« Върни се назад Публикувано на 24.02.2022 / 9:42

СТИГА СТЕ ДРАЛИ РИЗИ! ДА БЯХТЕ РИДАЛИ КОГАТО ОТ 8 ГОДИНИ УКРАИНЦИТЕ ИЗБИВАТ ДЕЦА И ЖЕНИ ТАМ. АКО ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ НЕ БЕШЕ СЪГЛАСУВАНА, ЩАТИТЕ ДОСЕГА ДА СА ПРАТИЛИ ВОЙСКИ В УКРАЙНА! БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СЕ СПОРИ С ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ!

Когато САЩ бомбардираха Сирия в синхрон с Ислямска държава!!!!! нямаше дране на ризи за ужасът от войната. Всички западни клиентели тук, които чета, се кефиха на американците и Ислямска държава!!!!!

Безсмислено е да се спори с хора, които не могат да мислят. Путин нанася удари по украински военни части и бази, които са американизирани или направо американски в нарушение на всякакви международни правила (Украйна не е член на НАТО). С това гражданската война в Луганск и Донецк ще приключи.

Да бяхте ридали когато от осем години украинците избиват деца и жени там. Военната операция на Путин ще трае няколко дни и ще приключи.

Това не се нарича война и Стефан Янев беше много прав тази сутрин. Освен това със сигурност е информиран и със сигурност е човек на НАТО, а не на Путин. Ако тази операция не беше съгласувана, Щатите досега да са пратили войски в Украйна.

Явор Дачков

П.П.Румъния, член на НАТО, прихваща украински военен самолет, който незаконно минава въздушното пространство на Румъния и задържа пилота му:

„Украинский военный самолет незаконно вторгся в воздушное пространство Румынии и был сопровожден для посадки на авиабазу в Бакэу, пилот был задержан, сообщает пресс-служба румынского министерства обороны.“

„С прецизни средства за поразяване се изваждат от строя военна инфраструктура, обекти от противовъздушната отбрана, военни летища, авиация от Въоръжените сили на Украйна“, посочи ведомството. Нищо не заплашва гражданското население на Украйна, увери руското министерство.

«