« Върни се назад Публикувано на 24.04.2022 / 17:43

СЪЖАЛЯВАЛА, ЧЕ СПОМЕНАВАЛА ЗА РУСНАЦИ?! А НИЕ СЪЖАЛЯВАМЕ, ЧЕ ТИ СЛУШАХМЕ ГЛУПОСТИТЕ, ВНУЧКЕ НА ГРИША ФИЛИПОВ, ДЕТО ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ ЧАК ГОВОРЕШЕ С РУСКИ АКЦЕНТ!

Гледам някаква писателка – Людмила Филипова в „120 минути“ по bTV и покрай невъобразимостите, които говори как Йоан Кръстител бил „най-близкия роднина“ на Иисус Христос, разказва някаква история, като била в Ню Йорк и там заради нам си какво я запознали с някакъв руснак…

Точно на това място – въпросната писателка прекъква разказа си, смутено спира, гузно се изчервява и казва безумното към водещия в ефир: „Съжалявам, че споменавам за руснаци!“.

Водещият светлю мълчи като непоръбена, знаете какво, и не смее да гъкне.

Вие разбирате ли за какво зомби иде реч?

А и за каква наглост!

Съжалявала, че била споменавала за руснаци!

Няма такива идиоти!

Въпросната писателка Людмила Филипова е внучка члена на БКП и Политбюро и министър – председателя Гриша Филипов по времето на Тодор Живков.

За по-младите ще уточня, че Гриша Филипов бе известен с това, че от престараване чак говореше с подчертано драматичен руски акцент, което даже и Тодор Живков не си позволяваше.

И тая номенклатурна внучка се извинява, че споменавала за руснаци!  И на всичкото отгоре баба и на тая /майката на Гриша Филипов/ е рускиня!!! То бива, бива, от рода си се отрекохте бе!

А ние съжаляваме, че ти слушахме глупостите, „писателке“!

Отвратително.

Веселина Томова

«