« Върни се назад Публикувано на 09.07.2022 / 18:10

СЪБУДЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ! ВЪВ ВОЙНА СМЕ СРЕЩУ РУСИЯ! А ТИКВОНИЙ И ДУПЕ ЩЕ ДАДЕ, АКО ТРЯБВА, НО ЦРУ ДА МУ ГО ПОИСКА! ВЪВ ВСЯКО ВЕДОМСТВО ИМА АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ ПРЕЗ КОГОТО МИНАВА ВСИЧКО, ВКЛЮЧИТЕЛНО ВЪВ ВОЕННОТО НИ МИНИСТЕРСТВО, В КАБИНЕТА ЗАД ТОЗИ НА МИНИСТЪРА!

Добре, де! Хайде да свалим поне една завеса.

Кой пази България от руснаците? – Разбира се, че американците с четирите си военни бази и още няколко точки от военната инфраструктура. Не НАТО, а американците, защото базите не са натовски, а съществуват по смисъла на двустранен договор между САЩ и България. Нали видяхте как безпрепятствено си влезе самолет на нашата територия, облетя половин България, а реакция никаква. Толкова за пазителите ни, другото ще го видите по-късно!

Кой управлява нашите специални служби? – Разбира се, американците. Във всяко такова ведомство има американски агент/и/ през когото преминава всичко, включително във военното ни министерство, в кабинета зад този на министъра. Е, след като е така и фактите са налице, защото тогава вината за руските агенти, техните акции в страната и прочее е на българските специални служби, а не на тези, които ги управляват реално? Американците. Това, че имаме некадърни съюзници и партньори кой ни е виновен? Руснаците ли?

Повярвайте ми, при първа възможност нашите „съюзници“ ще ни продадат като куци коне на цигански пазар. Правили са го вече и ще продължат да постъпват като подлеци!

===

Борисов е станал ястреб! Баси.

Явно Даниел Митов, който му е поставен за наследник на ГЕРБ директно от ЦРУ, му влияе положително на този банкянски лъв с миша опашка.

Хванаха го за топките с грабежите, кюлчетата и наркотиците, стиснаха ги малко и другаря Борисов взе да пее американски песни. Сами видяхте, че ГЕРБ гласуваха всичко, което им беше заповядано от американското посолство.  В противен случай, император Тиквоний щеше да бъде вече булка на някой мангал в Белене.

Така работи ЦРУ с крадците. Затова днес свети Бойко банкянски предлага тотално скъсване с Русия и енергоносителите, предлага война с руснаците и пълно даване на оръжие на нацистите. И дупе ще даде ако трябва, но ЦРУ да му го поиска.

Само не знам дали членовете на ГЕРБ разбират това? И до кого ще се наредят до стената!

===

Експертно, технократско или кокетно правителство иска Демократична България?

Според мен искат кокетно правителство. Искрено вярват, че ако Хрсто Иванов се накипри с червено-черни жартиери и евтин парфюм, Слави Трифонов превърне чалгата в световно културно наследство, геерал Наско си забие перо в задника за да изглежда наистина страшен, а света вода ненапита Ниновица започне да раздава по палче сланина с лук на всички живущи в клуба на богатите държави, всичко ще бъде точно.

Важно е да сме здрави.

А парламентарните ни кокетки да продължат да вдигат крак пред всеки антибългарски интерес. И да пъшкат звучно, като разгонени наши държанки вързани на златна каишка.

Кокетно правителство, това искат! И всички евроценности в него.

Никакви „експертни“ правителства, господа! Нулева толерантност.

Първо, този филм сме го гледали вече и знаем развръзката. Второ, експерти у нас наричат лица, които имат всякакви титли придобити по непочтен ред, но нямат знания /в това съм убеден/. Трето, няма смисъл да откриваме нов бардак със старите к@рви, които добре познаваме. Четвърто, това е най-удобния начин да направят всичко което искат без да носят отговорност. Пето последно, те ни вкараха във война, а войната има друг инструментариум за решение на конфликти. Не политически.

Щом сме във война – живеем, дишаме и се държим като във война. Те я обявиха!

До разгром, капитулация и пълна победа над врагаовете на републиката – скрити и явни.

==

Борисов е изкарал тежката артилерия и громи Промяната.

Когато у нас две пронацистки терористични организации воюват, означава само едно – скоро ще се прегърнат.

Нали не сте забравили кои „партии“ замесиха всички нас и цялата държава във войната срещу Русия? С официалния износ на оръжие. Според международните договори за неутралитет ние вече сме воюваща страна в конфликта, но този факт се крие от пронациската ни сволоч в парламента. Лъжат ви, разберете го!

България снабдява с оръжия нацистките структури в Украйна повече от десетилетие /от Борисов/, но това се приписваше на лобистки оръжейни кръгове от тия, дето ги тровят с Новичок. Сигурно няма случайности! Сега са същите играчи, но скрити зад парламента и зад всеки от нас. Разбирате ли какво ви се случва без да го осъзнавате? Събудете се най-после.

Във война сме срещу Русия, господа! Ние, не другите.

Съвсем истинска война обявена от ваше име от нашите парламентарни нацисти. И тази поредна лудост трябва да бъде осъдена ефективно, ефикасно и веднага. На мига.

Николай Марков

«