« Върни се назад Публикувано на 25.10.2021 / 20:03

СЪС ЗАГОРЕЛИ МАНДЖИ ПУСНАХА РАШКОВ ДА ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ ВЪВЕДЕНИЯ ФАШИЗЪМ ОТ РАДЕВ! РАШКОВ ПРОЧЕЛ ЗА МВР -МЕТО ПРЕДИ ДВА ДНИ! ХАХАХА! И ВИЧО КАСИЧКАТА СЪЩО. ХАХАХА! ДЪРВАРСКИ КРИЗИСЕН ПИАР! ДА БЯХТЕ ЧЕЛИ „АФЕРА“, БЕ, СМЕШНИЦИ!

Бойко Рашков го извадиха из под бюрото и го турнаха при Цветанка Ризова да отклони вниманието от масовото недоволство от зелените сертификати и безумието на правителството на Румен Радев. Втория рецитиращ, след Радев – Бойко Рашков трябваше да свъси вежди и да извади нещо по-така, белким обърне омерзението на народа в друга посока, извън наложения фашизъм от радевото правителството.

И какво направи Бойко Рашков?! Хахахаха! Извади две претоплени, загорели манджи, с които окончателно, за пореден път, стана за ташак.

Първо с гръм и трясък оповести Бойко Рашков, че:

Вътрешен министър от правителство на Бойко Борисов е бил на заплата при наркотрафикант. Това са данни от разработка, цитирана от служебния вътрешен министър Бойко Рашков в интервю за bTV.

Рашков не назова името на министъра, но бе категоричен, че „материалите са в МВР“. Рашков все пак даде следното описание: „един служител, който преди десетина години е бил на по-ниски нива, установен в контакти с наркотрафикант, доста известен. Твърди се, че получавал заплати от наркотрафикант. Този човек се е издигнал до поста вътрешен министър по времето на Борисов“.  Служебният вицепремиер обеща името на този човек да стане известно в най-скоро време. И допълни, че разработката е стояла с гриф, макар и срокът на класификацията й да е изтекъл.“

Бойко Рашков, забележете, каза, че „запознах се с тази информация в петък“!  Хахахаха! И била с изтекъл срок на годност, което означава, че „разработката“ е от памтивека, оперативна е и след петмесечно туткане в МВР, Рашков все пак прочел нещо от миналите години, което не става и за уй, ако питате нас, защото има минала давност и прочие, и прочие. Освен за дърварски пиар и то с изтекъл срок.

Защото!

Това, което рече, че е прочел Рашков миналия петък, се отнася за Младен Маринов, когото АФЕРА години наред, още при „изгравянето му“, наричаше с „МВР – Мето“!

Десетки публикации имаме за Младен Маринов – МВР – Мето – как е бил шофьор – охрана на Мето Илиенски и на още други ъндърграунд лица, докато е бил в СОБТ. В  прав текст сме го писали поне хиляда пъти.

Бойко Рашков чак сега прочел „разработка“. Хахахаха!

Тъпо, Рашков – Радев, тъпи пиари имате, ама много тъпи! Така не се прави кризисен пиар, а не се прави така, освен ако идиоти и малоумници ви правят кампанията.

Второ, Рашков рецитиращо повишава апломб:

И не само това. Сега има данни за престъпления, които миришат на асфалт“, каза още той и допълни, че  прокуратурата и там нищо не е предприела, защото би засегнала интересите на бившите властимащи. „Един известен и велик, може би, жилав пътностроител от началото на годината до настоящия момент е превел 21 млн. лв. в ОАЕ“, каза Рашков, без да назове бизнесмена, нито да отговори дали става дума за средства от печалби или за мръсни пари. Каза обаче, че това не е единичен случай. По думите на министъра и за този случай в близките дни обществото ще се запознае с фактологията.“

Пак претоплена загоряла манджа!

Тоя „велик и може би,  жилав пътностроител“ е Вичо Касичката – Велико Желев „Хидсрострой“, за когото АФЕРА е писала години наред стотици пъти, къщата му сме снимали, показвали, афери и далавери също.

С Младен Маринов – МВР Мето, Рашков искал да покаже как било трудно да се хващат хората по високите етажи на властта, щото ето на, какъв бил МВР Мето и затова никого не хванал.

Хубаво. Ама ние питаме, ти, бре, рицитиращ смешник на Пламен Узунов, който ти кадрува и командва цялото МВР, защо не го хвана бе, а, Рашков?

Щото е сол ташак на чорбаджията ти Радев ли?

Като делкаш кинти мръсни няма значение дали си на заплата при наркотрафикант или при контрабандист, нали, айде холан!

Що не хванеш купищата лапачи и крадци, които се насраха пет месеца да лапат като невидели и са под крилото на вашата власт, нали си много ербап? Ербап, ербап, ама целуващ зелен масонски чорап!

Рашков, колкото пъти излезеш по телевизора, спешен от кретените пиари на Радев, толкова пъти си станал за смях.

Аре, по -сериозно. МВР – Мето е сдъвкана манджа, стара и няма как да отклони вниманието на хората от позора на фашизма, който въведохте.

А с Вичо Касичката също доникъде няма да я докараш. Щото Оня, който ти ръководи МВР-то, с торбичката, вече го е прихванал „оперативно“.

Смешници.

Веселина Томова

«