« Върни се назад Публикувано на 11.06.2022 / 11:42

СТРАХУВА ЛИ СЕ КИРИЛ ПЕТКОВ ОТ КАДРИ С ОРГИИ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ

Страхува ли се премиерът Кирил Петков от кадри с оргии в МС? Този слух упорито обикаля из коридорите на няколко държавни ведомства. Като доказателство се сочи фактът, че след като прокуратурата иззе записи от камерите в Министерски съвет,  “Продължаваме промяната” и Кирил Петков спряха да коментират теми, свързани с главния прокурор и неговите подчинени.

Упорито се говори, как мълчанието е продиктувано от притеснения, че наяве могат да излязат твърде нелицеприятни неща, които са се случвали в сградата на “Дондуков” 1 по времето на Петков и вече са известни както на НСО, така и на държавното обвинение.

Припомняме ви, че искането на записите предизвика лют отпор от премиера и от хората от неговата свита. След това, обаче последва пълно мълчание. То  се свързва с притеснения, че наяве ще излязат грозни сцени, които не само ще взривят и без това разклатените отношения в коалицията, но дори завинаги може да изхвърлят най-младата политическа формация във властта от политическата сцена.

Темата за морала и достойнството на властимащите идва като логично продължение на снимките и записите, които уличават Кирил Петков и неговия шеф на кабинета Лена Бориславова в отношения, далеч надхвърлящи професионалните. Разбра се, също така, че докато е бил министър на икономиката и е контролирал дейността на ББР, Лена Бориславова е била назначена като консултант в банката на заплата от близо 14 000 лева.

Наши източници твърдят още, че прокуратурата разполага със скандални доказателства под формата на официално предадени от НСО  записи на потресаващи оргии с участието на Кирил Петков, Лена Бориславова и други лица, свързани с наркотици, секс и алкохол, които са се случвали в сградата на МС.

За свидетели са призовани и служители от охраната на премиера, както и външни лица, участвали във въпросните оргии.

Дали това е така, кога ще бъде оповестено официално разследването и какви ще са последствията за участниците предстои да разберем съвсем скоро!

afera.bg

 

«