Публикувано на 08.06.2022 / 13:24

СХЕМАТА НА АСЕН ВАСИЛЕВ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА КАБИНЕТА МИНАВА ПРЕЗ „ВЪЗРАЖДАНЕ“! ТОЧНО, КАКТО СЕ СЛУЧИ С ИЗБОРА НА ШЕФ НА БНБ! КОЙ ЛАПНА ВЕДНЪЖ НА РЪКА 3 МЛН. И ПОЛОВИНА? И КОЙ ЩЕ ЛАПНЕ СЕГА ОЩЕ 10-20 МИЛИОНА?

Както вече писа АФЕРА, правителството пада до юли месец. Това вече е категорично ясно не само в Президенството, не само сред всички политически играчи, но и е ясно и на Простото Киро и Асен Василев – Кокорчо.

Брилянтни източници на АФЕРА, базирани до Простото Киро и Кокорчо, информираха, че Асен Василев готви Схема като за последно за оцеляване на правителството.

Тя включва, ако министрите на ИТН напуснат властта, да бъдат предложени кадрови смени в кабинета. Тези кадрови смени трябва да бъдат одобрени от парламента, заради което Асен Василев прави договорки с „Възраждане“ – да ги подкрепят „в името на националния интерес“.

Схемата измислена от Кокорчо е досущ същата както при избора на шеф на БНБ.

Тогава „Възраждане“ е ключът останалият единствен кандидат за поста шеф на БНБ – Любомир Каримански от ИТН да не  поеме поста. И не става, като не му стигат два гласа.

Брилянтните източници на АФЕРА задават въпроса – Кой взе 3 милиона и половина на ръка тогава и изпълни щението на Простото Киро и Кокорчо?

Сега, ако замисленото от Асен Василев се осъществи, кой ПАК ще лапне 10 или 20 милиона, за да закрепи с гласуване промени в кабинета?

Сещайте се сами! И не вярвайте на всеки, който реве „Да живей България!“!

Afera.bg

Коментари 39 за
“СХЕМАТА НА АСЕН ВАСИЛЕВ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА КАБИНЕТА МИНАВА ПРЕЗ „ВЪЗРАЖДАНЕ“! ТОЧНО, КАКТО СЕ СЛУЧИ С ИЗБОРА НА ШЕФ НА БНБ! КОЙ ЛАПНА ВЕДНЪЖ НА РЪКА 3 МЛН. И ПОЛОВИНА? И КОЙ ЩЕ ЛАПНЕ СЕГА ОЩЕ 10-20 МИЛИОНА?”

 1. Ве -То,
  Спри ако обичаш,
  да пищеш под името „reneta“!
  Много те моля!

 2. А бе не може да е случайно, че „русофилът“ Копейкин се вреди сред избраниците на Мунчо-Мъдуровските машини за НС, под мъдрото ръководство на другарката Мустафа!

 3. Едно трябва да разберете и да го приемете всички тук!
  Извинявам се за назидателният тон, но до 3 месеца ще ви се реве, нямам много избор, разберете ме.

  Вижте, Костадинов не е българин. Той е български гражданин по акт за раждане и лична карта, но е в списъка на родените от малцинствата.
  Това е едина много добре пазена тайна.
  Защо, е повече от ясно.!
  Защо е сложен той, пак е ясно!
  От кой етнос е и това е ясно!

  Сбогом приятели, за мен беше удоволствие да влизам тук и да ви чета.
  За съжаление всичко си има начало и край……

  1. Знаете ли в коя каста на индийската цивилизация попадат циганите 🙂 ?

   И защо са там 🙂 .

   „Затова, господин Памукчиев, искам да ти дам един съвет — намери си такава професия, при която ще можеш да преживяваш и без заплата.

   — Каква да е тя?

   — Писател, поет, артист, журналист, певец, музикант. Имаш хубав глас, знаеш много песни, ще тръгнеш по влака, ще вземеш китарата или акордеона и ще пееш на пътниците. От София до Варна ще събереш поне 10 000 лева. Хиляда на кондукторите, хиляда на началник-влака, хиляда на контролата (ако те спипа по влака) и пак ще ти останат 7000 лева в ръката.[1]

   — Без заплата трудно ще се живее, господин Буров.

   — В историята се влиза само от онези хора, които са живели без заплата и не са били на щатна държавна работа.

   — Няма ли изключение това правило?

   — Няма. Чиновникът не става велик, макар да е минавал през канцелария. Байрон, Гьоте — това са два гения, два антипода.

   Гьоте цял живот е бил на щат, към курфюрста, към държавата, но е гледал само поезията си. Екерман, неговият приятел и записвач го казва. Гьоте не е писал писма и заповеди, не е бил никога чиновниче. Ботев — също, никога не е бил чиновниче. Левски и Бенковски — също.

   Ето защо, мой дълг е да те предпазя от работа, в която ще има писане на писма и на доклади. Избери си работа, както във Върховния съд, във върховното правителство, във върховното управление на БЧК, където ще можеш да ръководиш и да говориш, но не и да пишеш писма и заповеди. Това е смърт за твореца, за човека. В Червен кръст доктор Стоян Данев бе дълги години почетен председател, след него дойде генерал Кисьов, а после царица Йоанна. Тези дяволи не стават банкови експерти или съветници, а стават председатели и то почетни председатели. Затова властта при комунизма ще се дели само на законодателна и изпълнителна. Бъди в екипа на законодателната власт, на законодателите, които само заповядват, а не изпълняват.

   — Как да стигна дотам?

   — С ум. С тактика.

   — Какво да правя?

   — Първо, гледаш в очите този, който е над тебе и му казваш винаги „да“ — „Ти си прав“, „Точно така“.

   Никога не му възразявай. Никога не го оставяй да остане с впечатление, че си неискрен, нечестен или че ще правиш кариера на негов гръб. Да вярва, да знае, че ти си му роб. Че си му признателен. Че виждаш нищожеството си. Че без него ти си нула. Да ти повярва. Да разбере, че си наистина негов предан роб. Хората, господин Памукчиев, са неизменни от векове. Те са едни и същи животни, само че едните са със здрав разум — бедните, простите, селяните, работниците, а другите са с побъркани представи и мисли за себе си. Велики мъже няма — има велики подлеци и сатрапи. Хитлер бе гений на злото, но гений. Той никога не може да стане друг. Тези бесни кучета умират от сопи, от куршум, от отрова, от кинжал — но обезателно умират. Хитреците не виреят около тях. Покрай тях виреят само сатрапи, като тях. Защото, господин Памукчиев, законът на бандата гласи: „Ако не си като мен, няма да си при мен. Ако не си като нас, няма да си при нас“.

   🙂

 4. Хора , слушайте Томова . Винаги познава.

  1. Не всеки е готов да чуе истината. Ще Ви намразят за това. Но фактите са факти. Ще изпаднат в когнитивен дисонанс. Ще Ви нападат.
   Фактите са факти.
   Някои продължават да си мислят, че “партиите” ще ги оправят. Не са ходили на куклен театър като деца. Благодаря на покойните ми родители, че са ме водили.
   И така, докато гледате куклен театър, виждате ли настрани?! Япония и Русия. Китай и Тайван. Сърбия и Косово. България и Македония. Фащ и другото гнездо.
   Истината боли.
   Молете се за Русия. От нея сърми няма да дойдат. Но с молитвите ви може да дойдат от едни агонизиращи дЪртуфелни псих@пати.
   И мъжете, имайте уважение към жените. Те дават живот. Те са слабия пол, който по природните закони би трябвало да уважавате. И да пазите.И според Създателя ни.
   Струва ми се, не осъзнавате какво говорите.

 5. Ами ти някой си,псевдопатриоте,лелче ще викаш на вайка си,анадунму….това че,не вдяваш проблема си е твой,дебилни псевдопатриоти!!!

 6. Значи не мога да разбера този народ,ти му показваш факти,о то ти казва че харесва Костадинов,заради такива нефелници,нискоинтуитивни хора сме на този ХАЛ!!!
  Костадинов е по-мръсен от Киро идиота,знам какво пиша,писах че следя срещите му,поведението му,лъжите,действията им в Парламента,върви умишлено след събитията,псевдо безгръбначна опозиция,имаше въпрос за златните находища които ка на концесия без пари,а той отговори“Няма да Ви излъжа,така са направени договорите,че трябва да плащаме,огромни неустойки,пък АЗ НЕ ИСКАМ ДА НАТОВАРВАМ допълнително БГ народа,просто ще им увеличим таксата както примерно в Америка,ще плащат 35%“,сега забележете,той нефелника казва“аз не искам да натоварвам народа“,тоест ТОЙ вече се вижда като управляващ,нямам думи….а Красимир Дачев(((шефа на Свилоза Свищов,какъвто и да е))),в едно интервю каза,че много лесно могат да се решат въпросите със концесиите,като се ОБЯВИ ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА,има и др.начини,и още нещо на дебилите които му вярват,в една от срещите въпросния измамник каза,повтори(((ами гледайте срещите му,беее,харесващите крадеца Костадинов))),та каза;В ДОБРУДЖА,СЕ ДОБИВА ГАЗ ОТ 50,60 год,и НИЕ ЩЕ ДОБИВАМЕ СЪЩО ГАЗ ОТ ДОБРУДЖА,но не ШИСТОВА ГАЗ,А КОНВЕНЦИАЛНА,не Америка,България ще си ДОБИВА КОНВЕНЦИАЛНА ГАЗ ОТ ДОБРУДЖА,алооооо вярващите на този измамник,не виждате ли,как подготвя почвата,и не го сравнявайте със Сидеров,той е далеч от Сидеров….

 7. Г-н Боян Чуков,в една от срещите си каза“много често Американците работят със върли „русофили“и обратното Руснаците работят с върли“американофили“,аз следя този рецидивист лъжец Костадинов от 2017,и всичко което проследих през годините,стигнах до извода че той“играе“русофил,измамника служи на ГЛОБАЛИСТИТЕ,задкулисно на хера мустафов,но пред публиката го играе американофоб,скоро всички ще се убедят че е измамник служещ на Сорос(М.Врабевски),на глобалистите!
  А тези които критикуват Товова,че не е познала да „Руското ресто“,ама малко търпение беее господа,предстои РАЗПЛАТА,РУСКО ВЪЗМЕЗДИЕ,кротнете се малко!!!

  1. И каква е същността на това ресто за България и българите?
   Обяснете, моля!
   Трябва да е нещо вълнуващо, защото от написаното от Вас, reneta, струи радост?

   1. Познахте струи РАДОСТ,както казва и Учителя П.Дънов,баба Ванга ПЪТЯ НИ Е С РУСИЯ,а Слава Севрюкова казва“затворите ще бъдат тесни за предателите на Род и Родина“ та аз смятам че,скоро ще бъдем заедно с НАШИТЕ РУСКИ БРАТЯ,ще се отървем от САТАНАТА запада+америка,и по-някакъв начин с помоща на ДУХОВНИТЕ НИ БРАТЯ,ще има ВЪЗМЕЗДИЕ,ще има декостадиновция,десорозация,дееничаризация,дедебилизация,та затова се радвам,след още едно мракобесно управление с участието на глобалиста Костадинов,всички предатели на Род и Родина ще бъдат въдворени при бай Ставри,и България ще тръгне напред в ДУХОВЕН ПЛАН ЗАЕДНО С НАШИТЕ ДУХОВНИ БРАТЯ РУСНАЦИТЕ!!!

  2. ренета да не би да си сексуално пренебрегната от някой свързан с Възраждане?

   1. Ти сериозно ли,аз пиша факти,а ти обиждаш,аз имам право да ги обиждам,защото са измамници,мамят народа,ами FuckEU,ли си какъв си там,те подобните на тебе,през 2010 така късаха ризи за Бойко мутрата,преди това Симеон,примери БОЛ….но заради дебилни фенове,на лидери измамници,страда разумната част от обществото,ако си обърнал аз пиша факти…
    Очаквам ИЗВИНЕНИЕ от тебе,така наречения FuckEU!!!

    1. Факти, че са направили грешка може да ми дадеш когато Възраждане управляват и започнат да вършат простотии. Сега просто може да си правиш пропагандата за простите хора, за да гласуват отново за краваро-сорсоидната паплач. И хич не ми навирай, че съм член на Възраждане или техен фен.
     Кой какво казал, някъде си не е равносилно на взето решение против България, за разлика от останалите 6 краваро-турски партии в парламента.
     След като не са ти ясни много неща поне не пиши глупости да ти се смеят тези дето могат да мислят.
     Гласувай си там за кирчу, кокорчу, мутри-българоубийци, бсп-дпс продажници или чалга певачки, никой не те спира. Пък и те все хубави неща говорят , пък и си спазват обещанията.
     Истината драга ми ренетке, не се дава и не се взема – до нея се стига. И то по съвсем нелек път. Процеса е свързан с много интелектуална работа и не всеки хваща този път. Който се оставя да го информират подобни на теб, най-често е просто формиран.

   2. Верно някаква фиксация и истерия се забелязва. Причините обикновено са от споменатото естество. „Факти“ често се употребява фриволно, сякаш да се блокира другата страна. Така че reneta, фактите са такива, когато са проверени, а не когато кака Пена ми каза.

    1. Данаиил,пиша факти и не ги хвърлям фриволно,не искам да блокирам другото мнение,слушам всичко което говори изпечения мошеник Костадинов,във всичките му срещи,погледни когато гласуваха по точки още в началото на военната операция на Русия,и точка 1-ва;Русия е агресор-Възраждане гласуват зааа,да не се излъчва дебата за изпращането на оръжия,Възраждане гласуват да не се излъчва!Не е фиксация моля Ви,просто се опигвам по моя си начин,да предотвратя разочарованието на наивните българи от „поредния псевдоспасител“!Томова откри темата(((,Браво на нея))),аз я продължавам,защото знам че Томова е ПРАВА!!!
     Недейте така,отворете си очите!!!

 8. АЗ ОТДАВНА КАЗВАМ ,ЧЕ ТОЯ ЛЕКЬОСАНЕЦ ЛАПНАЛ БАСТУН Е СИДЕРЧО НЕ НА КВАДРАТ ,А НА МНОГОСТЕН. АМАН ОТ ФАЛШИВИ РУСОФИЛИ. И НА ТОЯ НОВИЯ ВОЛЕН ЩЕ МУ ВИДИТЕ АКЪЛА. СА ПЛАЩА НА БАБИТЕ ПО КЮСТЕНДИЛ ДА МУ ВДИГАТ ПАЛЦИ В ТУБАТА И ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ В ОБЛАСТТА. КОХОРТАТА НА КОЦЕТО В КЮСТЕНДИЛ Е ИЗГРАДЕНА ИЗЦЯЛО ОТ БИВШИ КАДРИ НА БСП , КАКТО И НА АБВ. МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ЛЕСНО. КОЦЕ СЪС СТАРИ К–ВИ….НАЛИ ЗНАЕШ? НЕЩО ЗА МАРЧЕТО ОТ ДУПНИЦА ,А КОЦЕ? НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ БСП КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК, А? А БРАТОВЧЕДА НА ЕДИН ОХРАНИТЕЛ ОТ ЕДНИ ТЪМНИ СРЕДИ КАКВО ПРАЙ ПРИ ТЕБЕ ,А КОЦАНЕ? ПЪЛЕН КЪРЪШЪК ,КАЗВАМ ВИ. КОЙТО ГЛАСУВА ЗА КОЦЕ , ПОСЛЕ ПАК ЩЕ СЕ ЧЕШЕ У ПРАЗНАТА ТИКВА ,КАЗВАМ ВИ. НЕ ПИТАЙТЕ ОТКЪДЕ МУ ИДАТ ПАРИТЕ НА КОЦЕ – ПО КЮСТЕНДИЛСКО ЗНАЕМЕ. ОНАЙ ДЕН ПАК СИ ОБИКАЛЯЛ СЕЛАТА ,КОЦЕ – ПО ТЪМНИ ДОБИ.

 9. Г-жа Томова е права в едно – идва време за тънки сметки и дебел кеш. Все си мисля, че Кокорещият се няма никакви шансове пред изпечения схемаджия Бойко Борисов. Най-вероятно правотелството пада скоро (преди лятната ваканция), а Костя и Барба Ганьос вече са си стиснали ръцете за новия парламент.

 10. А бе, знае се за 5,5 млн., а и нямаше никаква оправдана необходимост Възраждане да влизат в зала и да гласуват! Така само вдигнаха кворума и направиха невъзможен избора на Кармански, в полза на ПП и техния кандидат Гюров, за който беше ясно, че така или иначе няма да има гласовете. В Правото винаги се задава въпросът „Кой има полза?“ , а в случая и Кого обслужи Костадинов? И то на добра цена!

 11. Браво ТОМОВА,бравоооо!!!
  Добре че те ИМА,и добре че като зодия СТРЕЛЕЦ,си проницателна,знаеш ли че,ресовно слушам излиянията на въпросния гнусен продажник,в различни градове,за да потвърдя за себе си,че този безсрамен,нагъл измамник,мами българите(((макар както писах,че 2017 гласувах за този шарлатанин))),той казва че няма проект за добив на шистов газ в Добруджа,казва че няма КЕМТРЕЙЛС(самолетни пръскания),нарича ни дебили,тези които вярваве,къса ризи в срещите си с хората,че машинното гласуване е най-доброто,къса ризи в защита на ПРЕСТЪПНИКА БОЙКО РАШКОВ-с хилядата имота,казва по миналата година(2020),на протестите когато му направиха псевдоареста(((за да го направят герой))),че лежал в софийския затвор,и дебилите които го слушат не му задават въпроса,а беееее измамнико аланкооулу,как за един арест лежиш в затвора,като всеки който го арестуват,ги слагат първо в ареста(пример В.Сидеров)!
  Във всичките си срещи гьонсуратския лъжец,лъже хората,но забравя че,има хора като мене които го следят,от години,във всичките си срещи,казва,как в/у Възраждане имало медийна възбрана,и как те еволюирали на всички избори по-малко,и как на следващите ще управляват тееее,като наглеца удобно забравя че ЕВРОКОМ“ДЕЛНИЦИ“,с водещ Николай Колев,го канеха през седмица в това предаване,благодарение на този хрисим водещ,той спечели първата си субсидия 2017,която субсидия си разделиха с МИЛЕН ВРАБЕВСКИ(човека на Сорос в БГ)…..мога да пища до утре за този измамник и сектата му,но ще напиша още тещо,когато почна военната операция на Русия,и след два,три дена,НС гласува декларация(((имало е предложение от БСП,Възраждане))),да се гласува по-точки и 1-ва точка;РУСИЯ Е АГРЕСОРи познайте първа точка,Възраждане гласуват ЗА(((тези които ще късате ризи в защита на тези измамници,проверете гласуването в НС))),въпросния измамник,разбрах на една от срещите в Кубрат,жена му зададе въпрос,че той участва в комисията по-култура,нещо да сте чули,че е направил предложения,когато трябваше НС да гласуват дали да се изпраща ОРЪЖИЕ В УКРАЙНА,тогава всички знаете,че Тв-та,БНТ не го излъчваха,за това да не се излъчва са гласували ВЪЗРАЖДАНЕ,дааа гласуваха да не се изпраща оръжие“уж“на Украйна,това беше умишлено със съгласието на ГЛОБАЛИСТИТЕ(((от които е той))),американското посолство,за да заблудят БГ-ОВЧЕ-НАСЕЛЕНИЕТО,и така и стана,те просто не гледат,как въпросния наглец,крадец,измамник,лъжец се подиграва с клетите наивници,имам в ръкавите си още 50 факта,че този и неговия набоцкан лакей николай дренчев са нечистоплътни индивиди,скоро и тези които ги считат за „герои-спасители“,ще се убедят сами,и тези ще бъдат последните ни инквизитори,последните които ще се изгаврят с доверието на БГ Народа,след това почва ВЪЗМЕЗДИЕТО,за всички национални предатели на РОД И РОДИНА!!!Разбрахте за кого пиша,за крадеца на субсидии,за лицето без съвест който лъже без свян,за измамника КОСТАДИН КОСТАДИНОВ И СЕКТАТА МУ!!!
  Още от сега да напиша не ми дреме,от тези които ще късат ризи в негова защита и на сектата му,защото знам че съм 1000% права за този опасен рецидивист лъжец Костадинов(((който се свря в дупка,от страх уж да не плаща 10 000 лв.глоба,когато беше“уж“протеста им срещу ковид мерките))),както се казва“КУРНАЗ МЪЖ“,трябваше да е със хората….

  1. Наблюдавах ги. Първо излъга за хим. следи, след това, уж алфата, си намери извинение за протеста. Странно полицаите бяха без каски и щитове. А и четох, че са гласували за споразумението на сзо, всичките без Е. Гунчева. И да ви кажа- забравете за партиите.

   1. Да на последната си среща със хората в БЕЛОСЛАВ,Костадинов къса ризи,след зададен въпрос от жена за подписаното спорозумение със СЗО,Костадинов и каза;“Г-жо НЯМА ТАКОВА НЕЩО,НЯМА ТАКОВА СПОРОЗУМЕНИЕ,наблюдавайте Възраждане,след като ние не реагираме,няма страшно за България,ако има такова спорозумение,тооо ще мине през НС“,представяте ли си,и дамата му вика“Благодаря“,като въпросния служител..на Глобалистите,че това спорозумение се подписва от служители на МС та Здравеопазването,без въобще да стига дооо НС,затова казвам че е е нагъл лъжец,измамник,не му дреме,че клетия БГ народ,се хваща сектата Възраждане,като последна надежда,удавник за сламка!!!

    1. ренетке гласувай си за ококореното педалче не виждам някой да те спира, а може би предпочиташ мутрата и куРнела, ако не си върл фен на чалмите.

     1. Aма FuckEU,защо така бе“джанъм“,ти късаш ризи че като вадя фактите за глобалиста измамник костадинов,съм от страната на унищожителите на Род и Родина,ти ме „хвърляш“,в кошера на сатаните кокорчо,кирчо,най,злата жена в БГ политиката същата като
      костадинов гьонсуратка,безсъвестно да лъже наивните българи корни нинова,явно не следиш какво пиша за тези хора….

     2. Не е зле първо да прочетеш няколко пъти дефиницията за факти, добре да помислиш и ги схванеш, за да може след това да убеждаваш хората какво е факт и какво ти смяташ за факт, че се получава едно пожелателно мислене, което в Африка се нарича шаманство.

  2. Аз също вярвах на Възраждане, до момента, когато попитаха Костадинов за кемтрейлса и той се направи на леко разсеян и каза, че нямало такова нещо! Това беше втората лампичка! Първата беше, когато писателят Добри Божилов спомена, че го познава добре и би било ужасно, ако му се даде власт! Не съм чак толкова добре осведомена като Вас, но притежавам нещо като интуиция и специално на КК не му вярвам! И не само на него, по принцип не вярвам на никого!

 12. Аз пък доверие на Възраждане нямам 1 към 1 копира с държането си – Атака(Волен Сидеров златния пръст,правителство на Орешарски) . Весето добре познава Коцето и е наясно гражданин-рустикал Костядин какви ги говори и какви ги върши наистина. Вижете как е гласувал като общински съветник във Варна.
  Стига сете хваща ли на гола патриотарска кукичка. Мислете!!

 13. Коцето не е русофил, мангифил. За 10 милиона ще подкрепи и Байдън за премиер!

 14. Ех тази злоба към Костадинов те заслепява госпожо Томова.
  Няма шанс Костадинов да подкрепи това правителство!

 15. Опитът на Кокорчо ще бъде НЕСПОЛУЧЛИВ. Простото ще си отиде. За съжаление ще избяга в Канада, а е за затвора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *