« Върни се назад Публикувано на 26.08.2014 / 9:53

Стойте в ъгъла, червени мишки, измекярски! И целувайте задника на Доган & Боко & Пеевски!

мишка„Служебното правителство е реставрация на ГЕРБ. Това е едно откровено влизане през официалния вход, чрез което експерти на партията се връщат във властта”, рекла по ТВ7 половинката на Мая ти Манолова – Ангел Найденов.

„Назначенията на ГЕРБ още в служебния кабинет са нещо като друга форма на Костинбродската афера, можем да го наречем Костинбродски синдром. Вместо да се трупат палети с бюлетини в печатница, се правят назначения от служебния кабинет и се осигуряват ресурси”, каканиже още червеният Найденов.
Червените мишки измекяри трябва окончателно да млъкнат.
Същите тия мишоци, благодарение на лизането на задника на Доган & Пеевски & Боко, и благодарение на това, че през цялата година на своето управление НЕ СИ МРЪДНАХА ПРЪСТА, ЗА ДА НАПРАВЯТ ОБЕЩАНАТА РЕВИЗИЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ, и благодарение на министъра СИ на МВР и шефовете на службите – откровени капии на Доган и Бойко Борисов, ПОТУЛИХА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГЕРБ, направиха така ГЕРБ и Бойко Борисов да се завръщат триумфално във Властта.
Сега плахо започнаха да цвъркат.
Тия измисленяци дори не са и опозиция.
Мрънкат и се гънат, чудейки се единствено как да се докопат до парламента с листи, в които се мъдрят същите „борци” срещу ГЕРБ, които УМИШЛЕНО връщат Борисов и кохорта в управлението.
И пак ще се въргалят в БОСТАНА. Пак.
Както го правеха досега.
Afera.bg

«