« Върни се назад Публикувано на 03.11.2014 / 21:54

„Съюзът на журналистите няма ли да излезе със становище заради професионалната мерзост на драскачите от Агенция ПИК?”, попита Любо Кольовски и … го игнорираха от СБЖ!

Любо КольовскиСъюзът на журналистите няма ли да излезе със становище заради професионалната мерзост на драскачите от Агенция ПИК? Нямаше ли там някаква Комисия по етика или нещо подобно? Какво чакате, колеги? Защо с мълчанието си давате едно рамо на простащината в занаята?
Да знаете, че особено се радвам, като се сетя, че се разделих с тая развратница, ЖУРНАЛИСТИКАТА.
……
Знаете ли, че освен политически трупове, навсякъде се търкалят и журналистически трупове?”, написа на стената си във Фейсбук Любо Кольовски.
Малко по-късно СБЖ реагира.
Ето как!
Любо Кольовски: „Сайтът на СБЖ, Съюзът на българските журналисти, ме е игнорирал, блокирал или разприятелил. Все едно. Не съм си плащал членския внос от 2000 г.
Не са съгласни с мнението ми, че трябваше да заклеймят драскачите от ПИК, вероятно. Не знам И не искам да знам. Ще се кандидатирам за членство в друг професионален съюз. Все още не са ме изключили от Съюза на ловците и риболовците в България /СЛРБ/. Очаквам и от там да ме изритат.
Да ви кажа, не ми пука!

Afera.bg

«