« Върни се назад Публикувано на 09.09.2022 / 12:10

„СТРАШЕН ЕКШЪН“ С „ОПАСЕН“ БАНДИТ? НЕЕЕЕ! ТОТАЛЕН ПОТРЕС И ТРАГЕДИЯ НА МВР – ВАРНА „ЧЕСЪН/ПИНГВИН“!

Какво четем в Агенция Блиц? Въх, мари, майко!:

Страшен екшън със стрелба и преследване на опасен бандит във Варна

В следствие на схватката единият полицай е с наранявания, а колегата му е със спукване на дясна ръка

Страшен екшън със стрелба и преследване на опасен бандит във Варна

27-годишен рецидивист е задържан в резултат на предприети незабавни полицейски действия, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Вчера, около 11.35 часа служители на Първо РУ получават сигнал за мъж, който се опитва да отвори паркиран автомобил. При светкавичното пристигане на мястото, полицейския екип установил мъж – видимо под влияние на упойващи вещества, който държал в ръката си дървена дъска.

По първоначална информация, същият не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побягнал. Полицаите прибегнали до помощни средства – електроди, за да задържат нарушителя, но мъжът се откъснал и продължил бягството си.

Тогава служителите на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в областта на коляното и така го забавили.

Стигнало се до използване и на физическа сила. В следствие на схватката единият полицай е с наранявания, а колегата му е със спукване на дясна ръка. По-късно униформените установили и самоличността на извършителя, който се оказал жител на Провадия, известен на МВР, осъждан за взломни кражби, наркозависим.

У задържания е намерено пакетче с кристалообразно вещество. Установен е и един автомобил в района, взломен от същия мъж. По случая е образувано досъдебно производство и събраните материали са предадени на прокуратурата.

….

Баси и „страшния екшън“ made in МВР – Варна „Чесън/Пингвин“!

Супер „опасният“ бандит, всъщност е надрусан тип, който се опитал да отключи паркиран автомобил. Държал в ръката си дървена дъска, хахаха, установили дошлите варненски полицаи, като установили и, че бил надрусан.

И?

„Опасният“ бандит хукнал да бяга, като видял ченгетата, а те, въпреки че използвали „електроди“, го изтървали, хахаха!

И понеже видяли, че го изтърват, щото очевидно не могат да тичат, полицаите произвели предупредителни изстрели със стоп патрони и го улучили в коляното.

И след цялата тая тъпня по залавянето, въпреки че бил улучен в коляното, се получила схватка с „използване на физическа сила“, при която, хахахаха! – не  иначе простреляния „опасен бандит“, а полицаите се оказали натръшкани – единият с наранявания, а другият – със спукване на дясната ръка.

Те това е „нивото“ на МВР – Варна „Чесън/ Пингвин“ /това са прякорите на директора на ОД на МВР – Варна/ и цялото това „ниво“ – ДЪНО! – е описано, като че са хванали Ал Капоне.

Всъщност, един надрусан крадльо е разказал играта на МВР – Варна „Чесън/Пингвин“!

Това е ЦЯЛОТО „НИВО“ НА ВАРНЕНСКОТО МВР!

ТОТАЛНА ТРАГЕДИЯ И ПОТРЕС!

Afera.bg

«