« Върни се назад Публикувано на 30.10.2021 / 12:14

СЪЩИЯТ ФАРС, НО С НОВИ ГЕРОИ! СХЕМА ПО НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ!

Спомняте ли си онези гръмки операции и арести на министри, зам.-министри и корумпирани търговци на българско гражданство? А спомняте ли си гръмките арести на така наречените олигарси?

Хайде сега да се напънете и да се сетите има ли поне един осъден след всичките тези действия? Има осъден, но не е нито министър, зам.-министър или олигарх! Осъдиха и продължават да осъждат държавата, сиреч нас народа! Ние сме тези, които плащаме сметката!

От няколко дни в държавата се разиграва същия фарс, но с нови герои! Фарсът е пълен, а на тезгяха се готви следващата голяма сметка! Докато ни заливат с гръмки полицейски операции и проверка на поредната структура, тихо-мълком се завъртва поредната схема, а стоката, стоката и пазарът сме ние!

Облъчват ни ежедневно със страх, а мълчат, за най-голямото безумие! Кое е това безумие ли? Над 90% от починалите в България са в следствие на сърдечно-съдови болести и ракови заболявания! В момента на тези хора е отказано лечение! Да чухте някой да се е загрижил за тях? Защо ли? Защото те вече са завоюван пазар. Да чухте някой да се е заинтересувал за последствията след прекараната зараза?

Представете си сега обаче, каква е печалбата от тестове за 1 200 000 (един милион и двеста хиляди) деца, които ще бъдат принудени да се тестват осем пъти минимум в месеца. Един такъв тест струва около 80 ст., но ще бъде закупен от държавата за поне десет пъти по-висока цена!

Сещате се, че тази висока цена я плащаме всички ние, а определени тарикати, пълнят джобовете си за наша сметка! Цялата схема е добре подплатена с огромна доза страх! В схемата по насаждане на страх се включиха анализатори, математици и всякакви удобни говорители!

Преди седмица ви казах, че с мерки или без мерки процента на заразените ще започне да намалява и той падна от 22% на 10%. Надуха обаче рекордно бройката на направените тестове! Какви печалби правят само на гърба и мъката на хората!

Представете си само колко хора вече страдат от паник атаки и безпокойство? Удобно разделиха обществото на ваксъри и антиваксъри, изпълнявайки прилежно правилото – разделяй и владей!

Ние вече сме разделени, ние сме и стоката и пазара! Ние сме…

Димитър Байрактаров

«