Публикувано на 01.03.2021 / 21:44

СТО ПЪТИ ПО-ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦИЯ“, КОЯТО НАГЛО ВИ ЛЪЖЕ В ОЧИТЕ!

За отвращението ми от Боко и пасмината му сте наясно, то датира от първия ден /!!!/ на Боко във властта изобщо, още като глав. сек. на МВР, когато всичките /и днешни „опозиционни“!!!/ журналя търчаха по него, гледайки го с възторжен оргазъм. Сто пъти обаче по-отвратена съм днес от ТАКА НАРЕЧЕНАТА „опозиция“, която нагло ви лъже в очите как /ще/се бори с него и Хунтата му, тоя път в Народното събрание.

Отвратително е лицемерието на „отровни“, славита, ристьовци и още купища внезапно изживели се „опозиционери“, които зад пердето са финансирани от шиши и боко. Идея нямате какви кинти се хвърлят в тази „опозиционна посока“. Много повече съм отвратена от тях и от цялата им накачулена „свита“, напъхана в листите за депутати.

Както казах още на третия ден от протестите, че са пробити, спазарени и схематирани, така не ви спестявам и тези думи.

Това, което ни чака, вече е спазарено, накупено и форматирано – с участието на най- „върлите“ „опозиционери“. И благодарение на престъпното абдикиране на един льотчик, по който се захласвате.

Халал да са ви на всички, които гласувате за тях. Халал да ви е слави, маята и кочината и, десносектантите и прочие, и комунягите, разбира се.

Народ, който не успя да произведе автентични водачи, а не бакали -търгаши, зинали за власт, след които търчи до откат, за да го „спасяват“, си заслужава падението.

Единственото, което мога ЛИЧНОСТНО да направя е да дам гласа си за доц. Атанас Мангъров. Въпреки че гнилочта на накупената „опозиция“ – във Варна, начело с безхаберниците като слави и компания, и шишитата на маята и „отровните“, които благодарение на кинтите от Кой и Хунтата, ще го смачкат.

Сърцето си слушам, и съвестта си. А и ума си, защото знам много, много повече, отколкото /засега!/ мога да напиша.

Веселина Томова

Коментари 26 за
“СТО ПЪТИ ПО-ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦИЯ“, КОЯТО НАГЛО ВИ ЛЪЖЕ В ОЧИТЕ!”

 1. Седерунгелите са най-голямата измет в България. Бяха аутсайдери до 1990 г., след това си останаха помияри и продажници. А Боко тиквата им е любимец и вожд. Измет.

 2. Отврат!

  Водачите на листите на Славчовата партия – кибиците сценаристи на 02.03.2021 в 14:46
  Трифонов съобщи в петък, че ще е начело на листите във Варна и Стара Загора. Сценарисът Ивайло Вълчев води листите на „Има такъв народ“ в Бургас и Ямбол, а неговият колега Филип Станев – в Хасково и 25 МИР – София. Тошко Йорданов е начело в Пловдив – град, Александър Вълчев – в Смолян, Драгомир Петров – в Силистра. Репортерът на 7/8 TV Станислав Балабанов води листата на „Има такъв народ“ в Пазарджик. От публикуваните към момента решения на районните избирателни комисии става ясно още, че в София област водач на кандидатската листа на „Има такъв народ“ е Виктория Димитрова Василева, в 24 МИР – София – икономическият експерт Мика Зайкова, в Перник – Галя Маринова Бърдарска, във Видин – Иво Георгиев Атанасов, във Враца – Георги Станчев Георгиев, в Добрич – Дилян Господинов Господинов, в Кърджали – Васил Йорданов Георгиев. Редактор:

 3. Когато в една държава политическата кариера се явява единствен вариант за сносен живот,хората продават душите си се втурват натам.

  В България всеки краде от другия и това се нарича бизнес.
  Когато се краде от държавата – това се нарича БГ политика.

  Изтерзани души в измъчени тела не стоят !

  Бая моди се смениха в България по пътя на заветното забогатяване !
  Моди за глупаци…
  – отглеждахме охлюви
  -гъби
  -лавандула
  -нутрии
  -лешници
  -орехи
  -калифорнийски червеи
  -щрауси
  -кенгури
  -………………………………
  и какви ли не още тъпотии…

  Обаче дойде МОМЕНТА !!!
  Стига толкова.
  Край !
  Проумяхме най-после,че файда няма от подобни измамни начинания и се хвърлихме към единствения сигурен начин за печелене на пари – Политиката !!!
  Куцо,кьораво и сакато подгони Политическия влак…
  Който ,между другото си е перманентно претоварен и се налага кандидатите да висят по вратите,да се катерят по покрива и да изхвърлят ,,титуляри“ през прозорците на вагоните…
  Голяма блъсканица…

  И никой не се интересува кой кара влака и накъде !
  Какво значение има ,че Сатаната е машинист и използва душите им като гориво в тендера на локомотива…
  Няма значение !
  На кой му пука…
  Важното е да се вози на Влака пътувайки към заветната последна спирка – ПАРИТЕ !
  Безславна спирка,но и това не е важно…
  В този влак няма място за Слава,Чест и Достойнство !
  Всички места са заети от ДУПЕДАВСТВО и СВИРКАЖИЙСТВО .

  НАПРЕД !

  Венсеремос.

  1. Най- доходната професия е политиката. При това не искат образование, ценз, умения някакви. Дори свидетелство от психото не е нужно…

  2. За съжаление е точно така, но какво от това? Къде са тия, „идеалните“? Щом да си почтен е минус и не е от значение? Кой ще посочи Спасителя и кога? Прекалено много са разбирачите!

 4. Всички са маскари, но някои са по- маскари(дори бандити) от другите. Хора, мислете ! ГЕРБ не трябва да бъде първи.

 5. ВСИЧКО Е ЦИРК- и то безплатен-вменяват ни че ваксините са безплатни-АМИ ТАРАН КОЛЮВЦИ НАЛИ ТЕ СА ПЛАТЕНИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ- важното е че ВИЕ СЕ ПЪЛНИТЕ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ, ПРЕМИИТЕ, НАЛИ УЖ РАБОТИТЕ-А случаите на СТЪКМИСТИКА ще се увеличат на 3 април и сигурно ще бъдат 10000000-ще има пъшкане, ще има охкане-порно изразяване на живо-а кой вЯрва-няма значение-цял ден седянка по телевиите,цял ден заучени фрази-изявени ГАДАТЕЛИ,СОЦИОЛОЗИ,ВРАЧКИ НАКАЧУЛЕНИ НА ЕКРАНА-нали взимат пачки, много важно какво говорят-и като мине монолога определен в минути-довиждане по живо по здраво-ОТВРАТ

 6. Никой не обръща внимание, че ГЕРБ отваря всичко преди изборите, за да се „увеличи заболеваемостта“. Да залагаме ли за броя болни след две седмици? Аз съм за 3-4 хиляди на ден. Целта е към 04.04.2021 заразените и починалите да достигнат максимални стойности, за да бъде ниска активността на изборите. Надяват се така да бъдат първи. Всичко е изчислено. Управляват ни хитри боклуци…

 7. Единственното ни спасение е Господ , това което предстои да дойде без негова помощ няма да можем да се справим. Много хора ще похулят Бога . Слава на Исус нашият спасител. АМИН

 8. Според мен изборите са ясни още от сега, горе долу ще се получат резултатите, от предварителните проучвания, с малки изключения, независимо колко ще гласуват и за кого, статуквото-мафията ще победи!?! На мен лично, ми е много интересно, какво ще стане, веднага след обявяването на резултатите от изборите, имам чувството, че и статуквото-мафията, се притеснява от това!?! Дали пък, „Левът наш Балкански“, няма да се пробуди!?! Ха дано, ама на дали, защото ако не се пробудим и сега, това ще е краят, КРАЯТ!!!

 9. Първо да честитя на всички адекватни и расъждаващи с своите глави българи Честита Баба Марта !
  Aсолютно съм съгласен с мнението на Веска Томова ! И на Генчо Гунчев също.
  Просто няма какво да допълня ,те са го казали.

 10. P.S. Ако перефразирам заглавието на един глуповат us сериал – Всички обичат Навални- така, че по Навални се познават!

 11. Много ми е трудно да определя, кой е по противен! Такъв конгломерат от НЕГОДНИЦИ и противни личности е изключено трудно да бъде събран, не само в политиката, но и в която и да е обществена сфера! Надявам се кампанията да проясни мъглата. За сега ОФГ-цв и говорителят му агент Академик са една крачка пред другите по отвратителност.

 12. Настъпиха епохални времена! Онези наднационални кръгове, които командорят, корумпират и плашат правителствата и медицинските власти по целия свят имат една цел. Тя не е нови и нови милиарди печалби заради патологична им алчност, в съчетание с наркотична абстиненция за власт и още, и още власт. Вече и тези неща не са им достатъчни! Искат нас! Те просто са си въобразили, че са Бога или с мълчаливото му съгласие са станали негови наместници. Нямат свян да коментират и да искат да влияят върху числеността на човешкото население, нямат скрупули да го променят генетично, да го моделират, както на тях им е удобно. И няма да се спрат, докато не притежават телата ни и всеки атом в тях! Вероятно искат те да решават кой и кога да се роди или умре. Затова вероятно е в ход завладяването на душите ни със страх, агресия и подчинение!
  Искат да четат мислите ни, да предсказват поведението, да ни следят навсякъде, да предсказват бъдещето. И понеже сме им много ни търсят роботи заместници, защото издишваме твърде много въглерод и вдишваме много кислород, а също и метан… като така вредим на майката Земя! Всевишният обаче е поставил граници, които няма как да бъдат преминати и това е върховната справедливост, която тези хора мразят. И се чудя често дали всичко това не е този митичен, този т. нар. от Нострадамус „Антихрист“!?!… Но… На земята има и хора непокорни и твърдокорни, с души бунтовни и неспокойни, светли. Те набират страшна мощ и според мен един ден ще смаят света! Убеден съм, че вероятно от тези хора със светли души е и доц. Мангъров. Има и много други като него по света, които трябва на всяка цена да подкрепяме, защото са истински и честни. Поне такава енергия и излъчване носят! Затова нека масово им развалим сметките на марионетките на онези кръгове и отидем масово да гласуваме! ПП. Приемете написаното като плод на емоция, на силна и доказана във времето интуиция. Без промисъл за конспирация и с желание доброто да възтържествува! Простете за дългия текст и бъдете щастливи!

 13. Права си Томова! Унищожиха протеста! Президента си остана с юмрука! Тиквата вилнее из Държавата! Изборите може и да не са ясни, но резултата е повече от ясен! Моля се: Нека поне един път, това което знам, че ще стане, дано не се случи! Дано, дано, ама надали!

  1. Какви льотчици, какви пет лева ?

   Педераси, простутки, курви и евнуси !

   Прости, прости до партизанските им кости , страхливи, страхливи, като Главатарите им продажни – Георги Димитров, Васил Коларов избягали и изоставили армията си от измамени хора !

   Хвалят се тези педераси тъпи, че първо били агенти на КГБ, а после ги пре-вербували (пре-наебали) от ЦРУ ?

   Абе, педали прости , партизанска измет и Гестапо (ДС) проста, няма ли да се похвалите , че сте българи, които никой, никога, за нищо не е вербувал ?

   Щото, тя тази втора Световна война беше между две социацилстически (бандитски държави) между (национал) Социалистическа Германия и Съветската социалистическа държава , а и те преди да воюват бяха в съюз социалистически !

   Как точно да Ви различаваме, от кои боклуци сте ?

   Абе, педали прости , партизанска измет и Гестапо (ДС) проста, няма ли да се похвалите , че сте българи, които никой, никога, за нищо не е вербувал ?

   Маат адвокатки тъпи и съдийки подсъдими минетчийки по цял ден непрани гащи и развяват руски знамена?

   Абе курви прости и продажни, размахайте българското знаме и си спомнете за Раковски, тъпи патки и за Левски, (нали иж история сте учили), които са се противо-поставили катогорически против преселението на българите в робска Русия !

   С нищо не сме длъжни ни на Русията (тя за нас е втора България, а не обратното , че ние писмо и четмо сме им дали и Вярата Православна) нито на САЩ-тети, нито, на който и да е било !

   1. Георги Димитров ли е страхливец, който в апогея на Хитлеристката машина се изправи срещу нея, сам се защитава и направи смешен и жалък, и надви нейния съд??

   2. Дразниш с високомерната си глупост, толкова ли не можеш и да мислиш?? Втора СВЕТОВНА война, а според теб била само между две държави:-((!! Не си чувал, че и САЩ, Англия, Австралия, Канада, Япония, Италия,Испания, Румъния България и т.н ли, но разсъждения… А да, историята ти е без значение, важно е внушението, т. е манипулацията, нали??

   3. И ще ни посочиш ли поне един пример, дори от световната история, когато при неуспешно въстание, водачите сами се предават, доброволно??
    И бил страхлив, Димитров, който сам се защитава пред фашисткия съд/и то на немски! /и го направи смешен и жалък пред световната общественост, и го надви и то както Хитлер и партията му бяха в апогея си??
    И т. н., и т. н.
    За ркусофобията ти – не ме интересува според теб кой друг би го направил за нас – Англия, Франция, Австро-Унгария или сами бихме могли да съборим империя, а може би предпочел да сме още като кюрдите, но скоро чух предположение, което би ти определило много по-недостойна роля – че смисълът й е не да откъсне народа ни от Русия, а обратно – да отврати Русия и руснаците от нас, от неблагодарността ни и да останем до Турция съвсем сами, без гръб и помощ на която бихме могли да разчитаме.

 14. С това е наясно всеки здравомислещ – че цялата опозиция от Нинова до Манолова и обратно, е продажна, нагла и лъжлива.Обединява ги само жаждата за власт и козируването на демагога Мунчо Радев, с когото са взаимно свързани.
  Ибрикчиии на тиквата до оня ден, днес на льотчика.
  А истинското лице на т.нар.президент трябва да се показва, защото и неговата вина сегашната трагедия е огромна.

  1. Президентът – без реална власт, но пък с огромна вина?? Интересно, някога доносници не са и допускали, че би могло да дойде време, когато имената и доносите им ще станат обществено достояние и ще се наложи да си понесат кръста и мисля, след време същото ще споходи и хакерите, и извращаващите историята ни, ще обясняват не само в какво, а и защо, по чия поръчка и срещу какво! А до тогава ще се е натрупала още омраза към менторите им и към тях и като нищо и те да операт пешкира за престъпния ни и отчайващ „преход“, за националните си предателства!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *