Публикувано на 17.03.2008 / 0:00

Странно самоубийство води към нова група “чистачи” от застрахователния бизнес

 

 

На 13 март около 9 часа е открит труп на 30-годишен млад мъж под Аспаруховия мост до сградата на бившия месокомбинат “Родопа”. Тялото е намерено от варненци, които са отивали на работа.

На място моментално е пристигнала оперативна група от варненската полиция. Според ченгетата при огледа на трупа не са били намереви никакви документи за самоличност. Целият ден така и не бе съобщено кой е загиналия мъж.

Според полицията става дума за самоубийство. Мъжът се е хвърлил от Аспаруховия мост около 7,30 часа сутринта на фаталната дата.

Докато полицаите се опитваха да разберат кой всъщност е полетелият от Аспаруховия мост във Варна, afera.bg успя да разговаря с човек, за който се оказа, че познава загиналия.

Младият мъж е бил известен във варненските автоджамбазки среди, въртял се е непрекъснато около представители на подземния свят и кримиконтингента. Бил е обаче “редова мишка” на ъндърграунд – диалект и се е въртял около баровците като момче за всичко.

Най-вероятно самоличността на загиналия е установена от оперативни ченгета, но официално името на загиналия все още не е оповестено.

Според източници на afera.bg от полицейските среди, тялото на трупа е било намерено паднало по гръб, което е необичайно за самоубийство при скачане от високо.

Конфиденциална полицейска информация, до която се добра afera.bg пък сочи, че ченгетата имат информация за нова група, която шета на варненска територия, и която “чисти” неудобни лица, свързани със застрахователния бизнес.

Те биха могли да бъдат свързани като подставени лица най-вероятно с пране на пари, тъй като длъжниците обикновено се убиват едва тогава, когато вече няма откъде да им се изцеди и стотинка.

Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *