« Върни се назад Публикувано на 01.09.2023 / 19:53

С БАНДИТСКИ ПИНИЗ ЗА АЛЕКСЕЙ, БОКО СТАРТИРА ОНОВА, КОЕТО ПРЕДРЕЧЕ „АФЕРА“, ЧЕ ЩЕ СЛУЧИ СЛЕД МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ – ТУТО ФИНИТО! А МИСИРКИТЕ ДА НЕ ПИШАТ ГЛУПОСТИ, А ДА СЕ РАЗХОДЯТ ДО ЖЕНСКИЯ САМОКОВСКИ МАНАСТИР!

Боко Тиквата днес охотно се разприказва за Алексей Петров и ролята му в „сглобката“ и почти преповтори онова, което говоря и пиша от първия час след убийството на Алексей Петров.

15 дни след убийството, в които Боко Тиквата мълча като уж посран, днес точно, при започването на парламентарната сесия, реши да бъде „честен“, въх, мари майко.

Боко разказа в части онова, за което първа АФЕРА ви оповести – за ролята на Алексей Петров в логистиката и посредничеството между татко Петко, Кирил Петков и самия Борисов. Крепял „крехкото доверие“ между тях, баси и бандитския пиниз боков.

Бандитският пиниз се състои в това, че признаваш нещо, което вече е станало осветена „обществена тайна“ за да скриеш гузно онова, зад завесага, което – шшшшт! трябва да остане абсолютно скрито около отношенията Борисов – Петров. Защото каквото и да си говорим със смъртта на Алексей Петров си отиде най-главният неудобен очевидец за Боко.

В същото време Денков, който е толкова нелеп, че е потрес, реши да обяснява как не бил виждал никога Алексей Петров, а Лена Мара Подробната на всяко гърне мерудия, пък се изцепи как „някои хора“, демек Боко имали стари „криминали“ авери, демек Алексей. Гроздан Караджов пък заговори как Алексей режел уши и бил „разследван“, като че същият тоя Алексей не бе оправдан по „октопод“ напълно, че даже осъди и държавата за милиони щети.

Мисирките пък пищят, че ДАНС трябвало да разследва срещата на татко Петко, Киро и Боко в Самоковския манастир, организирана от Алексей. Когато си мисирка си за цял живот, защото ако не бяха мисирки щяха да знаят, че ДАНС без прокурорско постановление не може да направи нищо като „разследване“.

Познайте сега коя прокуратура ще пусне такова постановление – дали Гешево/Сарафовота, което е едно и също като Сарафова/безГешева.

Впрочем, има убийство и като са толкова отворени мисирките досега триста пъти трябваше да отидат в Женския Самоковски манастир за да нюхат, разпитват и разследват за въпросната среща. Която СЕ Е състояла, а АФЕРА научи за това от лице, който плаща кинти на манастира.

Боко всъщност, днес стартира онова, което предрече АФЕРА, че има да се случва още преди три месеца – че след местните избори Пеевски и Боко свалят правителството.

Дотогава ще има още тумба – лумба, ще излизат бол скандални лайна за ПП/ДБ, а Боко ще трие ръчички.

Неговия бандитски днешен пиниз употреби ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Алексей Петров. Аналите помнят – първа стрелба 2002, второ сготвяне – „октопод“, трето окончателно елиминиране – след като вкараха Алексей Петров в оперативна игра, успивайки го, че той я води, а я водиха ТЕ, и след като му наобещаваха постове и изчислиха, че и той ги ползва и ги успива, и ако наистина се добере до тези постове, първо ще започне ОТ ТЯХ, го убиха.

За тия, дето не спряха да пишат колко Боко Тиквата бил стресиран от убийството на Алексей, да им обадя под секрет: пунта мара им пласират. Същият ден Боко е бил усмихнат, радостен, че даже и се черпел с верни авери.

Където трябва се знае през кого минава поръчката за убийството на Алексей Петров и кой го „сготви“. Само МВР са за лимонада, прокуратурата пък е на … боза.

Които убиха Алексей Петров, точно те сега употребяват смъртта му за властовите си политически и крадливи врътки.

Бандитски свят. Държава, управлявана от мафия.

А! И да не забравя! Предстоят още „остри мероприятия“. За тези, които продължават да си мислят, че са … недосегаеми.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«