« Върни се назад Публикувано на 27.11.2014 / 12:27

Стотици пъти АФЕРА написа, че това не са спец.служби, а водевил! Хак да си ви, Борисов & Доган /Пеевски/!

Владимир ПисанчевИзграждането и правилното управление на Ислямски институт би контролирал разпространението на радикален ислям. В момента няма директна терористична заплаха за България.

Трябва да поддържаме нормалния ислям и да подкрепяме нормалната вяра на хората. Трябва да се пресичат в корен всякакви екстремистки наклонности. Изграждането на такъв институт може да помогне за контролиране на разпространението на радикален ислям, стига да има правилен подход.
Има такава опасност, защото имаме конфликт, който се разраства. Имаме реална заплаха, с която трябва да бъдем много внимателни. В момента конкретни заплахи за държавата няма.
Като цяло обстановката се напряга с всеки изминал момент и държавата трябва да реагира – институционално и законодателно. ДАНС сама по себе си не може да се противопостави на тази заплаха, както и останалите специални служби. Нуждаем се от анализ на ситуацията и стратегия.
На въпрос дали акцията е щяла да има по-голям ефект, ако е била забавена той отговори, че вероятно би довела до събирането на повече доказателства.
„Не мога да навлизам в подробности. Бях обвинен за това в Народното събрание. Има следствие, вече е на ход прокуратурата. Не мога да давам прекалено много подробности. България е в центъра на сериозни събития. Тя се намира между две големи кризисни точки, които са дългосрочни и няма да свършат скоро. Нуждаем се от много внимателна стратегия. Опитахме се да направим превенция на нещо, което се опитва да се създава и мисля, че няма да е единствено. Цялата държава трябва да направи анализ на ситуацията и стратегията на това какво правим между тези две кризисни точки. България започва да заема доста стратегическо място в Черноморския басейн„, рече Писанчев „Вересията”.
Стотици, да не кажем, хиляди пъти АФЕРА писа какъв водевил са т.нар. Драшкови спецслужби с Цветлиновци, Писанчевци и вся остальная. Те обаче продължават да бъдат „любимите” „спец” на Борисов, Доган и Пеевски. Тугедър! /Включително досега и на Реформатори, АБВ и БСП/
Това лице /Писанчев/ е срам с плещенията си на тема „радикален ислям” и като ще прави Институт, то по-добре е да се набута в Библиотекарския на Стоян Денчев /разбирай Доган/ и да се изходи там „лекционно” по темата.
„Опитахме се да направим превенция на нещо”?!?!
ГОДИНИ НАРЕД СПЕЦСЛУЖБИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА В РЪЦЕТЕ НА КРЪГА „ДРАШКОВ” С ПИСАНЧЕВЦИ И ЦВЕТЛИНОВЦИ, КОИТО СИ ИГРАЯТ НА „ПРЕВЕНЦИЯ НА НЕЩО СИ”.
През това време ПРОСПАХА КТБ, КОРУПЦИЯТА В ДЪРЖАВАТА, БОРИСОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ДПС – ОБРЪЧИТЕ, ЕНЕРГЕТИКАТА И ТАК ДАЛЕ.
Made in „Спартакус”.

Afera.bg

«