Публикувано на 14.02.2020 / 18:00

СЪДИЯ ТРАЙЧО АТАНАСОВ ОТ ВАРНЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД ПОРКА В РАБОТНО ВРЕМЕ! С НЕГО СИ ПОРКА И ПРОКУРОР МИЛЕНА ДАСКАЛОВА!

СЪДИЯ ТРАЙЧО АТАНАСОВ ОТ ВАРНЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД ПОРКА В РАБОТНО ВРЕМЕ!Съдията от Наказателно отделение на Варненски Окръжен съд Трайчо Атанасов бе засечен днес, на 14 февруари, в 14,30 часа, В РАБОТНО ВРЕМЕ, спокойно да си порка във варненския ресторант „Олеа“.

Ресторант „Олеа“ е бившето заведение „Никовата къща“ и се намира в местността „Акчелар“.

Видно от снимката „наказателният“ съдия от Варненски Окръжен съд се наслаждава на охладено марково вино В РАБОТНО ВРЕМЕ!

Преди време главният прокурор Сотир Цацаров образува дисциплинарни производства срещу бившата шефка на Варненска Районна прокуратура Цветанка Гетова и заместничката и Милена Даскалова точно заради това, че се наливаха в работно време.

Впрочем, съдия Трайчо Атанасов е известен в магистратските среди като близък приятел на Милена Даскалова.

На снимката ОТ ДНЕС, се вижда, че В РАБОТНО ВРЕМЕ заедно със съдия Трайчо Атанасов порка и същата тази бивша зам-шеф на Районна прокуратура – Варна Милена Даскалова, която понастоящем е редови прокурор във ВРП и на която образуваха дисциплинарно производство за пиене в работно време.

Ашколсун!

АФЕРА пита: ще се намери ли някой да потърси отговорност от съдия Трайчо Атанасов и прокурор Милена Даскалова, които В РАБОТНО ВРЕМЕ наблягат на чашката необезпокоявано!

Afera.bg

Коментари 25 за
“СЪДИЯ ТРАЙЧО АТАНАСОВ ОТ ВАРНЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД ПОРКА В РАБОТНО ВРЕМЕ! С НЕГО СИ ПОРКА И ПРОКУРОР МИЛЕНА ДАСКАЛОВА!”

 1. Докато съдиите пият в обедната почивка, която трае колкото те си искат, съдебните помощници- като по-млади- се чукат на поразия по кабинетите. Съдебните помощници са връзкарите, които за носене на папките с дела получават по 2500 лева на месец. Това са синове, дъщери и любовници на някой началник.

 2. Навсякъде в България, съдиите пият в работно време.Тях само Клашников ги оправя.

 3. Това смотаното съдийче явно има много ниска самооценка щом е опряло до тази чуметина . Истинските мъже си намират млади и красиви любовници , а не караконджули като тази морално деградирала пияница . Непрекъснато уронва престижа на съдебната система и е толкова зависима , че изпълняват поръчки напълно безплатно . Това със жената на Влади Ковачев е направо незначителен случай в сравнение с останалите и престъпления против правосъдието .

  1. …,,dargaven slugitel,,..da e,,istinski mag,,..tija tarsjat samo gena..,,bezplatno,,..a kak shte izglegda..da sa,,napred s materjala,,..v,,rabotno vreme,,..

 4. А ДАЛИ ИЗОБЩО Е РЕДНО ЕДИН НАКАЗАТЕЛЕН СЪДИЯ ДА СЕДИ НА ЧАШКА С ПРОКУРАР, КОЙТО ЗАЩИТАВА ЕДНА ОТ СТРАНИТЕ В НАКАЗАТЕЛНИТЕ ПРОИЗВОДСТВА.
  ПОНЕ ДА БЯХА ПОКАНИЛИ И НЯКОЙ АДВОКАТ, ПЪК ДА СИ РЕШАВАТ ДЕЛАТА В КРЪЧМАТА.

 5. Много на руски ми звучи “ ….. от Варненски окръжен съд ….“!

 6. Ами , аз не виждам нещо кой-знае какво , след като в Добрич всички-адвокати , съдии , прокурори сме ги виждали да пият в работно време в любимата им кръчма , която е на бившия шеф на ВИС-Красимир Спасов-“Сандокана“!

 7. То па човек и на свети Валентин да не може да си заведе любовницата на ресторант.

 8. До утре ще са си подали молби за отпуск, закъснели сте да проверите това!

  1. Да подават, както СЪДИИТЕ РАЗПИСВАТ НЕЗАКОННО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ОБИСКИ И ПРЕТЪРСВАНИЯ ПРИ ЦИРКАДЖИЙСКИТЕ АКЦИИ НА ГЕШЕВ ВЪВ ВАРНА, ТАКА И ТИЯ НИЩО ЧУДНО ДА ИЗЛЯЗАТ В ОТПУСК СЪС ЗАДНА ДАТА. МОРАЛ ТАМ НЯМА! ЧЕСТ – ИЗОБЩО!

 9. Даскаловата.Пак тя.Не се спря да порка и да се плющи.Тоя сигурно е 15-тия.Поне в огледалото да се погледне.В тая районна само курви и помии.Развалиха много семейства.От прокурорки до машинописки бардак.Содом и Гомор във ВРП и на чело

  1. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КАРТИНКАТА МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ВЪВ ВСИЧКИ СЪДИЛИЩА, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! ПРОВЕРЕТЕ!

 10. Не поркат, а борят стреса. Знаете ли къв стрес е публично, писмено и в „законна“ форма да изкараш черното бяло? Нищо чудно скоро и Каскета да почне да порка или шмърка.

  1. Като сме свидетели на безумните мотиви, които съдия Трайчо написа срещу сайта АФЕРА, които са позор за всеки дори и петоразряден юрист,“стреса“ наистина май е голям от това на кого поне напред да слугуваш. С чашка в ръка.

 11. И разбира се до там са отишли с градският автобус ……… и с него се върнали …. Наздраве !

 12. Оййй! Щрак Миленке на портрет! С г….а напред :))
  Хааха! Мила картинка. След малко ще запеят пиянски песни :)))

 13. Захарин Захариев от БОС направо залита в коридорите,. Този е нищо в сравнение.

 14. А защо само Трайчо, ами тая с него дето надига чашата е Миленката, тя па си пие у работно време, както обикновенно.

 15. Е, как бе, съдийчето празнува днешния празник. Сигур още от събахлян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *