Публикувано на 05.01.2022 / 9:40

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ЧУЖДИ ВОЙСКИ! КОИ СА ЧУЖДИТЕ ВОЙСКИ И КОЕ НАЛАГА ПРЕМИНАВАНЕТО ИМ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ?!

Ще обясни ли някой на народа какво се случва?

Кои са чуждите войски, които ще пребивават в родината и каква е причината?

Кое налага преминаване на чужди войски и накъде ще отидат?

Има ли опасност България да бъде въвлечена във военен конфликт с Русия?

И още много въпроси, на които имаме право да получим отговор!

Димитър Байрактаров

Коментари 24 за
“СЪОБЩЕНИЕ ЗА ЧУЖДИ ВОЙСКИ! КОИ СА ЧУЖДИТЕ ВОЙСКИ И КОЕ НАЛАГА ПРЕМИНАВАНЕТО ИМ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ?!”

 1. Турски войски ли ще идват?
  Ако вземат да останат и не си тръгнат както в Кипър преди половин век?

 2. Моля г-н В.В.П. да използва изключително точните „Калибри“ и в предвид предателската роля на „управляващата хунта“ – бивша и настояща – да „калибрират по адреси и списъчен състав колониалната администрация от последните 25 години, в предвид недопускане на „косвени невинни жертви“.
  Мерси.

  П.П. Таргети: Бояна, Драгалевци, Симеоново, Банкя, Разград, на хитреците напуснали полесражението като плъхове „вежливите“ да им поднасят „чай Литвиненко“, „рукола а ла Гебрев“, „Парфюм Скрипал“.

 3. Предполагал съм го че ще стане така със доказания педофил сенилен дъртак Джо Бидето (на английски е Bidet -само 1 буква разлика) – кукловодите му са по-изтрещяли от него.
  Запалиха Казахстан, и там това има ВСИЧКИ почерци на ШОРОШ и гадните му ХАЗАРСКИ ръчички.
  Значи са готови да се запукат с Русия.
  Да видим, YARS-24 си знае работата.

  1. Бунтовете са срещу вдигането на цената на ВТЕЧНЕНИЯ газ, с който зареждат автомобилите си казахстанците.
   Всеки 10-ти автомобил движи на втечнен газ!
   И цената му се вдигнала до 20 ст. !
   Ей, такива простотии и други незнайни

 4. Кирчу знае ли от КОЯ страна се стреля с автомата!!!Да не започне да КОСИ враговете ни с ПРИКЛАДА!?!?!?

 5. Ама това само „уведомление“ ли е или подлежи на санкция от Народното събрание?

  Тоест да се подложи на гласуване и РЕШЕНИЕ от българския парламент?!

  Бутат я натам, управниците – роби, на чужди интереси, че няма никакъв смисъл от Народно Събрание.
  Както се видя, че няма нужда от парламент и в ЮАР, чиято сграда напълно изгоря!
  Бахти и нещастните многоимащи.

  Какви чужди войски се мъкнат по чуждите земи бе, цивилизовано човечество?!
  То бива завоевателско мислене, бива, ама пак чак толкова днес в 21-ви не бива.

  България и Балканите – зона СВОБОДНА от оръжия и войски!
  Вън натрапниците егоистични ненаяли се.

  Който е взел някакви пари и власт – да си ги пуска войските в собствения апартамент или двор.
  Ше ви се не види и на глупавите жалки „българи-управници“.

  1. В ЮАР им изгориха Парламента защото казаха ИСТИНАТА за О-микрона!!!
   Май сме Единствените в Света с ДВЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ СГРАДИ които НЕ управляват защото си Имаме Козяк!!!

 6. Надали това правителство ще издържи пълен мандат, но все пак може вместо да извърши съзнателно или несъзнателно национално предателство, обратното, да свърши нещо полезно в едно време, в което се изисква изключителна далновидност и политическа смелост. Ако кабинетът не започне да дава други сигнали за своя външнополитически курс и приоритети, не ни остава да мислим нищо друго освен, че това ще бъде най-лошата и вредна власт, която България е имала от много десетилетия насам.

  Това, което днес Кирил Петков и компания правят във външнополитически план, вървейки с рогата напред срещу Русия, не са посмяли да правят дори цар Борис III и Богдан Филов през 1941.

 7. Впрочем, в този контекст е интересно, че Кирил Петков иска ускорено изграждане на инфраструктурата между Александруполис – Бургас – Констанца. Нека да припомним, че по новия договор на Гърция със САЩ, в Александруполис е струпано по-голямо количество военни и единици техника от когато и да било. Магистрала „Хемус“ ли? Забравете, не е нужна на новото ни правителство, чиито амбиции са да улесни придвижването на американските сили от Александруполис до румънска Констанца, за да може по-бързо и ефективно да се застрашават руските позиции в Черноморието.

  Междувременно, когато става въпрос за защита на българските национални интереси, например по Македонския въпрос, Кирил Петков и кликата му хич ги няма. Нещо повече, всички индикации сочат, че ни очаква най-голямото отстъпление от националните ни интереси в новата българска история.

  В Скопие е била изпратена Весела Чернева на 2 януари, за да подготвя предстоящата този месец среща посещение на премиера Петков в Република Северна Македония. Нека да припомним, че Кирил Петков иска да „реши“ всички въпроси за 6 месеца и ускорено да вкара българофобския режим в Скопие в ЕС, легитимирайки македонския „език“ като официален на съюза, както и продавайки българската история.

 8. Става въпрос за спора между Литва и Китай, който се дължи на факта, че прибалтийската република, следвайки „наставленията“ и „примера“ на САЩ и Великобритания, започна рязко и целенасочено да изостря отношенията си с Китайската народна република и да прави опити да саботира като цяло връзките на Европейския съюз с източния гигант. Това отразява ни повече, ни по-малко отчаяния страх на англосаксонските морски сили от икономическото (а покрай него в бъдеще може би и не само икономическо) сътрудничество между Европа и Китай, което е изгодно и за едните, и за другите, но не и за Вашингтон. И така, от името на българския народ лицето Генчовска е изразила солидарност с неадекватните и агресивни действия на Литва срещу Китай. Има ли България интерес да защитава далечна и нищо не значеща Литва от най-голямата икономическа сила, съществувала в човешката история? Докато съседните Сърбия, Гърция и Турция строят високоскоростни жп линии, летища и истински магистрали с китайски пари, България, водена от кабинета на Кирил Петков си го кара на бюджетни дефицити и евроатлантически „ценности“. И вместо да развием сътрудничеството и възможностите, които имаме за партньорство с Китай, ние (по-точно нашето правителство) разваляме отношенията си със суперсила номер едно.

 9. Българското правителство – безусловно вкарване на Македония в ЕС и курс към конфликт с Русия и Китай Поглед.инфо/ След като премиерът Кирил Петков се разграничи от военния министър Янев по отношение на въпроса за увеличаване на силите на НАТО в нашата част от света, новият ни кабинет бързо се нареди до най-крайните и лоялни атлантически сателити като Естония, Латвия, Румъния и др. Външният министър на България Теодора Генчовска (от квотата на ИТН) взе участие в телефонен разговор на външните министри от Букурещката девятка, в която освен България влизат Румъния, Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Литва, Латвия и Естония. Генчовска е подчертала от името на българския народ, че България вижда необходимост от надеждна отбрана и „възпиране“ по източния фланг на НАТО (на Русия). Освен, че зае твърдо русофобска и милитаристка позиция, външната министърка успя да забърка България и в антикитайските скандали, към които нашата страна нито има отношение, нито интерес. И докато единият вектор на външната политика на Кирил Петков е с откровено милитаристка, русофобска и агресивна линия, то другият е насочен към ускореното приемане на българофобския режим в Скопие в Европейския съюз на всяка цена. https://pogled.info/avtorski/Simeon-Milanov/balgarskoto-pravitelstvo-bezuslovno-vkarvane-na-makedoniya-v-es-i-kurs-kam-konflikt-s-rusiya-i-kitai.137925

 10. Поглед.инфо/ Май започва да става ясно, че „краят на историята“, прогласен от само обявилите се за победители в т. нар. „студена война“ се отменя. В края на миналия век обявяването му предизвика истинска еуфория и бе представен като тържество и триумф на либерализма, западната демокрация и европейските ценности. Съветският съюз се разпадна заедно с Варшавския договор и от тук насетне над човечество щяха да бдят само Америка и НАТО. Въодушевените либерали се видяха победители над комунизма, Русия и славянството, на Запада над Изтока. И повярваха, че от тук нататък тяхната идеология ще триумфира, тържествува и вилнее в целия свят. И в България също. https://pogled.info/avtorski/Panko-Anchev/saotnoshenieto-na-silite-v-sveta-e-promeneno.137894

 11. Валентин Вацев: Разумни са очакванията България да напусне НАТО Ние сме в навечерието на велики напрежения. Това подчерта в предаването „Политически НЕкоректно“ по програма „Хоризонт“ на БНР анализаторът Валентин Вацев, визирайки напрежението между Русия и Запада и по-конкретно напрежението между Русия и САЩ.

  „Миналата година САЩ загубиха основанията на своята хегемония, а те съвсем не са готови да се откажат от своята хегемония. Докато в настоящия етап Русия и Китай – и заедно, и поотделно – имат своето военно-техническо и геополитическо предимство над Американската мощ. Когато хегемонът губи своята позиция и светът става многополярен, а това е реалността днес. Това се вижда от всички гледни точки с изключение на Атлантическия съвет. Та когато светът става многополярен, Кремъл (не толкова Путин, а колективният Путин) намира за възможно и необходимо точно сега да поиска Русия да има своята зона на сигурност и на влияние. Става дума за зони на влияние.“ Ние трябва да се готвим за това, че Балканският полуостров, заедно с основните страни от Източна Европа, ще бъде зона на влияние на Русия. За някои това е ужасно, за други – не е важно, за трети – е желано. България не е твърдо в другия лагер – софиянци са готови да посрещнат всеки победител на Орлов мост…

  Ясно е, че Русия не може да постигне своята зона на влияние само по дипломатически път. Става дума за ултимативни предложения от страна Кремъл по същество.“ http://epicenter.bg/article/Valentin-Vatsev–Razumni-sa-ochakvaniyata-Balgariya-da-napusne-NATO/269910/11/33

 12. Военен конфликт с Русия няма да има.Никой не иска война- нито Путин, нито Байдън.
  Преминаването и дислокацията на войски е демонстрация на сила- такива войски имат и двете страни в непосредствена близост до нашите граници.
  Крим е само на 450 км от Варна.
  Там като има войски, защо във Варна да няма?
  Искам да отбележа, че всяка войска има две задачи-отбранителна и нападателна.
  Войските бонбони не носят.
  Къде е Варшавскиятдоговор и защо го няма ?
  Моля за обяснение !

  1. Ако са ербапи да обявят ефективна воѝна на рашъните и за 3 дена целия цирк приключва ефективно и безболезнено. Балканите ще бъдат изметени като тепсия. Язък за народеца дето го морят досега бавно и садистично

  2. Трябва да питаш Горбачов къде е Варшавският договор и що е там.

 13. На 03.01. прочетох коментар, че в София вече имало около 28000 американски войници.

 14. Народното социално движение организира митинг в защита на позицията на Стефан Янев по отношение на НАТО. Събраха се 25 човека. Накрая е дошъл и Стефан Янев.
  Да беше си извикал родата и децата които назначи на разни места на високи заплати 😀

 15. На 4.1 Кирчо се срещна с посланничката на Турция да се разберат за търговията, транспорта и иновациите…

 16. Чудно, преминаване, или настаняване на наша територия? Също интересно Кокорко и КирОто мостовете на Дунав и тунелите под Стара планина преди войските ще ги строят или след тях? Съвсем се обърках вече. тез военни не ги ли е страх да влизат в ковиТгетото на европа и да се заразят от смъртоносния сопол? Или беше мостове над Стара планина и тунели под Дунав?
  Тръгнете си с добро, момчета, не сте за тази работа!

 17. Нали знаете приказката за храненето на на своя армия докарахме да храним чужда но иначе сме с големи усти съобщавайки какви велики евроатлантически ценности защитаваме.

 18. Аз не искам окупатори в Родината си!
  Продажните министри и президент да се съобразят с искането на Народа си и да се поиска мнението му за Нато!Никакви договори с Нато за чужди войски не приемаме,защото не сме дали съгласието си за Нато.

 19. Тихомълком и тайно си прокарват интересите тези родоотстъпници с цената на животите ни!Долни масони!!

 20. Всяка колония е добре да урегулира ,престоя и преминаването на чужди армии със закон.Даже е задължително!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *