Публикувано на 09.07.2022 / 18:10

СЪБУДЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ! ВЪВ ВОЙНА СМЕ СРЕЩУ РУСИЯ! А ТИКВОНИЙ И ДУПЕ ЩЕ ДАДЕ, АКО ТРЯБВА, НО ЦРУ ДА МУ ГО ПОИСКА! ВЪВ ВСЯКО ВЕДОМСТВО ИМА АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ ПРЕЗ КОГОТО МИНАВА ВСИЧКО, ВКЛЮЧИТЕЛНО ВЪВ ВОЕННОТО НИ МИНИСТЕРСТВО, В КАБИНЕТА ЗАД ТОЗИ НА МИНИСТЪРА!

Добре, де! Хайде да свалим поне една завеса.

Кой пази България от руснаците? – Разбира се, че американците с четирите си военни бази и още няколко точки от военната инфраструктура. Не НАТО, а американците, защото базите не са натовски, а съществуват по смисъла на двустранен договор между САЩ и България. Нали видяхте как безпрепятствено си влезе самолет на нашата територия, облетя половин България, а реакция никаква. Толкова за пазителите ни, другото ще го видите по-късно!

Кой управлява нашите специални служби? – Разбира се, американците. Във всяко такова ведомство има американски агент/и/ през когото преминава всичко, включително във военното ни министерство, в кабинета зад този на министъра. Е, след като е така и фактите са налице, защото тогава вината за руските агенти, техните акции в страната и прочее е на българските специални служби, а не на тези, които ги управляват реално? Американците. Това, че имаме некадърни съюзници и партньори кой ни е виновен? Руснаците ли?

Повярвайте ми, при първа възможност нашите „съюзници“ ще ни продадат като куци коне на цигански пазар. Правили са го вече и ще продължат да постъпват като подлеци!

===

Борисов е станал ястреб! Баси.

Явно Даниел Митов, който му е поставен за наследник на ГЕРБ директно от ЦРУ, му влияе положително на този банкянски лъв с миша опашка.

Хванаха го за топките с грабежите, кюлчетата и наркотиците, стиснаха ги малко и другаря Борисов взе да пее американски песни. Сами видяхте, че ГЕРБ гласуваха всичко, което им беше заповядано от американското посолство.  В противен случай, император Тиквоний щеше да бъде вече булка на някой мангал в Белене.

Така работи ЦРУ с крадците. Затова днес свети Бойко банкянски предлага тотално скъсване с Русия и енергоносителите, предлага война с руснаците и пълно даване на оръжие на нацистите. И дупе ще даде ако трябва, но ЦРУ да му го поиска.

Само не знам дали членовете на ГЕРБ разбират това? И до кого ще се наредят до стената!

===

Експертно, технократско или кокетно правителство иска Демократична България?

Според мен искат кокетно правителство. Искрено вярват, че ако Хрсто Иванов се накипри с червено-черни жартиери и евтин парфюм, Слави Трифонов превърне чалгата в световно културно наследство, геерал Наско си забие перо в задника за да изглежда наистина страшен, а света вода ненапита Ниновица започне да раздава по палче сланина с лук на всички живущи в клуба на богатите държави, всичко ще бъде точно.

Важно е да сме здрави.

А парламентарните ни кокетки да продължат да вдигат крак пред всеки антибългарски интерес. И да пъшкат звучно, като разгонени наши държанки вързани на златна каишка.

Кокетно правителство, това искат! И всички евроценности в него.

Никакви „експертни“ правителства, господа! Нулева толерантност.

Първо, този филм сме го гледали вече и знаем развръзката. Второ, експерти у нас наричат лица, които имат всякакви титли придобити по непочтен ред, но нямат знания /в това съм убеден/. Трето, няма смисъл да откриваме нов бардак със старите к@рви, които добре познаваме. Четвърто, това е най-удобния начин да направят всичко което искат без да носят отговорност. Пето последно, те ни вкараха във война, а войната има друг инструментариум за решение на конфликти. Не политически.

Щом сме във война – живеем, дишаме и се държим като във война. Те я обявиха!

До разгром, капитулация и пълна победа над врагаовете на републиката – скрити и явни.

==

Борисов е изкарал тежката артилерия и громи Промяната.

Когато у нас две пронацистки терористични организации воюват, означава само едно – скоро ще се прегърнат.

Нали не сте забравили кои „партии“ замесиха всички нас и цялата държава във войната срещу Русия? С официалния износ на оръжие. Според международните договори за неутралитет ние вече сме воюваща страна в конфликта, но този факт се крие от пронациската ни сволоч в парламента. Лъжат ви, разберете го!

България снабдява с оръжия нацистките структури в Украйна повече от десетилетие /от Борисов/, но това се приписваше на лобистки оръжейни кръгове от тия, дето ги тровят с Новичок. Сигурно няма случайности! Сега са същите играчи, но скрити зад парламента и зад всеки от нас. Разбирате ли какво ви се случва без да го осъзнавате? Събудете се най-после.

Във война сме срещу Русия, господа! Ние, не другите.

Съвсем истинска война обявена от ваше име от нашите парламентарни нацисти. И тази поредна лудост трябва да бъде осъдена ефективно, ефикасно и веднага. На мига.

Николай Марков

Коментари 36 за
“СЪБУДЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ! ВЪВ ВОЙНА СМЕ СРЕЩУ РУСИЯ! А ТИКВОНИЙ И ДУПЕ ЩЕ ДАДЕ, АКО ТРЯБВА, НО ЦРУ ДА МУ ГО ПОИСКА! ВЪВ ВСЯКО ВЕДОМСТВО ИМА АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ ПРЕЗ КОГОТО МИНАВА ВСИЧКО, ВКЛЮЧИТЕЛНО ВЪВ ВОЕННОТО НИ МИНИСТЕРСТВО, В КАБИНЕТА ЗАД ТОЗИ НА МИНИСТЪРА!”

 1. На 9 юли чествахме 172 години от рождението
  на патриарха на българската литература Иван Вазов
  ………………………………

  От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак?
  Хе, там зад горите… много е далече,
  нямам татко, майка: ази съм сирак,
  и треперя малко, зима дойде вече.

  Ти Батак не си чул, а аз съм оттам:
  помня го клането и страшното време.
  Бяхме девет братя, а останах сам.
  Ако ти разкажа, страх ще те съземе.

  Като ги изклаха, чичо, аз видях…
  С топор ги сечеха, ей тъй… на дръвника;
  а пък ази плачех, па ме беше страх.
  Само бачо Пеню с голям глас извика…
  И издъхна бачо… А един хайдук
  баба ми закла я под вехтата стряха
  и кръвта потече из наший капчук…

  А ази бях малък и мен не заклаха.
  Татко ми излезе из къщи тогаз
  с брадвата в ръцете и нещо продума…
  Но те бяха много: пушнаха завчас
  и той падна възнак, уби го куршума.
  А мама изскочи, откъде; не знам,
  и над татка фана да вика, да плаче…
  Но нея скълцаха с един нож голям,
  затова съм, чичо, аз сега сираче.

  А бе много страшно там да бъдеш ти.
  Не знам що не щяха и мен да заколат:
  но плевнята пламна и взе да пращи,
  и страшно мучеха кравата и волът.
  Тогава побягнах плачешком навън.
  Но после, когато страшното замина –
  казаха, че в оня големи огън
  изгорял и вуйчо, и дядо, и стрина.

  И черквата наша, чичо, изгоря,
  и школото пламна, и девойки двесте
  станаха на въглен – някой ги запря…
  Та и много още дяца и невести
  А кака и леля, и други жени
  мъчиха ги два дни, та па ги затриха.

  Още слушам, чичо, как пискат они!
  и детенца много на маждрак набиха.
  Всичкий свят затриха! Как не бе ги грях?
  Само дядо Ангел оживя, сюрмаха.
  Той пари с котела сбираше за тях;
  но поп Трендафила с гвоздеи коваха!

  И уж беше страшно, пък не бе ме страх,
  аз треперех само, но не плачех веки.
  Мен и други дяца отведоха с тях
  и гъжви съдрани увиха на всеки.
  Във помашко село, не знам кое бе,
  мене ме запряха нейде под земята.
  Аз из дупка гледах синьото небе
  и всеки ден плачех за мама, за тата.
  По-добре умирвах, но не ставах турка!
  Като ни пуснаха, пак в Батак живях…

  Подир две години посрещнахме Гурка!
  Тогаз лошо време и за тях наста:
  клахме ги и ние, както те ни клаха;
  но нашето село, чичо, запустя,
  и татко, и мама веки не станаха.

  Ти, чичо, не си чул заради Батак?
  А аз съм оттамо… много е далече…
  Два дни тук гладувам, щото съм сирак,
  и треперя малко: зима дойде вече.

  Иван Вазов
  Пловдив, 1881

  https://thebulgariantimes.com/%d0%9d%d0%b0-%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b5-172-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d1%80%d0%be%d0%b6/
  ………………………..

  Стресни се племе закъсняло
  живейш ли, мреш ли, ти не знайш!
  След теб потомство иде цяло –
  какво ще да му завещайш?

  Иван Вазов

 2. Който е приел тълпата за Народ си плаща цената. Другото са истории.

  В края на краищата крайното води или до Диктатура и свръхсвободи, „Либерализъм“, за един безотговорен „елит“ – това е крайно лявото. Или до животински тип – човека все пак е животно не го забравяйте – това е крайнодясното – закона на Джунглата, Хаоса, Анархията. Така, че няма как фашистите да са десни, те са за хилядолетен райх на суперелита, корпоративния. Фашата е основния политически символ на американския Конгрес през целия 20 век 😉 . Такива като Илия Минев, който „sluthcaino“ получава католическо образ“У“вание например са привърженици на „Фашизма“, западна идеология, подобна на „Комунизма“. Който също е западна идеологическа технология за промиване на мозъци. Проблема е не само български 😉 .

  https://www.youtube.com/watch?v=QLYB-6sZIsE

  Дали ще се състои „българския“ Феникс и кога ще покаже реалноста, а не внесените от НПО-тата в България „професоря“ и „дасакля“ 😉 . За сега работата изглежда безнадеждна. Но както проф. Дъмбълдор от Хогуъртс, не от Харвард, обяснява на младия Хари Феникса е опасна птица .

  https://www.youtube.com/watch?v=WGLx-qbiZWA

  Демокрация не е Република и това е ясно. Не случайно в американската Конституция думичката „демокрация“ не се среща нито един път. И чл. 1 на „новата“ Конституция на България не казва, че България е Демокрация а Република. Демокрацията е пътя към Олигархията, последната фаза на цикъла по Полибий преди Тиранията, известно още от древния Рим. Неслучайно главния организационен принцип на БКП бе „Демократически Централизъм“. Не е нужно да ми вервате, пише го в Устава на БКП. И да Левски говори за Република, не за Демокрация.

 3. В отговор на „По делата им ще ги познаете” ще кажа,че пенсионерите не ставаме за революции,но когато и ако реши Русия да понамине ще я посрещнем с хляб,сол и добри думи,както си му е реда при среща между добри приятели,православни,като хора с широките славянски души.Те това им е ясно на нашите зад океански пудели и затова се отнасят с пенсионерите като непотребни,подхвърляйки им трохите от богатите си трапези.Всичко започна от мангала костов, най свиреп негодник към пенсионерите беше тулупа от банкя,НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА,ДАНО ДОЧАКАМЕ ВЪЗМЕЗДИЕ

 4. Уважаема г-жо Томова, Уважаеми г-н Марков! Благодаря Ви както винаги за точния анализ и послания. За съжаление всичко е точно така, но „Всеки народ си заслужава както управниците, така и съдбата”!
  България е с карма за предателство! От турско време до сега се живее с правилото на „наведената главичка” срещу цената на самоунищожителния си живот, само и единствено от безверие, невежество, страх, консуматорство, егоизъм и мързел.
  Нима българина от 30г. не знае, че с купените и фалшифицирани избори, на които гласуват едва 20 % от хората, се назначават отвън не случайно, без всякакъв опит еднотипни правителства, работещи срещу постове, чуждо влияние и комплексарски лични интереси. Те от своя страна назначават себеподобни с нагласен конкурс, без експертен опит и качества ръководители на всички държавни органи, институции и дружества, които си определят правилата, интересите и качествата на всички по надолу по веригата чак до чистачката, които да работят уж за гражданите, с парите от данъците на всички. От тях ли очаквате да протестират или да мислят?
  Или от изпълнителната и съдебна власт, която търпи и демонстрира работа заради заплатката си, но дали работи професионално, независимо и в чий интерес е друг въпрос! То е видно! Всички те за да са на държавна хранилка са подписали декларации за политически неутралитет. Там лично мнение няма, даже не смеят и пост да пуснат. Те са също осъзнато наведени, даже когато ги упрекват или бият заради продажното управление на България, което хитро им запушва устата с по 20% увеличение след гей протест и продължава съсипията на държавата.
  Или да очаквате от смачкания от държавната бюрократична система среден и малък бизнес, ако въобще може да се нарече така, чийто монополни конкуренти от запад пълнят самолети с нашите данъци за техните държави, да гласува и да възроптае. Не няма, но затова пък ще имаме растеж на Сивия сектор и спекулата, с ниски осигуровки и заплати.
  Нима очаквате да протестират малкото останали на брой след Ковид тройно ваксинирани, но болни пенсионери, чийто очаквания предизборно запушват ту с 10% ту с 20% увеличение на пенсии, изядено отдавна от инфлацията. Та те не знаят на кой от двата свята се намират!
  Попитайте младите поколения що е вяра, духовност, смиреност, суверенитет, патриотизъм, саможертва, достойнство, емпатия, лична отговорност, законност, професионализъм и т.н … няма смисъл. В демократичното си възпитание от 30г. с едни същи новини и анализи по медиите, рейтинги, едни и същи филми за уж свободомислещото семейство, безграничната човешка агресия, завършваща с „добро”, красотата на силиконови клонинги в XXL, психопатиийните мафии и т.н. ново европоколение е приело подсъзнателно на 100% новите си ценности и вече живее с категорично и гордо съзнание с тях. А новите евроценности са пари, политика и пошлост и пол – неопределен /ПППП/.
  Днес резултата вече е налице и не ни е нужна война. Ние отдавна сме в самоунищожително състояние и поведение по -лошо и от най-касовия американски психотрилър. Народа е в будна кома. След изкуствения разрушител на икономики „Ковид” … при 40% инфлация за по-малко от 6 месеца породени от политическите решения на продажници, народа ни мълчи и търпи, докато навсякъде по света протестират ???? Какво очаква… и той не знае!И после македонците или украинците били с промити мозъци! Ама ние какви сме?!
  Затова оставете народа спокойно и съзнателно да си понесе с наведена главичка разбирането за „новата нормалност”. Явно това е част от естествената ни еволюция и цикличност на човечеството, което само по себе си не е лошо … защото всяко начало има край и след всеки край идва ново начало. Да жалко e, жалко е за нашите деца, но всеки трябва да си получи уроците в този живот! Затова е тук и сега! То какво ни остава, ами да гледаме дебилно спираловидната инфлация, следващия вариант на вирус, създаден високотехнологична лаборатория на някой олигарх фармацефт, безплатните хорър трилъри по болниците с умиращи хора на стълбите докато ги тестват за вирус, или екшъните на живо по улиците, с участието на вярващи в Бог наркодилъри и техните евтини „порно – сержантки” – полицайки, обучавани безплатно в Пазарджишко, как размазват хора по улиците или в колите им.
  Това е предостатъчна, кокетна и устойчива стратегия за развитие.Затова се мълчи и търпи.
  Ако пък Дай Боже да имаме късмет да не ни изчегъртат от картата на света с някоя модерна ракета, то поне да дойде нов колонизатор и да замени евроценностите с нови! Амин!

 5. Преди десетина години в американското посолство се провеждаха срещи между длъжностни лица от министерстово на Финансите /Митници/ , МВР и др. държавни контролни органи под егидата на американците за проблеми например с контрабандата и не само в страната. Не ,че е лошо тези органи да провеждат съвместни съвещания, но проблема, е че български държавни институции се срещат под ръководството и на територията на американското посолство, за да получават инструкции как да действат. Да не казвам какъв е допуска, за да влезеш вътре въпреки ,че си бил държавен служител.Все едно се следи за терористи. Това дали е суверенитет?

 6. Аз не мисля, че има кой знае, какво да се добави към обяснението на Скот Ритер 😉 , разясняващ сцената от „Топ Гън“ 😉 .

  https://www.youtube.com/watch?v=5oATXLAS9MQ

  https://rumble.com/v1b4e0f-scott-ritter-two-front-war-bidens-mouth-is-writing-checks-the-us-military-c.html

  Проблема е че чековете на „българските“ политици ги плащате вие през пенсиите и заплатите си. Дали го вдявате или не си е за ваша сметка. Отдавна не плащам данък, че около мен минават българи, което е доста рядко, но се случва. В началото не реагирах така. Наскоро послушах и един нашенец дето хвалеше „куролацията“, преди да падне от власт разбира се, позасмях се на акъла му и го подминах. Обясняваше го на някакъв местен, който едва ли дори знаеше къде е България 😉 . Така, че първо гледаш човека, ако имаш „очи“ за него и после се интересуваш дали е руснак, германец, китаец или българин. За това питам, каква е разликата между тълпа и народ , все още чакам рационален смислен отговор 😉 . Вместо това ми се налага да чета излияният на „Ум“ковци, които дори не знаят какво е фаша, свастика, петолъчка и т.н. но си демонстрират емоционалните тапи и очакват някой да ги вземе на сериозно. Без значение какъв тип анти*исти се изживяват.

  Както Дан много добре обяснява, ако е толкова лесно да бъдете излъгани дори в това, което обработвате автоматично и много добре, образите, макар и с ниска скорост, около 25 кадъра в секунда 😉 , как мислите да ли в сложните концепции, които искат много повече време и четене сте много по-добри.

  https://www.youtube.com/watch?v=9X68dm92HVI – има субтитри на български 🙂

  Така, че успех в себеразвитието, другото е загуба на личните ви ресурси, ако са ви останали много в „битката“ с илюзиите 🙂 !

  https://www.youtube.com/watch?v=RjizBZD1ZPQ

 7. Мразя американските кравари,
  английските копелета и
  еврейските боклуци!

  Бог да ги убие,
  Той знае как!

  1. Обичам обрязани кюрдски ПРОСТИТУТКИ като Херо Мустафа!
   Много се Стараят, защото са много ГРОЗНИ!

 8. Марков, много те харесвам! Инфото и анализите ти са брилянтни, но…! Но, ако дойдат русите и ни освободят от краварите, няма ли да е прекрасно! За един мой сън питам! Събудих се и тръгнах на работа, за да работа за кокаинови шмъркалки, педераски духалки и министерски ебалки! Бог високо, Путин далеко!

 9. От 90-те години на миналия век, така нареченият „План Дълес“ – таен план за завземане на СССР чрез корупцията на населението, както се твърди, изразен от Дълес през декември 1945 г. Точно тогава Дълес разработи план за разпадането на Съветския съюз с помощта на „секс, наркотици и рокендрол“. Ален Доктрина Дълес (дословно): „Ние ще хвърлим всичко, което имаме, цялото злато, цялата материална мощ и ресурси, за да заблудим и заблудим хората. човешкият мозък, умовете на хората са способни на промяна. След като посяхме хаос в Русия, ние тихо ще заменим техните ценности с лъжливи… В самата Русия ще намерим наши съмишленици, наши помощници и съюзници Епизод след епизод ще се разгръща грандиозната трагедия на смъртта на най-непокорния народ на земята, окончателното угасване на неговото самосъзнание. да се разиграе. От литературата и изкуството ние… постепенно ще изтрием социалната им същност, ще отучим творците, ще ги обезсърчим да се занимават с изобразяване, изследване… на онези процеси, които протичат в дълбините на масите. Литература, театър, кино – всичко ще изобразява и възхвалява най-долните човешки чувства. Ние по всякакъв възможен начин ще подкрепяме и издигаме така наречените артисти, които ще насаждат и набиват в съзнанието култа към секса, насилието, садизма, предателството – с една дума, всякакъв вид безнравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос, объркване. Ние неусетно, но активно и непрекъснато ще насърчаваме тиранията на чиновниците, подкупниците, безскрупулността. Честността и благоприличието ще бъдат осмивани и няма да бъдат нужни на никого, ще се превърнат в остатък от миналото. Грубост и арогантност, лъжа и измама, пиянство и наркомания, животински страх … и вражда на народите, преди всичко вражда и омраза към руския народ – всичко това ще култивираме ловко и неусетно. И само малцина, много малко ще се досетят или ще разберат какво се случва. Но ние ще ги поставим в безпомощно положение, ще ги направим за смях, ще намерим начин да ги наклеветим и обявим за утайката на обществото… Ние ще разклащаме по този начин поколение след поколение … Ще се борим за хората от детството, младостта, винаги ще залагаме основно на младостта, ще започнем да я покваряваме, покваряваме, покваряваме. Ще ги направим космополити“.

  Алън Дълес стана широко известен в Съветския съюз, след като стана един от второстепенните герои в култовия сериал „Седемнадесет мига от пролетта“. Според сюжета на филма висшите германски служители влизат в контакт с Дълес и водят с него тайни преговори с цел сключване на сепаративен мир, докато Дълес действа зад гърба на президента Рузвелт. Скаутът Щирлиц разкрива заговора и прекъсва продължаването на преговорите, като докладва заговорниците на германските власти и информира Москва за подробностите на преговорите.
  БИБЛИОГРАФИЯ
  1963 „Изкуството на разузнаването“
  1966 „Тайно предаване“

  1. Краят на речта на Дълес:
   „Ето така ние ще направим.
   Всичко това ще извършим под девиза:
   ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ“.

  2. Аз съм чел друга история относно „Сексуалната революция“ или Секс,наркотици и рокендрол е наложена в УСА и в Западните страни заради левите идеи ,с които младите хора са били зарибявани.Виж,Италия,Франция в края на 60те и началото на 70те.

 10. Историята се повтаря през определен период от време (спиралата на Хегел). Били сме фашистка държава и навлизаме в повторението на същия период. С иначе нещата с Боко Тиквата и Пеевски Шопара са ясни – закона „Магнитски“. Първият е предупреден, че ако не слуша ще влезе в списъка, а вторият че ако слуша ще бъде изведен от списъка.
  Това е.

 11. Понякога чета коментарите на един от най умните философи във света Александър Дугин .във някои от тях той казва . Светът приключи със Социализма комунизма и демокрацията .От сега нататък битката ще бъде между традиционните държави който все повече ще си защитават традициите , обичаите , вярата , културата и на това ще се опират народите които ще тръгнат по този път .И другите глобалистките държави които се опират на обезличаването на човека като вид и транс джендърската култура .Коя от двете идеологии ще победи е трудно да се каже защото битката сега започва и е във самото си начало .Другата битка според Александър Дугин е битката на религиите .впрочем тя вече е започнала между англосаксонският свят и Православието . Другите религии като Християните католици и мюсюлманите и будистите засега ще стоят настрана от тази битка и ще гледат сеир . И която религия вземе превес между Англосаксонците и Православните Християни . Другите религии ще бъдат съюзници със победителя .Това е горе долу философията на Александър Дугин за новият много полюсен свят .

 12. Не знам дали г-н Марков е напълно прав за войната с Русия? Нещо много тиха е тази война – във всички предходни случаи – Полша, Молдова, Казахстан, Норвегия , Швеция, Чехия – още на следващият ден след съответното осиране , се чу ревът на руската мечка. При нас – тиха война!? Или ще ни отговорят не реципрочно а по някаква друга, нова процедура от която ще ни боли повече и повече – всеки ден, или ще ни пратят гости от юг – ние си заслужихме това вероломство. Дано турците да не са ни толкова ядосани. Та войната за сега е много тиха бе Марков. Това което не казва обаче Марков е че Русия не губи войни – тоест ясно е кой ще бъде повален – разбира се ние. кирчо ще си вземе куфарчето и беж в Канада, а ние тук ще пъшкаме.

 13. Зорница Илиева: Независимо дали ще влезе в ЕС, федерализацията на Северна Македония ще стане /ПогледТВ/ „Протестите в Скопие са симптоматични. При нас обществото загуби енергията си, откакто сме членове на ЕС. Какъвто и проблем да стане, няма протести, изключвам жълтопаветниците, които се вдигат за защита на някакви евроатлантически ориентации. По думите ѝ, няма съмнение, че тези протести са антибългарски, но в основата си те са против натиска, който се оказва над РСМ. „Скопие си дава много добре сметка какво се случи при нас с падането на ветото, което стана по абсолютно нелегитимен начин и против правилата“, обясни още тя. Според Зорница Илиева обаче, френското предложение ще мине и през техния парламент, независимо от общественото недоволство. Тя сподели за лични разговори с македонци от преди десетина дни в Скопие, като всички са я питали, след като България е влязла в ЕС, какво е спечелила, да не би да живеят българите по-добре? Според Зорница Илиева пред албанците, живеещи в РСМ, стои само един ключов въпрос – федерализацията на страната. „Това е голямото опасение на македонците. Те се надяват, че с влизането им в ЕС то няма да се случи. Не, ще се случи, защото най-интеграционния потенциал на Балканите е сред албанския етнос, независимо в коя страна се намира той. Всички решения в Македония се взимат след като стане ясно какво казват албанските партии“. https://pogled.info/tv/alternativen-pogled/zornitsa-ilieva-nezavisimo-dali-shte-vleze-v-es-federalizatsiyata-na-severna-makedoniya-shte-stane.144020

 14. Слушам, о.з. подп. Марков! Осъждам я на мига тая лудост!

  И ся кво? Накривих ли го поне на „генерал“ хаяско гномчев? Някакви други идеи да дадете какво още да направим?

 15. Зорница Илиева: Главата на Борис Джонсън падна заради Украйна, вероятно е през есента да го последва и Олаф Шолц ПогледТВ/ „Великобритания не само настояваше да продължат военните процеси в Украйна, но и генерира други в Балтийските страни, Полша, Румъния, България, че и Турция за създаване на паралелни структури в ЕС срещу Русия. Преди падането на премиера на Англия Борис Джонсън напуснаха над 50 членове на кабинета му – министри, заместник-министри и пр. Това не се е случвало досега и е голям шамар не само лично към него, но и към имперската политика на Великобритания след излизането и от ЕС.“ Това каза в предаване на Поглед ТВ, журналистът Зорница Илиева пред Валентин Кардамски. Според нея в западната политика вече се наблюдава умора по темата Украйна. В сериозните им медии през последните дни излизат материали, в които се настоява да се търси път за решаване на тази война чрез преговори с Русия, която още не е завладяла онези части от Украйна, за да поставят Киев на колене и да не може да отстъпи важни свои територии. „До края на годината, а може и по-рано, войната ще приключи. На Запад са много силни тенденциите, които тласкат събитията в тази насока. Падането на Борис Джонсън е заради войната, в резултат на това, че политиката им е агресивна, антируска, с изолация на Русия, което мина всякакви граници. Натискът за приключването на войната не е само от обществото там, но и от политическата класа и военния елит. Борис Джонсън падна заради войната в Украйна. Предстои да падне и правителството в Германия на Олаф Шолц. В източните им региони са много негативно настроени към русофобията на властта и даже се веят руски знамена по улиците на градовете. Проблемите му идват през есента. Тогава ще се разбере дали Украйна няма да бъде принудена да приеме други условия по отношение на войната и да започнат наченки на преговори“, допълни тя. https://pogled.info/tv/alternativen-pogled/zornitsa-ilieva-glavata-na-boris-dzhonsan-padna-zaradi-ukraina-veroyatno-e-prez-esenta-da-go-posledva-i-olaf-sholts.144021

 16. Както винаги много точен и обективен коментар на Николай Марков .Само че ние Българите сме на принципа Кучетата си лаят но кервана си върви и нищо не предприемаме по въпроса веднъж завинаги да изринем от властта тази продажна измет,която е готви да прави правителство другата седмица ,за да остане да управлява щото има едни 13 милиарда евра за крадене по плана за възстановяване . А че Борисов е продажно лайно миризливо се видя как свали ветото за Македония заедно със другия продажник Киро Петков и Нинова и ДБ със официалната подкрепа на ДПС . А наглата Боряна Димитрова даже му даде на Борисов първо място на престоящите избори ,ако има такива със 22 % . само не мога да разбера едно нещо тази нагла мърда разчита че ние народът ще забравим какво предателство извърши ГЕРБ и лицето Борисов за Македония като предаде Българските национални интереси, във услуга на дрисливият ЕС и по специално на Франция по заповед на САЩ . Е няма да забравим и няма да простим и мисля че народът ще накаже жестоко всичките продажници който работят за чужди национални интереси .

  1. Правителството ще се прави от „Козяк“, а наглата измет е поканена да участва.

 17. Г-н Маркков, за прост човек и проста държава СЪБУЖДАНЕ НЯМА. Всичко у нас е толкова примитивно, толкова очевадно, а раята продължава да косумира приготвения и политически буламач.Не си ли поставя въпроса поне простият Българин защо Щатите хвърлиха 5 милиарда признати за майдана,, не си ли представя, че всичките оръжия, които изпращат в Украина не е от любов към украинците. Няма друга страна, която да им е предоставила 4 военни бази без пари, няма друга държава да е купила Ф-16 на чертеж на цена двойна на Ф-35. Кретенизмът на българските политици е уникален, за което народът ще става все по- беден и по- мизерен. ГБорисов продължава да ръси простоти, но електоратът му остава стабилен.

  1. „Кретенизмът на българските политици…“ Е с това ме разсмя искренно! Какъв кретенизъм, какви 5 лева? Всичко това е за ПАРИ. Хартиените самолетчета са близо 3 милиарда, комисионната от 10% си е съвсем ЗАКОННА в размер на 300 000 000…..и КОЙ ще я вземе? Преди време така беше с корабите за бреговата охрана-5 бр. чисто нови купени от „Люрсен“-Германия за 1.5 милиарда, комисионната от 150 000 000 е прибра /неофициално/ един зам. министър от ДПС……..В същото време италианската „Гвардия финанса“ даваше безплатно 20 бр. подобни кораби на Българи, които бяха на възраст около 20 години, е ама няма комисионна…….

 18. „Повярвайте ми, при първа възможност нашите „съюзници“ ще ни продадат като куци коне на цигански пазар. Правили са го вече и ще продължат да постъпват като подлеци!“
  Работих заедно с , бивш военен, офицер от някогашната БНА,още през 1990 г. след „демократичните“ промени у нас, при съвместно учение с американци, при разговор с негов американски колега, последният му заявява „…абе вие тук сте малко димички, но ще ви опитомим, и сте обещани на пуйкия (турция демек)…“ Всеки да си го разбира това както му е угодно. Цялата галимация с окрайна е тотална война срещу Православието!

 19. Войната срещу Русия ще коства много повече от един задник и това е ясно вече и на сурикатите… !!!

  Щом ЦРУ свали гъзните протектори на понастоящем ,,ИЗБРАНИТЕ“ /по Обективни причини,както винаги Те казват…/,ще има много, ама много ,,избрани“ в позиция ПАРТЕР !!!

  Да,някои хора не разбраха ,че с пари нов задник не се купува !
  Ама ,опитите продължават,,,

  Така е било и така ще бъде !

  Венсеремос.

 20. В колониите нещата се случват точно така, а на края колая го обира народа.

 21. четворната стана петорна и шесторна, не, че някой пита мат’ряла, дето гледа тъпо, ама това е съдбата на добитъка когато го водят в скотобойната.

 22. Ние знаем че,ни въвлякоха във ВОЙНА СРЕЩУ НАШИТЕ ДУХОВНИ БРАТЯ РУСНАЦИТЕ,СРЕЩУ ОСВОБОДИТЕЛКАТА НИ,и понеже се изправяме срещу духовен брат,от котото сме виждали само ДОБРО,за разлика от англо-саксонските сатани,си натрупваме още КАРМА…
  Питате дали симпатизантите на Герб разбират какво се случва,не вярвам,те са облъчени от манипулациите на Боко гангстера,пък и са материално настроени хора,за сега не разбират,че са на ешафода,ще разберат в когато,всичко приключи…
  И честно казано не ми пука за душевно мръсните материалисти…
  В цял свят има ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОПИВАТА,ИНФЛАЦИЯТА,срещу отнемането на поминъка и земята от Фермери и прочее,само БЪЛГАРСКАТА ОФ(В)ЦА СПИ….
  Благодаря,че най-после открехнахте една завеса,значи приемате“градивна“критика!!!

  1. Знаете ли, че от около седмица, може би и повече, има протести срешу спекулативно високите цени на горивата с блокиране на подбалканския път около Сопот и Карлово? А знаете ли, че вместо да се присъединаят повече хора или да се разрастне тая инициатива на други места, тия протестиращите там повечето ги псуват, щото пречели на движението на останалите? Ето го нагледно марииното „обединение“ българско. Обединение – трънки! По-разединени никога не сме били и така ще бъде до след следващите наредени „избори“. След това разединението ще е още по-голямо. И така до пълен разпад и заличаване. Вече се съмнявам, че дори масов мор от глад и студ ще обединят когото и да било срещу мръсните продажни политикани и главни виновници за разпада на обществото в тая територия.

   1. Съгласна съм с Вас,ние до такава степен сме обезумели,че никакво обединение няма да има,та като се замисля кога сме били обединени,май не се сещам…..
    Знаете ли,нашия духовен учител Петър Дънов е казал:“На тази земя,се раждат най-принизените и най-просветените духове“,та в този смисъл,наистина е така,тези просветени са прекалено скромни,а принизените са по всички етажи на властта и прочее,няма нещо което да ни мръдне,не говоря за локални протести,а общонационялна,май продажните психодесни са по-организирани….
    ЗНАЕТЕ ЛИ,СЕГА ЩЕ НАПИЩА НЕЩО,ЗНАЕТЕ ЛИ КОЯ МИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА БОЛКА,И КОЕ НЕ МОГА ДА ПРЕГЛЪТНА,как е възможно човек да се шири в палати,да кара кола за 100 000 лв.примерно,да е лаком,да ходи на почивки и други екстри,и като излезе да гледа хора които са работили цял живот,които изградиха България,да ровят по-кофите,да нямат пари за лекарства,да ядат половин кофичка мляко на ден,как може човек да е щастлив,и да преглътне залък хляб,да се шири в лукс,и да спи спокойно,признавам си,аз имам проблем с такъв тип духовни нищетници“,богаташи“,и от там идва гнева ми,макар и да не харесвам тази си черта……разбира се че,има благородни богати хора,не слагам всички под общ знаменател,но преобладащите по нашата територия са празните“богаташи“,на които не им..дреме,как живеят изтощените бедни хора……
    Та това е,ако бяхме мислещ и състрадателен народ,щяхме да подкрепим повечето протести,макар и да не ни засягат някои от нас,за мене е показателен примера,когато преди 3,4 години Бойко гангстера,нареди да се изколят здравите животни на клетите хора от СТРАНДЖА,и как тогава българите си пиха ракията и чоплиха семки без да им пука,добре че ПОЧТЕНИ ХОРА КАТО ВЛАДИМИР ПАВЛОВ(((бивш член на Възраждане))),спасиха стадото на Ани,и ползата от това добро дело,осребри не В.Павлов,а измамника Костадинов…
    Дано БОГ се смили над почтените българи,и направи така,че простите,принизените и арогантните да не са фактор,в обществения живот на България!
    Про100 друг изход не виждам!!!

    1. Права сте, почти всички стнаха бездушни егоисти. Доста съм си мислил защо се получава така. И все стигам до извода, че лошотията е следствие на прекалената липса на интелект.

     Пример: Пиша тука на един простак – абе, спри се с тия си километрични коментари-публикации, копирани от разни погледи, епицентри и т.н., ако някой иска да ги чете пропагандите от подобни чисточници, ще си отвори съответния сайт да си ги чете там. Наглото червено говедо ми отвръща с псувни – публикувам ги за тапанари като тебе да ги четат, щото не знаят къде е истината. Ей това е нагледен пример за вдлъбнат от вакуум в тиквата червен олигофрен, дето е решил, че може да налага на някой даже малоумна пропаганда и то през чужда платфрома с досадните си безкрайни „коментари“. А въпросният екземпляр си мечтае да ни чисти по-различните (най-вече тия дето го подиграваме и псуваме) с „народен“ съд, офето да е на валст и да изгради комунизма в цялата му тоталитарна „прелест“. Е, как да се обедини човек в каквато и да е кауза с такива прости говеда?! Не става.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *