« Върни се назад Публикувано на 20.04.2022 / 15:45

С ДЪРЖАВНА КАРТА ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА ЗАРЕЖДА ГОРИВО НА ТРИ ЧАСТНИ АВТОМОБИЛА!

На 15.04.2022 АФЕРА публикува:

КРЪГЪТ „ОВЪРССИЙЗ“ НА „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ – КОРАБА „ЦАРЕВНА“, НАРУШАВАНЕ НА РУСКОТО ЕМБАРГО, ДЪЛГОВЕ КЪМ ДОЙЧЕБАНК, НЕЗАКОНЕН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА, БЕЗ ДОПУСК ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ НА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, СЕРВИТЬОРИ ОТ „ОВЪРССИЙЗ“ НАЗНАЧЕНИ И ЗА ШОФЬОРИ В ОБЛАСТНА УПРАВА -ВАРНА

https://afera.bg/%d0%ba%d1%80%d1%8a%d0%b3%d1%8a%d1%82-%d0%be%d0%b2%d1%8a%d1%80%d1%81%d1%81%d0%b8%d0%b9%d0%b7-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bc/

В публикацията на АФЕРА са разкрити и описани бизнес преплетките между собствениците на кораба „Царевна“, менажирал българските моряци, Рубин Коцев, който е баща на областния управител на Варна Благомир Коцев, назначен за областен управител от Кирил Петков.

Благомир Коцев е назначен в нарушение на закона, тъй като все още има участие в търговски дружества от Кръга „Овърссийз“, заради запори. Няма и издаден достъп до класифицирана информация.

Въпреки това обаче той продължава да е областен управител на Варна.

На 15 април 2022 г. в 17 часа в Пловдив се проведе учредително събрание на политическа партия „Продължаваме промяната“.

Предния ден – на 14 април 2022 година държавният автомобил на областният управител на Варна Благомир Коцев в ранния следобед посещава бензиностанция на OMV на Морска гара.

Първи път – зарежда с държавна карта държавния автомобил на Областна управа – Варна.

Втори път – минути след това – на същата бензиностанция ЧАСТЕН автомобил зарежда гориво с … държавната карта на областния управител!

Трети път – минути по-късно – на същата бензиностанция друг ЧАСТЕН автомобил зарежда пак с … държавната карта на областния управител!

Четвърти път – още няколко минути по-късно – на същата бензиностанция различен ЧАСТЕН автомобил пак зарежда гориво с държавната карта на областния управител!

На вниманието на КПКОНПИ, на вниманието на прокуратурата, на вниманието на Кирил Петков, който квичи като заклан, че нямало „ваши“, нямало „наши“ и всички били подвластни на закона!

Afera.bg

П.П. Вчера във Фейсбук областният управител Благомир Коцев се жалвал, че бил подложен на „акция „Респект“ като в 90-те години“ и клейми ГЕРБ. /Апропо, не сме го чули и да гъкне по времето на управлението на ГЕРБ срещу ГЕРБ тоя нов „борец за продължаваме промяната“, който никой не беше чувал освен с това, че плати над 500 000 откуп за баща си, когато беше отвлечен по поръчка на турската мафия/.

В излиянието си Благомир Коцев пише, че бил отдавна излязъл от търговските дружества, в които участвал. Сега отворете линка със статията на АФЕРА по-горе и ясно ще видите, че по закон той няма право да бъде назначен за областен управител, защото и „да е излязъл“, както си мисли, няма как да излезе, защото има наложени запори от „Дойче банк“!

«