« Върни се назад Публикувано на 28.10.2017 / 22:14

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА! ВМЕСТО ДА АРЕСТУВАТ НАС, АРЕСТУВАТ ПРОФИЛИТЕ НИ! ЦЯЛАТА РЕПРЕСИВНА МАШИНА – ПРОКУРАТУРА, МВР, ДАНС, НАП СА ВПРЕГНАТИ ДА ПАЗЯТ ВЛАСТТА НА МАФИЯТА

ГЕРБМРАКОБЕСЕН ТЕРОР ПРИЛОЖЕН КЪМ САЙТА „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! ТОМОВА БЛОКИРАНА ПАК ЗА 30 ДНИ МОМЕНТАЛНО СЛЕД СТАТИЯ ЗА ДАНС!

И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО?

Защото свинете ги е страх! Затова вместо да арестуват нас, арестуват профилите ни!

Всъщност и ние минахме през арестите, но това не ни спря. И дебелите смениха тактиката. Подлите и страхливи боклуци, ползват подли методи. Ченгетата и комунягите това знаят, това правят. Десетки години комунистическата мафия крепеше властта си чрез доноси, следене и репресии спрямо непримиримите и обявените за врагове.

Днес по абсолютно същият начин, чрез доноси, докладвания и клевети на армията си от агенти-тролове, управляващата ни ченгеджийско-мутренска мафия се опитва да заглуши гласа на непримиримите. Защото ги е страх да се изправят срещу нас лице в лице.

Затова Пеевски се крие като мишка от БОЕЦ, но ние ще го намерим. А чрез армията си от свински кенефи, наречени медии, се опитват да манипулират обществото и да заливат с помията си всеки дръзнал да се възпротиви срещу режима на дебелите.

Това показва СТРАХ! Цялата репресивна машина на мафията – прокуратура, МВР, ДАНС, НАП и останалите служби са впрегнати да пазят властта на мафията.

Но не е достатъчно и те го усещат. Все повече хора преодоляват страха, все повече хора няма вече какво да губят, все повече хора разбират, че има нужда от реални действия срещу злото и са готови за това!

И СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА. Пеевски пише закони, Буда раздава парите ни, Цацаров пътува с дизел към луната, от сутрин до вечер по свинските телевизии се канят ченгета и наколенки на Буда за да ни обясняват, колко добре си живеем и как Европа искала България да е стабилна и затова престъпниците трябва да векуват.

Но, никой вече не вярва. Все по – малко хора гледат и слушат слугинските им телевизии, все по – малко хора четат свинските им вестници и сайтове. И в страха си свинете посягат най-брутално на свободата на словото. То май на българина само това му остана – свободата да напусне кочината и свободата да им тегли една в социалните мрежи. Остана им и още една възможност, да се организират, да се консолидира енергията на свободните и да излезем в пряк сблъсък с мафията на площадите. И го правим.

БОЕЦ събираме непримиримите. Човек по човек, по села и градове. През последните месеци страницата на БОЕЦ бе атакувана многократно, моят и на колегите ми профилите също. И на много други изправили се срещу мафията и слугите и, последният случай е с Атанас Чобанов от Биволъ. Което само ни амбицира още повече. Не могат да ни спрат. Могат само да ускорят края си.

Страх ги е, че европредседателството идва, а престъпната им стабилност се пука по шевовете от корупция и крадлък, видими вече и за най-късогледите и дебелогъзи еврочиновници. И се опитват да елиминират заплахата. До края на годината свинете ще стават все по агресивни, страха им ще расте и в агонията си са способни на всичко. И го доказват ежедневно.

САМО ЧЕ ИЗМЪКВАНЕ НЯМА. Ще плащате за всичко. Без милост, без компромиси и без прошка.

Страхувайте се, свине, Коледата идва! Не ми трябва профил за да държа тоягата. Нали?

Георги Борисов Георгиев

«