« Върни се назад Публикувано на 10.12.2014 / 14:57

СЪПРУГАТА НА СЕРТОВ „РАЗКОСТИ” МВР, СЛУЖБИТЕ И ПОРЪЧКОВИТЕ ИМ ЖУРНАЛЯ!

ПЕТКО СЕРТОВПри никакви обстоятелства Петко Сертов не би посегнал сам на живота си. Във връзка с медийните публикации от последните дни и изявленията на представители на МВР искам да заявя следното: В дните, след като стана известно за изчезването на съпруга ми, в общественото пространство се разпространяват множество лишени от основание тези, които считам, че биха могли да насочат разследването в неправилна посока и това да доведе до загуба на ценно време и ресурс, така важни в първите дни на разследването.

Искрено се надявам, че тиражирането на подобни тези се дължи на липса на информация за действията и резултатите от разследването и не цели създаването на предварителна нагласа в обществото за възможните причини за случилото се. Искрено се надявам, че органите на МВР няма да се подведат от невярната информация и ще положат максимални усилия за намирането на съпруга ми.
Обръщам се с молба към органите на МВР, в името на човечността, преди публично огласяване на факти от разследването, семейството на Петко Сертов да бъде уведомявано за тях.

Емилия Сертова
Съпруга на Петко Сертов

Бележка на www.bgsniper.com: Ами сега? Какво ще кажат раздувкаджиите, налагащи удобната версия за „съдбовно решение“? Забележете, г-жа Емилия Сертова не укорява ТОЛКОВА медийните поръчкови прислужливци на повикване, колкото громи ПОРЪЧИТЕЛИТЕ НА МЕДИЙНАТА РАЗПРАВА В МВР. Всекиму неговото.

«