« Върни се назад Публикувано на 03.10.2019 / 14:07

СЪС СЕКС ТОЗИ ГРАД НЯМА ДА ГО ОПРАВИМ. ВЕЧЕ ВИ КАЗАХ – НЕМА ДА Е ЛОШО, ИЗБЕРЕТЕ ТОШО!

СЪС СЕКС ТОЗИ ГРАД НЯМА ДА ГО ОПРАВИМ. ВЕЧЕ ВИ КАЗАХ – НЕМА ДА Е ЛОШО, ИЗБЕРЕТЕ ТОШО!Игнатов от ДБ ходил на среща с хората от кв. Лозенец по повод сградата на Артекс. „Независимата“ дама от Кюстендил, също ходила там. Да им се чуди човек на неосведомеността! Що се срещате с хората бе?! Ако имате проблеми с Артекс, звъннете на Цветанов, той е човекът!

А иначе, да, висока е сградата, хвърля сянка, не е приятно. Затова навремето дядо ми небостъргачите не ги признаваше. Именно заради сянката. Е, и лошите архитекти барабар с наглите кметове не ги „бръснеше“, а директно ги пращаше на излет в Софийския. Или ги държеше три седмици прави. Под Японската камбана в Симеоново.

Другите двама пък, Джамбазки и Сидеров, увлечени в сексуалната си афера и спорът, кой точно е Моника Люински и кой Клинтън, не спряха да се обарват. Засега само с думи, но скоро очаквам да ги видя и гушнати по Мария Луиза. Но те го заслужават, нали са метро, а не като мен ретро.

Най ме кефи старата кметица Фандъкова. След Софиянски, който бе известен, като „усмихнатото лице на корупцията“, учителката го играе „смиреното лице на корупцията“ – благ поглед, евтина рокличка, и тротинетка под мишница. Човек би решил, че й пука за вас.

Абе, накратко искам да кажа, че много секс има в тази кампания бе! И ДБ-ъто може да го потвърди, и онази с изправената коса от Кюстендил, и двамата тайландци (на тези в Банкок щяха да им издигнат паметник – единия с маша в ръка, а другия с дамски превръзки), и Фънди тротонетката, също.

Лошото е, че със секс този град няма да го оправим. Само нас ще продължат да ни оправят. А на мен не ми харесва. Дано и вие мислите като мен. И ако е така, то вече ви казах – нема да е лошо, изберете Тошо!

Тодор Славков

«