« Върни се назад Публикувано на 08.06.2022 / 13:24

СХЕМАТА НА АСЕН ВАСИЛЕВ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА КАБИНЕТА МИНАВА ПРЕЗ „ВЪЗРАЖДАНЕ“! ТОЧНО, КАКТО СЕ СЛУЧИ С ИЗБОРА НА ШЕФ НА БНБ! КОЙ ЛАПНА ВЕДНЪЖ НА РЪКА 3 МЛН. И ПОЛОВИНА? И КОЙ ЩЕ ЛАПНЕ СЕГА ОЩЕ 10-20 МИЛИОНА?

Както вече писа АФЕРА, правителството пада до юли месец. Това вече е категорично ясно не само в Президенството, не само сред всички политически играчи, но и е ясно и на Простото Киро и Асен Василев – Кокорчо.

Брилянтни източници на АФЕРА, базирани до Простото Киро и Кокорчо, информираха, че Асен Василев готви Схема като за последно за оцеляване на правителството.

Тя включва, ако министрите на ИТН напуснат властта, да бъдат предложени кадрови смени в кабинета. Тези кадрови смени трябва да бъдат одобрени от парламента, заради което Асен Василев прави договорки с „Възраждане“ – да ги подкрепят „в името на националния интерес“.

Схемата измислена от Кокорчо е досущ същата както при избора на шеф на БНБ.

Тогава „Възраждане“ е ключът останалият единствен кандидат за поста шеф на БНБ – Любомир Каримански от ИТН да не  поеме поста. И не става, като не му стигат два гласа.

Брилянтните източници на АФЕРА задават въпроса – Кой взе 3 милиона и половина на ръка тогава и изпълни щението на Простото Киро и Кокорчо?

Сега, ако замисленото от Асен Василев се осъществи, кой ПАК ще лапне 10 или 20 милиона, за да закрепи с гласуване промени в кабинета?

Сещайте се сами! И не вярвайте на всеки, който реве „Да живей България!“!

Afera.bg

«