« Върни се назад Публикувано на 29.10.2021 / 20:38

„С ВАС СЪМ“? „ПОЧТЕНИ“? РУМЕНРАДЕВИТЕ НАЗНАЧАВАТ ЗА ШЕФ НА НАП -ВАРНА СКАНДАЛНО КОМПРОМЕТИРАН ЧОВЕК НА ЦВЕТАНОВ!

В НАП – Варна тече „продължаваме промяната“, което обаче на практика е „продължаваме ПОДМЯНАТА“! Даже по-правилно е да са каже: „Продължаваме БЕЗОБРАЗИЕТО, ТОЛЕРИРАНО И ПРОКАРВАНО ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУМЕН РАДЕВ“.

Шефът на НАП – Варна се сменя и поста поема Младен Македонски.

Младен Македонски в момента е експерт в ГД „Фискален контрол“ към ЦУ на НАП.

И сега – внимавайте! – Младен Македонски беше кандидат депутат от листата на „Републиканци за България“ на Цветан Цветанов.

Младен Македонски, известен и с прозвището си „Мазуха“, през годините демонстрира съмнителен топ финансов стандарт за държавен служител нападжия.

В местността „Свети Никола“ във Варна Македонски издига четири етажен блок, имот, който става обект на журналистическо разследване на телевизия Тв7 още през 2013 година „Частен НАП – Варна“. По това време Македонски отговаря за служителите от „принудително събиране“ в НАП. В данъчните среди тогава се говореше, че на тази длъжност го „качва“ бившият областен управител на Варна от ГЕРБ Данчо Симеонов.

През 2013 Тв7 разследва, че в местността Свети Никола – Варна има нов жилищен блок с панорама към морето, част от който е собственост на данъчен служител от Варна. Интересна схема за забогатяване прилага данъчният инспектор Младен Македонски. Той продава парцел за застрояване за 7000 лв., а фирмата купувач го обезщетява с целия първи етаж, един апартамент на втория етаж и целия последен етаж от новопостроената жилищна сграда. Този данъчен инспектор се определя със среден социален статус, въпреки скъпите аксесоари, които носи – като часовник на известна швейцарска марка, оригинални модели от която се продават на цени от 20 хил. евро.

Точно по това време се прави и проверка на доходите и даренията, получени от съпругата на тогава депутата от ГЕРБ Иван Портних. Семейството притежава дружествени дялове и имоти в размер на 2 млн. лв. Част от даренията съпругата на депутата получава от своите баба и дядо. НАП обаче не е направила насрещна проверка за техните доходи и е излязла със становище, че приходите на семейство Портних надвишават разходите им. В графата за налични банкови сметки обаче е посочено името на друго лице, а не на депутатската съпруга. Дали грешката е „случайна“, тв7 не получават отговор, а проверката е набързо приключена, „както подобава“.

И сега, един от тези „герои“, човек на Цветанов, правителството на Румен Радев, дето се кълне в „почтеност“ и „морал“, рецитирайки патосно, го правят шеф на НАП – Варна!

Да ти имаме „битката“ с „корупцията“ и „мафията“, лицемернико, лъжец Румен Радев!

„С вас съм“ ли? Отзад!

„ПочЕтени“ негодници.

Afera.bg

«