« Върни се назад Публикувано на 02.03.2014 / 8:48

СТРЕЛЯХА ПО ОФИСА НА БАРЕКОВ И „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”!

 

На 1 март 2014 г. към 22.15 часа непознат млад мъж е произвел три изстрела пред централния офис на ПП „България без цензура“ в София на бул. Черни връх 25А. Стрелбата е била точно пред кабинета на председателя на партията Николай Бареков. Изстрелът е от газов пистолет. В момента на мястото на инцидента има полиция и разследващи.

„Работих до късно, защото заедно с колегите от ръководството на „България без цензура“ имахме заседание в централата. След като сме си тръгнали, един мъж е започнал да стреля в близост до кабинета ми. Приемам това като опит за сплашване и провокация! Сигурно Борисов много се е изнервил, че го нарекох подлога на ДПС. Явно някой се опитва да дърпа дявола за опашката“, заяви Бареков минути след случката.

Позиция на ПП „България без цензура”във връзка със стрелбата пред централния офис на партията

Събитията от нощта срещу Сирни заговезни, когато срещу офисът на нашата партия и кабинетът на нашия лидер беше открита целенасочена стрелба, са абсурдни за една европейска държава, но показателни за крайната аморалност на политическите нрави в страната. Членовете на ръководството на ПП „България без цензура” и нашият председател Николай Бареков сме напълно наясно с какви хора си имаме работа и до каква степен мафиотският манталитет е обзел цялата политическа класа.

Искаме незабавно разкриване на поръчителите и извършителите на това престъпление, а за мотивите сме абсолютно наясно. Когато се разкриват дълбоките връзки и генезиса на мутрите в политиката, ето това е тяхната реакция. Когато внасяме Закона „Чисти ръце”, който ще раздели политиците на мафиоти и граждани, това е логичната реакция на политическата мафия. Вчера лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, по време на първата ни партийна конференция, каза болезнената истина за ГЕРБ, че бившият член на СИК Бойко Борисов е продукт на ДПС и се е обогатил за сметка на българския народ. Отговорът не закъсня. Цветан Цветанов започна да говори за „сараите”, сякаш някой друг, освен Борисов е ходил там, за да подарява каракачанки и да моли за политически услуги. Лъсва срамната истина за сенчестите продукти в българската политика.

Когато публично плашите с украински варианти, а нощно време поръчвате куршуми по своите опоненти, г-н Борисов, това издава вашия безмерен страх от настъпващия ви край и задаващата се промяна от хоризонта. Очевидно някой връща времето на масовите атентати в центъра на София, когато главен секреатр на МВР беше Бойко Борисов, а мафията владееше улицата. Днес мафията си има държава и само Законът „Чисти ръце” може да върне държавата обратно на гражданите.

Afera.bg

 

«