« Върни се назад Публикувано на 10.03.2022 / 10:53

СТРАШНИЯТ ПРОЕКТ НА САЩ В УКРАЙНА: МИГРИРАЩИ ПТИЦИ ГОТВЕНИ ДА ЗАРАЗЯВАТ СЪС СМЪРТОНОСНИ ВИРУСИ /ВИДЕО/

Министерството на отбраната на Русия съобщи за правени експерименти с образци на коронавирус в биолабораториите, открити на територията на Украйна.

Както вече е известно руснаците откриха документи, свързани със злокобни действия, които са вършени в биолабораториите в Украйна, захранвани с милиони долари от САЩ.

Руснаците са разкрили и детайлна информация за реализация на САЩ на територията на Украйна на проект за изследване на пренос на патогени чрез мигриращи птици между Украйна и Русия и други съседни държави.

Според разкритите документи, американската страна е планирала в Украйна през 2022 г. да въведе по патогените чрез птици, прилепи с последващ преход към изучаването на възможностите за пренасяне на  африканска чума и други вируси.

В създадените и финансираните биолаборатории в Украйна, които показват документи, са се провеждали експерименти с образци на коронавируса чрез прилепи.

Всички тези и други финансирани биологични изследвания на Пентагона в Украйна представляват създаване на механизъм на скрити смъртоносни патогени.

Продължава изследването на разкритата документация от руснаците.

Afera.bg

«