА любов ще ги накаже много скоро! масови протести ще има срещу тази некадърна крадлива секта прокопиева и този фигурант дето не знае вече от кой не е зависим!

 3. Този на снимката заедно с прокопиевите сектанти които са масово измамници сега маскирани като служебни некадърници ще са издирвани от Интерпол. Един ден всички от прокопиевата секта ще са така на страницата на Интерпол!! Ако успеят да избягат от България

 4. За да се отпуши държавата спешно и трябва промяна във формата на управление! В България няма реално разделение на властите, а такова единствено е възможно ако се разграничат изпълнителната и законодателната власт! Това може да стане най-добре, чрез президентска република и двукамарен парламент с изцяло мажоритарно избрани депутати!!! Всеки който предлага друго не разбира или така му изнася!

 5. Радев готви 2 проекта -първия с Петков да подмени сектантите на Прокопиев, с Домусчиевия Кирчо Канадеца, който го бута пловдивската дружинка и втори който да цепи БСП ,който обаче не може да ползва партията на Цонев защото не е редовна пред Сметна палата, накрая ще се наиграе …

 6. Основна задача на останалите „Читави“ на тая територия е ДА НЕ ДОПУСНЕМ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА РАДЕВ и НЕГОВИТЕ ПРОТЕЖЕТА – КИРЕТО И АСЕНЧО, ПРАТЕНИ ПАК ДА НИ ИЗЛЪЖАТ! ТОВА СА СЪЩИТЕ, КАТО ОНИЯ НА НДСВ, ДЕТО СТАНАХА МИЛИОНЕРИ….

 7. Продажниците! Начело с Херо Мустафа превърнаха държавата в кочината на Европа!

 8. Защо сега се работи по президентски проект, а миналата година не можа да се реализира такъв? Защото ли не беше одобрен от г-жа Мусака? Или защото действащите лица бяха други?
  Накратко- нямам им доверие и на тези. Колкото повече ги превъзнасят платените мисирки и социолози, толкова повече няма да гласувам за тях. Вече никъде (по света и у нас) няма честни избори.

 9. Аз съм за завръщане на тоталитаризма. Демокрацията умъртви държавата.

 10. Вървим твърдо към президентска държава чрез президентска партия за начало.
  Народното събрание е нефелно и с отчайващ рейтинг. Ковид, инфлация, хипер
  инфлация, политическа криза,парламентарна криза и после какво Президентска
  република, горещо поискана от народа. Синергия и щастие !!!
  Бог да пази България от този масонски заговор !

  1. Само да не си помислиш, че проблема със скока на тока е случаен и не се контролира от масона Радев и неговата фашистка клика?

 11. Ами не е имало такова нарушение на Конституцията и законите досега, за това се пита в задачата къде е прокуратурата мамка му…?!

 12. Най-после нещо бесмислено да има смисъл, защото само по този начин територията ще се превърне в държава на…емигрантите.

 13. Това се очакваше и май само др. Нинова не и се вярваше, че ще го направят . Има време обаче и за контраатака !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *