Публикувано на 10.04.2021 / 12:20

СХЕМАТА СЕ ЗНАЕШЕ ДАЛЕЧ ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И СЕГА ПРОСТО СЕ РЕАЛИЗИРА!

Корнела и тя се изказа, ау, мяу, нови избори щели да върнат боко на бял кон. Абе, що не направите всичките групов секс, че аман от лицемерни „спасители“ на България!

СХЕМАТА се знаеше далеч още преди изборите и СЕГА просто се реализира!

И ако още някой каже от всичките тия измекяри уж опозицонери, че трябва да се спасява държавата от ковид кризата, да върви на майната си! Eдните „опозиционери“ спираха протестите, загрижени за здравето ни, другите „революционери“ пък сега ще се обединяват в името на здравето ни, въх, балъците да се радват. Те и без това не разбраха какви ги мътят още от миналото лято насам.

Само кьоравите и глухите не разбраха какво се мъти още преди година време назад, с „проекти“, дирижирани от Агата!!!

А Слави благодари с „комюнике“ във Фейсбук. Е, не си загадъчен, Слави, колкото и да играеш тая игра. Има и прозорливи!

Afera.bg

Коментари 19 за
“СХЕМАТА СЕ ЗНАЕШЕ ДАЛЕЧ ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И СЕГА ПРОСТО СЕ РЕАЛИЗИРА!”

 1. Експертния кабинет идва!!!
  Уж никой не го подкрепя, но всички го подкрепят…
  Уж идва нова българска демокрация, но тя си остава същата…
  Уж ще борим корупцията, но пак ще си я оставим…
  Уж ще ставаме правни и ще има свобода на словото, но пак ще си остане същото…
  Българските кукловоди пак излъгаха стадото!
  А то си блее самодоволно, пасе си на държавната ливадка, поврътва дупе в такт с някой нов чалга хит и чака всяка пролет да го острижат. Ако междувременно не му резнат главичката е още по-доволно…

 2. Не, не е Борисов, друг е! Познай до 3 пъти! Не че нямаше грешки, не се скатаваше обаче!

 3. Курелка вместо да се засрами за слабия резултат червените куртизанки траверси от 30 години такъв резултат не са имали тръгнала да се плюнчи и ежи и да подкрепя един чалгар. Еми и тя милата е една селска пръчка тази мазна пача мое да мята кюбеци в село Крушовица. Славчо мълчи и чака тълпата да крещи, да е бясна за него, но не е първи в този концерт.

 4. Да не избързваме, мисля че ще има, изненади!?! Мафията, с добро няма да си замине!!!

 5. Докато умниците спорят и се карат за шахматните ходове, КОЙ ще грабне шахматната дъска и ще им счупи главите. И нашите, де. По- добре е служебно правителство веднага. Само премиерът да не е мушморок като Герджиков, а да е човек с топки.

 6. Не само Славчо „виолистът“ изчезва от полезрението, когато става напечено…. Стар номер на Борис Трети, някой му го е светнал, елементарно….. През последните 30 години един-единствен човек не се криеше от грешките и провалите си, познайте кой беше той!? Ако аз ви кажа, ще ме оплюете дружно, не че ми дреме…..

 7. Лицето на промяната, чалгаджията Станислав Трифонов, ще управлява държавата и ще общува с поданиците чрез Фейсбук! Когато ножът опре до кокъла, учиндолеца винаги се изпокрива под претекст, че е болен – това е стар негов номер още от bTV. Това да ви напомня на един друг „мъжкар“, който винаги изчезва от общественото полезрение в най-критичните моменти? Има ли някоя партия, която още да не е обявила подкрепа за кабинет на плевенския Робеспиер?! Всички подкрепят без да участват. А отговорността? Е, тя е на подкрепените! Нека някой друг да вади кестените от огъня. „Борецът“ срещу статуквото е подкрепян от статуквото! А „мъдрия“ български народ пак клъвна на гола кука…

  1. Вейронов не сарайски, а царски гамбит на Симеон Сакскобургготски

 8. България е част от натовския антируски фронт и само декларирането на вярност към тази позиция осигурява бъдеще в политиката на нашите партии .

  „Слави Трифонов привлече протестния вот срещу ГЕРБ и няма да пропусне да го осребри като стане партньор на най-големите – Цветелина Бориславова, Пеевски, Маджо и Борисов“

 9. Правилната схема е да се поправи Ибирателния закон, което ще „кастрира“ ГЕРБ.
  Служебен кабинет на Радев, който ще дезинфекцира държавата от хлебарките, които са се навъдили прекомерно много.
  Нови избори, които окончателно ще ликвидират ненужните политически субекти.
  Съдбата на Тиквата е да седи на к*ра на Сатаната, а представителите наШайката да правятсвирки на дяволите.

  1. Няма знак за равенство между ГЕРБ и ИТН, но феноменът е същият. Сл.Трифонов е нещо преживяно няколко пъти в политическата история и с НДСВ, и с ГЕРБ. В момента пред България стои въпросът дали ще има ново управление, или ще влизаме в спиралата на нови избори. Като че ли всички са подложени на хипнотична упойка, че служебният кабинет на Радев е разрешението.Но той ще трае два или три месеца и няма да има възможността да извърши необходимите реформи, които да разрежат тумора ГЕРБ и да го отделят от държавата. Затова е необходимо правителство с по-дълъг хоризонт за да свърши тази работа. Съзнателно някои заблуждават, че ББ е сразен, а всъщност той не е унищожен докрай и само чака моментът за да се завърне триумфално.Бързи предсрочни избори ще са на живот и смърт за ГЕРБ, а те имат ресурсите, имат властта, имат фабриката. Кой ще понесе отговорността, ако Борисов се завърне на бял кон?

   1. Народа се осъзнава и проглежда. Нека правителството започне да разгражда мутренския модел и ГЕРБ пътува….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *