« Върни се назад Публикувано на 25.02.2022 / 15:14

СТРАНЕН АГРЕСОР СЕ ОКАЗА ПУТИН

Не е имало такава война.

През 1999 г. НАТО бомбардира Югославия заради геноцид на режима към собствения му народ.

Бомбардира Балград и други населени места. Разрушени са болници, има много цивилни жертви, има обеднен уран в боепрпипасите. Бомбардира се цивилно население.

Сега в Украйна тече военна операция по същите причини – заради геноцид към собственото население. Цивилно население не се атакува, освен от украинската армия, националистите и рецидивистите, на които Зеленски раздаде безотговорно огнестрелно оръжие.

Военнопленниците не се затварят в лагери, хранят ги, обличат ги, дават им медицинска помощ, включително тестове срещу Ковид. После подписват декларация, че няма да воюват повече и ги пускат да се приберат при семействата. Странен агресор се оказа този Путин.

===

Имам приятели тук, които се имат за осведомени по всички теми. Пътували са по целия свят. И продължават да твърдят, че Путин е нападнал Украйна без повод.

Това, което не знаят: В сряда – 23 февруари вечерта – украинска армия в състав от 150 хил. души атакува ЛНР и ДНР. С танкове и тежка техника. Същата нощ – 24 февруари сутринта – руската армия влиза, за да защити двете републики.

Затова, скъпи приятели и международни капитани на кораби, се говори за контранастъпление на милициите на ЛНР и ДНР с огневата поддръжка на руските въоръжени сили.

Толкова по ограмотяването.

А в отговор на въпроса какво търси НАТО с бази в Украйна, тези симпатични мои приятели дават за пример Калининград.

А защо не дадете за пример евентуално разполагане на руски военни бази по границата с Мексико. Как ще реагират в САЩ?

Че те даже от ракети в Куба се изпускат в памперсите.

Богомил Бонев

«