« Върни се назад Публикувано на 27.02.2023 / 10:01

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА! НИЕ КАРАМЕ ПО СПИСЪК! ОЧАКВАЙТЕ БРУТАЛНИ ФАКТИ И РАЗКРИТИЯ!

Първа и единствена – АФЕРА:

Страх тресе Кочината!

Ние караме по списък, а списъкът е дълъг и включва всички точки на земното кълбо и изстрадалата ни държава. Накрая да не се окажат всички в един чартър за по-лесно.

Очаквайте брутални факти и разкрития за всички български олигарси, които ни ограбват с престъпни схеми с помощта на държавата и техните мъпети политици и мисирки в курниците…

Николай Бареков

Бележка на Веселина Томова: Ебавахте сте с АФЕРА?! Нещо взехте да се ебавате с Веселина Томова, Васил Петев и Николай Бареков, а?!

И наблюдавайте само как ВСИЧКИ МЕДИЙНИ МИСИРКИ МЪЛЧАТ КАТО НАСРАНИ ЧАСОВЕ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“, дори и сега след като ДАНС влезе в офисите на Ковачки! Мишоци ратаи, не журналисти! И знаете ли защо мълчат? Защото всички са на хранилка – на вноски при него!

Магияяяяя, магия е това – да те предизвикат продажниците, корумпетата, алчните гъзове, зинали да лапнат всичко де що видят в държавата, и да им го набиваш всеки ден – джелатската!

Тепърва започваме! По списък!

Като ни предавахте на всеки ъгъл, като ни ругахте и плюхте, като ни обявихте за „луди“, сега ще видите какво е МЕЧ в действие!

«