« Върни се назад Публикувано на 25.03.2014 / 16:02

СЪДИЯ ДИМИТЪР ДИМИТРОВ, ЕКСШЕФ НА ВАРНЕНСКАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР, ДА КАЖЕ ЗАЩО Е ПОДДЪРЖАЛ ТОПЛИ КОНТАКТИ С УБИТИЯ БОРИСЛАВ МАНДЖУКОВ!

 

Главният прокурор Сотир Цацаров наложително трябва да се заинтересува живо от фигурата на сегашния съдия от Шуменски съд – Димитър Димитров, който е бивш шеф на варненската дирекция на МВР. И да разрови ролята на „гения на полицейската, а сега на правната мисъл” Димитър Димитров във връзка със случая „Борислав Манджуков”.

Нека главният прокурор и разследващите намерят отговорите на въпросите – познава ли Димитър Димитров Борислав Манджуков, откога, защо и от какъв характер са контактите на бившия шеф на ОД на МВР – Варна, сега съдия, Димитър Димитров с Манджуков.

А контактите са факт.

Нека обясни бившият шеф на вътрешната дирекция на МВР – Варна по времето на Цветан Цветанов – Димитър Димитров каква работа е имал, че да поддържа повече от топли отношения със сегашния покойник – убитият Манджуков.

Хубаво е обаче Димитров да бъде поставен на детектор на лъжата, за да не стане както в СГС с показанията му по делото „октопод”, където в качеството си на магистрат излъга, че ДАНС и Алексей Петров отвлекли Близнака.

Да стане и ясно като какво направи в качеството си на шеф на ОД на МВР – Варна Димитър Димитров по източването на ДДС от Манджуков и повлия ли на прокуратурата, тъй като точно ченгетата извършват „разследването”.

А във Варна, точно в полицейските среди, бе публична тайна връзката между Димитър Димитров и Борислав Манджуков още от времето на „първия му милион” направен от „чейндж”- а.

Afera.bg

 

 

«