« Върни се назад Публикувано на 24.04.2023 / 17:24

СЪПРУГАТА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ – ДЕСИСЛАВА: „СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СИ ИЗТЪРПЯЛА СРЕЩАТА СЪС СЕЛСКИЯ КМЕТ! ПРАВА СИ ЗА СТРАХЛИВЕЦА! ВСИЧКО СЕ ОКАЗВА ЕДНА ГОЛЯМА СЕЛЯНИЯ И САМОЗАБРАВЯНЕ ОТКЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ. МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯ, ЧЕ ГО НАПРАВИХ ВИДИМ, ЗА ДА СЕ СПРАТ НА НЕГО КАТО КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ“

Това са трите части на интервюто на Веселина Томова дадено пред журналиста Ивелин Николов. Утре ще бъде публикувано цялото интервю на Веселина Томова в пълния му вид:

АФЕРА публикува на 20.04.2023:

АФЕРА публикува на 22.04.2023:

АФЕРА публикувано на 23.04.2023:

Реакцията! „Ний си знаем нашата работа, тя си знае нейната работа!“

Реакция от страна на президента Румен Радев, като „Шефа“, както го наричат, досега към всички разследвания на АФЕРА за „пътя на копринката“ – НЯМА.

След излъчванията на интервюто с Веселина Томова, АФЕРА прихвана със своя „невидим дрон“ поредната арогантна и позорна реакция на Румен Радевия най-близък кръг: „Амии…. ний си знаем нашата работа, тя /б.р. – Веселина Томова/ си знае нейната работа!“.

Даааа, аз, Веселина Томова, си върша моята работа, но, вие, драги ни радево-копринковци, обяснете на народа, който излъгахте, какво точно означава „ний си знаем нашата работа“? „Ний си знаем нашата работа“ да крадем ли означава?

И тъй като у нас прокуратурата се занимава с кретенски „заговори срещу държавата“, вместо с висшата корупция по висшите етажи на властта, и тъй като прокуратурата вместо да се занимава с ВИСШИТЕ КОРУПЦИОНЕРИ, в момента хвърля пясък в очите на народа с УЖ мимикриране на работа, ограничавайки се с нивото на „Руди Гела“ и „гаджето на Дънката“ депутатката, но пък услужливо пропуска например варненската депутатка от ДБ Стела Николова, за която един бос на боклука произведе „5000 преференции“, аз, Веселина Томова, продължавам да си върша работата, вместо тях.

Ето какво написа съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева до мен, Веселина Томова, на 4 февруари т.г. точно в 23,46 часа като съобщение на приложението Signal

След получаването на съобщението изписаната опция бе, че съобщенията ще бъдат изтрити след 1 час. Впоследствие то наистина беше изтрито, но Веселина Томова успя да запази знаковото съобщение в автентичния му вид.

Съобщението на съпругата на президента Румен Радев до Веселина Томова беше след публикация на АФЕРА, че Румен Радев е страхливец, в която публикация бе написано: „Жена ти вдигна ръце от тебе!“:

АФЕРА публикува на 3.02.2023

както и след осъществената среща в Президентството на Веселина Томова с президентския съветник Николай Копринков, известен като „Златния“:

АФЕРА публикува на 01.02.2023:

В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. ФАЛШИВ РАЗГОВОР ЗА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“. НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ И „ЛУДАТА“ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА. ИНКЯР МУ Е МАЙКАТА

Днес е 24 април т.г. Много дълго спазвах „това е между теб и мен, моля те“, неогласявайки непоисканото от мен, а изпратено към мен скандално откровение на Десислава Радева.

Огласявам го три месеца по-късно, единствено заради това, че тепегьозлъка на тези хора става вече нетърпим, че непростимото зловещо мълчание и бездействие на президента Румен Радев става нетърпимо и опасно. И защото с арогантно „великодушие“ тези хора си позволяват да се гаврят с работата ми на разследващ журналист: „Амии…. ний си знаем нашата работа, тя /б.р. – Веселина Томова/ си знае нейната работа!“.

И още нещо!:

Напълно съм наясно как сега съпругата на президента Десислава Радева ще отрече, че е изпращала такова съобщение, въпреки че вече се е оправдавала пред нейни близки, че го е пратила, защото била ядосана…

Напълно съм наясно как отново ще бъда изкарана „луда“, „лъжкиня“ и всичко каквото още се сетите, защото не очаквам и грам чест от тези хора – да носят отговорност за думите и действията си.

Напълно съм наясно, че зависимостите „по пътя на копринката“ карат тези хора да лъжат, да се отричат от думите си, съобщенията си и да се прегръщат, въпреки че не могат да се понасят, единствено заради властта и парите. И най-лесното е да се съюзят като в юмрук, в името на користните си интереси, срещу „лошия вестоносец“, т.е. срещу мен.

НО!

ИСТИНАТА е най-важна!

Моята работа е точно в името на истината. И имам мъжеството и честта да я отстоявам.

Веселина Томова

«