« Върни се назад Публикувано на 23.12.2014 / 17:26

СЪПРУГАТА НА СЕРТОВ „ЗАКЛА“ ГЕЛОСАНИЯ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР. МВР – СМЕШКА, НАЛИ „ПРЕКРАСНО” РАБОТЕХТЕ СЪС СЪПРУГАТА НА СЕРТОВ?

Светлозар ЛазаровПред репортер на bTV телевизия съпругата на Петко Сертов – Емилия, лаконично, с едно изречение, за пореден път, закла главния секретар на МВР – Светослав Лазаров, а така, на практика го направи с цялото МВР и т.нар. спец.служби на територията, наречена България. По повод „презентационните” медийни упражнения днес на Лазаров, Емилия Сертова каза, че: „Никой не ме е уведомявал, че съпругът ми е бил открит в Гърция, научавам го от медиите”.

Както писа вече АФЕРА, днес главният секретар на МВР – „гелосаният” Лазаров направи дърварски опит да извади „на светло” Сертов, пробутвайки „оперативно” уж инфо от гръцките служби, че Сертов си джиткал из Гърция, че и говорейки ту на гръцки, ту на английски. Вероятно Михнева му е сервирала в таверната.
Лазаров изрече и още нещо безумно – „за принудително придвижване”. Може ли някой от чорбаджиите на Лазаров, да разръчка под гела му и да ни разтълкува какво тук означава „принудително придвижване”?
Преди дни не друг, а МВР рече, че „прекрасно си сътрудничели и работили със съпругата на Сертов”.
Е, каква стана тя сега, Лазаров? Уай не казахте първо на близките и на съпругата къде уж сте „локализирали” Сертов, а направихте мерзък, отвратителен пиар, само и само за да „приключите” аферата „Сертов”?!
Впрочем, още в началото Емилия Сертова сътресе „волните” движения на МВР като опроверга първоначални пласменти на „разследващите”.
Толкова позорно е това, което вършат МВР и службите на България, че е излишно повече да коментираме и ще дадем думата на Любо Кольовски:
Главсекът Лазаров ме трогна до сълзи!
Хайде бе, Петко! Покажи я тая лична карта, майка му стара!
Ще отскоча до районното полицейско управление да си покажа личната карта и кръщелното свидетелство. Че може някой от МВР и ДАНС да се тревожи за мен!
Стискайте ми палци!
Очертава се финална сцена в читалищната пиеска „Сертов и приятели“. Посредствен спектакъл, изигран от самодейци и поставен от неграмотен, глух, сляп и ням режисьор. Осветителите са пияни, а суфльорът е дезертирал в кварталната кръчма.
Зрителите с нетърпение очакват новите заглавия в театралния афиш. За тая година репертоарът е изчерпан поради изчерпване на календара.
До нови срещи, драги зрители!
За трупата: подпис (не се чете)”

Afera.bg

«