Публикувано на 10.03.2022 / 10:53

СТРАШНИЯТ ПРОЕКТ НА САЩ В УКРАЙНА: МИГРИРАЩИ ПТИЦИ ГОТВЕНИ ДА ЗАРАЗЯВАТ СЪС СМЪРТОНОСНИ ВИРУСИ /ВИДЕО/

Министерството на отбраната на Русия съобщи за правени експерименти с образци на коронавирус в биолабораториите, открити на територията на Украйна.

Както вече е известно руснаците откриха документи, свързани със злокобни действия, които са вършени в биолабораториите в Украйна, захранвани с милиони долари от САЩ.

Руснаците са разкрили и детайлна информация за реализация на САЩ на територията на Украйна на проект за изследване на пренос на патогени чрез мигриращи птици между Украйна и Русия и други съседни държави.

Според разкритите документи, американската страна е планирала в Украйна през 2022 г. да въведе по патогените чрез птици, прилепи с последващ преход към изучаването на възможностите за пренасяне на  африканска чума и други вируси.

В създадените и финансираните биолаборатории в Украйна, които показват документи, са се провеждали експерименти с образци на коронавируса чрез прилепи.

Всички тези и други финансирани биологични изследвания на Пентагона в Украйна представляват създаване на механизъм на скрити смъртоносни патогени.

Продължава изследването на разкритата документация от руснаците.

Afera.bg

Коментари 46 за
“СТРАШНИЯТ ПРОЕКТ НА САЩ В УКРАЙНА: МИГРИРАЩИ ПТИЦИ ГОТВЕНИ ДА ЗАРАЗЯВАТ СЪС СМЪРТОНОСНИ ВИРУСИ /ВИДЕО/”

 1. Посмях се от сърце , такова чувсво за хумор …
  Цяла либерална Европа политици са кухи лейки!
  Америка все още има здравомислещи хора , но и там либералщина- кухи лейки !!
  LIBERALISM IS A MENTAL DISORDER !
  Но се надявам тоя ляв глобализъм да е изметен от Индия, Русия и Кирай, пък и още държави !
  Ще видим скоро!

 2. Това е лъжа! Те сами си го даваха, и плащаха за това, какво мислите представлява бъркането в носа с клечките(ПСР), плюенето по пръчици и въобще всички други ритуали на ковид пландемията?! Сами сами си го даваха и на опашки се редиха, после сами се бодяха и се подписваха… нека бъдем честни, страха и невежеството не са оправдание… нали много им се пътуваше по чужбините и гръцките плажове, сами са си виновни и децата си оставиха в ръцете на лъжата!

  1. ТОЧНО!
   Само невежите и неинформираните си правиха „тестове“.
   Останалите знаехме за кражбата на ДНК.
   Афера публикува подобни статии още в началото на 2020.
   . Макрон и Шулц ОТКАЗВАТ „тест“ за Ковид за да не им хакнат ДНК-то за дистанционен контрол. Няма никакъв вирус! Целия цирк е за да се хакне ДНК за дигитален контрол на колкото се може повече хора!

   1. Путин да ги спира тези глобалисти (Black Rock) , че до гуша ни дойде. Ще изтрепят земята да се мислят буквално за Богове !!!
    Слава Путкн

  2. Я си пий хапчетата, рухва ви хранилката на моралната ви проституция! Оказва се, че сте предатели на страната на зли, гнусни, долни, твари от Фащ и украйнската тиня нацита. Истината ще удари едни брутално в лицата, а такива като теб ще залее като Цунами и ще ви издави

 3. Да не абравяме че и П.КИРЧУ обеща да даде Генетичен материал от българите!!!

  1. дори сам си призна че има предварителни договори с две американски фирми.
   Сега само трябва да „тества“ учениците и е готов със „стоката“

 4. Смъртоносното биологично оръжие , което САЩ изготвят в Украйна, е генно-модифицирано биологично оръжие, което поразява само славянските народи, в това число и българския народ.

  1. Министерството на отбраната на Русия съобщи за възможни опити за създаване на САЩ в Украйна на биоагенти, избирателно поразяващи етнически групи
   Началникът на войските на РХБЗ Игор Кирилов отбеляза, че в Германия са предадени хиляди проби от кръвен серум на граждани от различни региони на Украйна.
   Всички тези модели, според Кирилов, определят факта, че всички граждани принадлежат изключително към славянската етническа група.
   Обявяването на мобилизация – това е война. Зеленски обяви всеобща мобилизация (18-60 г.) още на 23 февруари.

   1. Според Кирилов, наличните документи потвърждават, че многократно е имало прехвърляне на биологични проби от украински граждани в чужбина. Кирилов посочи като пример прехвърлянето от Министерството на здравеопазването на Украйна на 350 криоконтейнера с проби от кръвен серум в Австралия.

  1. Трябва да си член на тая група за да отвориш линка

   Прати една покана на имейла

 5. Неслучайно тези (подобия на) хора, които плашеха с коронавируса, сега плашат с Путин. Защо ли – защото вирусът бил MADE in Ukraine by USA (създаден в Украйна от САЩ). Да видим какво ще кажат китайците.

  1. Тук въпроса е, какъв процент от населението разбира случващото се?

 6. Съфорумци, четете „нашите“ сайтове и се кефете за:
  1. Първоначалния списък с предложените за национализация от Русия краварски и ЕС предприятия и активи!
  2.Първоначалния списък със забранени за износ от Русия суровини, материали и продукция!
  Аерофлот си прибра всички машини, да не летят, за да не им ги конфискуват, понеже повечето са на лизинг. Като начало лизингодателите фалират!
  Сенилния Джо щял да спре тежкия нефт и от Венецуела, и Иран, от Русия го спря! Остава им малко от С.Арабия и Канада.Chevron  фалират.
  3.Развитието на военната специална операция!
  4.Евентуалното подновяване на смъртното наказание за всякаква паплач – Навални определено ще се е насрал.
  И, не забравяйте да шибате краварите!
  P.S. От Славия съм! Стискайте палци Славия да спечели купата по футбол на България! Венци Стефанов обеща пак да излезе с „оная“ фланелка, с лика на Путин като Главнокомандващ! Не, че си правя илюзии, че ще позволят на Славия да спечели, ама се кефя само при мисълта, как ще им бръкне пак в гъза на евроатлантиците и краварите!

 7. И Кирчо-Тъпото рече, че щял да праща генетимен материал във Фащ! От българи!!! Що ли?

 8. Потвърдено:САЩ са разработвали биологично оръжие в Украйна. Русия и Китай искат обяснения Китайското външно министерство призова САЩ да публикуват данни за военните биолаборатории в Украйна. Говорителят на министерството Джао Лиджиан каза, че на територията на Украйна работят 26 американски лаборатории и други подобни съоръжения. По думите му, САЩ контролират 336 лаборатории в 30 страни, съобщава ТАСС В неделя говорителят на руското Министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков съобщи пред репортери, че руските въоръжени сили по време на специална операция в Украйна са разкрили факти за осъществяване на финансирана от САЩ военна биологична програма. Според генерала е получена информация от служители на украинските биологични лаборатории за спешното унищожаване на особено опасни патогени на 24 февруари: чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни болести Според Игор Кирилов, началник на силите за радиационна, химическа и биологична отбрана на въоръжените сили на РФ, под предлог за борба с covid, Украйна е изпратила на Съединените щати хиляди серумни проби от пациенти, предимно тези, принадлежащи към „славянската етническа група“Според ръководителя на войските на РХБЗ на Русия – на територията на Украйна се регистрира увеличение на броя на случаите на рубеола, дифтерия и туберкулоза. „Заболеваемостта от морбили се е увеличила над 100 пъти. Световната здравна организация обяви Украйна за страна с висок риск от епидемия от полиомиелит„, подчерта той. Кирилов каза, че Украйна, под предлог, че тества антиковидни лекарства, е изпратила няколко хиляди серумни проби от пациенти в Съединените щати, предимно тези, принадлежащи към „славянската етническа група“ Руското министерство на отбраната публикува документите, получени от служителите на финансираните от Пентагона биолаборатории в Украйна. https://bgr.news-front.info/2022/03/10/potvrdenosashh-sa-razrabotvali-biologichno-orzhie-v-ukrajna-rusiya-i-kitaj-iskat-obyasneniya/

  1. такива лаборатории трябва до ги трият от лицето на земята, заедно с фашистите които са ги създали. Разработването и употребата на биооръжие е забранено с конвенцияна ООН

  2. Ако руските военни не са успяли да „пленят“ документи и щамове от тези лаборатории, то дано поне да осигурят учени работили в тях за свидетели на извършените престъпления.

  3. В София през м. март тази година започва да функционира американска биолаборатория.Същата ще се намира във ВМА.
   Договорът е подписан от проф.Ива Христова, Директор на Института по паразитология и…., и американска страна преди няколко години.

 9. Нов трибунал но в Китай и всички живи американсни президенти на съд

 10. Нежната ми женска душа и „глупава женска глава“ (според много приятели от съседна държава) действително не възприема невероятната омраза, жестокост и презрение на супербогаташка група към останалото човечество. За какво са им милиарди, гладни ли са жадни ли са…. Като ти дойдат пари, помогни на другите хора, които не са имали твоя късмет или пък не са били толкова предприемчиви и умни, научи ги и те да работят и да живеят нормално.
  Ясно ми е, че днес у нас не се чете руска класическа литература, в която за живота е казано всичко, и това време ще се върне.

  Тези, които пискат против Русия в момента, поне да прочетат Греъм Грийн и книгите на американския военен психиатър Морган Скот Пек -“ Хора на лъжата“ и т.н. който може да чете, разбира се!

  Пак ще кажа: ЛЪЖАТА Е В ОСНОВАТА НА ВСЯКО ЗЛО!

  1. „ЛЪЖАТА Е В ОСНОВАТА НА ВСЯКО ЗЛО“, а империята на лъжата е нейното въплащение. Както е тръгнало, арабо-мюсюлманският свят ще ми се стори по-близък и по-хуманен от западащата западна цивилизация.

   1. Да ти кажа честно, напоследък и в моята тъпа главица взеха да ми минават подобни мисли и станах фен на брадатите сирийски майки, които режат „цивилизовани“ западни главици.

    Май, май работата върви натам, че трябва да се обединяваме с арабските братя и да заличим сатанинско-католическата цивилизация, преди те да ни заличат.

   2. Вчера писах за идентичния подход на фащ към мюсюлманския свят и православието, и сега ще трябва да проверя колко читатели са ме анатемосали

    1. Да не ти пука 🙂
     Работата е там, че ние не сме като мюслитата милиарди, а тук-таме и доста по-податливи (да го кажа политкоректно), което е жалко и бързо самоунищожаващ се дивеч.

 11. Какво стана с българската лаборатория и ВМА?
  Хайде журналисти питайте.
  Оплюхте колежката си Гайтанджиева, а сега защо мълчите?

  1. Срещу добро възнаграждение и обещания, ще се набират ахмаци върху които да се изпитват нови видове американско бактериологично оръжие .

   Опитите ще бъдат под закрилата на т.н. Гологлаво Пингвинче – Генералът, Професорът, Докторът, началникът на военна болница (ВМА), бившият шеф на щаба на изродите за корона вируса .

 12. От къде дойде Африканската чума по свинете?
  От биолабораториите на Сащ в Украина; и не само, по Козите, по Пилетата, по Говедата.
  Сащ е Империята на злото, която иска намаляване на човечеството до около един милиард, които да изпълняват робските си задължения към господарите/сатанистите.

 13. пропагандната кампания с „добрата“ новина, че САЩ са забранили внос на петрол и газ от Русия, крие факта, че гласуването на енергийните санкции е отложено за неопределено време и същевременно е наложен отказ за ограничаване на доставките на уран от Русия. а политическата игра на Вашингтон, вече струва на американците почти 30% увеличение на цената на горивото на бензиностанциите – у нас също…

 14. Ай стига бе! Това е злостна руска пропаганда. Хамериканците са най-големите човеколюбци и от най-чисти хуманистични подбуди заразяват прилепчета само за да изследват и да предпазват хората от зарази. Те са демо(но)крати и стожери на правата и демо(но)крацията в световен мащаб та кой би дръзнал да смята обратното. Ааама че ха..
  Плачат си, ама реват с все сила за атомни бомбички, така че да не остане и следа от континента на който съществуват..

 15. Ще се стигне и до Боингът свален над Украйна!!!В него загина холандски вирусолог с екипа си пътуващ за Симпозиум в Азия на тема-Ебола в Африка и био-лабораториите там Финансирани от…Сорос!!!

 16. За малко ви пренасям към друга тема.

  СГП образува досъдебно производство във връзка със софтуер „Pegasus“ !

 17. ,,Летящите мишки “ са прилепи. И, да, навсякъде по света американосите сеят смърт и разрушения. Всеки осведомен нормален човек има задължение да обяснява истината за случващото се. Битката е за морала на хората по целия свят. Русия е права и победата ще бъде за нея и за всички нормални хора по света.

 18. Вземете разкритите данни и планове на тези „загрижени“ за живота и здравето на цялата човешка раса – и анализирайте още веднъж историята и сценария на събитията по целия свят през последните години.

  Кой създава нови и смъртоносни болести с които заразява хора, животни, растения и води?!

  Докога?

  „ Народите се разгневиха; но дойде Твоят гняв и времето да бъдат съдени мъртвите, и да дадеш наградата на слугите Си, пророците, и на светиите, и на онези, които се боят от Твоето име, малки и големи, и да погубиш онези, които погубват земята.” (Откровение 11:18)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *