Публикувано на 16.02.2020 / 18:47

СТИВ ХАНКЕ РАЗМАЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ! ИЗВОДА: ЛЪЖАТ ВИ!

СТИВ ХАНКЕ РАЗМАЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ! ИЗВОДА: ЛЪЖАТ ВИ!Брутално откровено интервю даде по bTV в предаването „120 минути“ Стив Ханке.
Той буквално размаза правителството на Бойко Борисов и властта на ГЕРБ и предупреди как крият от българите как ще загубят парите си, закачайки се за еврото.
Стив Ханке показа и голям куфар, който носел със себе си, когато идвал в България, пълен с доказателства за корупция, които е показал на президента Петър Стоянов, а пред него Стоянов се обадил на Иван Костов. „Питайте Стоянов!“, отговори Ханке на въпрос какво е станало с копираните от Стоянов документи.
Огромна е корупцията ви и съдебната ви система също е корумпирана, каза още Ханке.
И подчерта как ТАЙНО ОТ НАРОДА правителството и властта на ГЕРБ ни вкарват в капана на еврото, откъдето измъкване няма!

Цялото интервю може да видите тук:

https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/prof-stiv-hanke-balgarija-shte-posledva-sadbata-na-garcija-ako-prieme-evroto.html

Цялото Видео тук!:

https://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/rouming/prof-stiv-hanke-nikoga-ne-e-imalo-proval-na-valuten-bord.html?fbclid=IwAR2YBRmb_m4_F44FqchdsG5T__40UlSzgh0h-bFi-qxYsKpg-O4BL3KlXS4

Afera.bg

Коментари 30 за
“СТИВ ХАНКЕ РАЗМАЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ! ИЗВОДА: ЛЪЖАТ ВИ!”

 1. Вече няма накъде да се отстъпва! Просто трябва ясно и категорично да ревнем с „глас голям“:
  „Вън!“. Гледаме един тотално превъртял от ужас човек какви ги дрънка всеки ден! Позорната
  сценка с мухльото от АПИ – „Бий барабана!“. И онзи, наместо да спаси достойнството си и му
  хвърли оставката си с едно „Бай Х.., нали там е твоят подпис, бе!“ и да влезе в Историята, подви раболепно опашка! Същият този самозабравил се премиер може да каже, че въобще не е бил
  в Барселона и после, че е бил някога! Или да се радва, че тези хиляди хектари земя, които сега
  са магистрали, до скоро са били ливади и пасища! Ами че това е БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, изхранвала народа ни! Затова „ВЪН!“, освиркан и с белезници!

 2. Не ви прощавам за нищо господа,
  за хубавата просешка тояга,
  за дрипавата скъсана торба,
  която елитът сръчно ни надяна!

  Не ви прощавам за нощите без сън,
  нали очите гладни не заспиват.
  Не ви прощавам за хаоса навън,
  където ни насилват и убиват!

  Не ви прощавам за лудите сред нас,
  които са щастливи без причина,
  усмихват се, говорят си на глас,
  не ви прощавам затова че са мнозина!

  Не ви прощавам за тия дето с вик,
  политат от високите етажи,
  от бедността спасили се за миг,
  размазвайки се долу на паважа!

  Не ви прощавам за скъпите коли
  и за откраднатите милиони,
  за пищните ви мраморни дворци,
  дори за наглостта да сте спокойни!

  От името на нашия народ,
  одрипавял и гладен, не ви прощавам,
  а дали ще може Бог – съмнявам се,
  дълбоко се съмнявам!!!

  инж. Никола Статков

 3. Вестник 168часа, 22 – 28 август 2003 г.
  Професор Владимир Квинт: Управляват ви НЕКАДЪРНИЦИ
  И кои бяха това? Недоучените юпита като Велчев, Малкия Мук, Любка Качакова (тя поне имаше остатъци от морал), оня крадлив тъпанар от Мадрид с 800-те дни (дето и сега дава акъл), „праните гащи“ (бивш милиционер-пожарникар и бодигард на бай Тошо, и на фалшивия цар, гл. секретар на МВР, а сега и премиер), и един куп Спас Русевци – все „специалисти“. Хора вредни за България! Ако сравните двете интервюта няма да намерите голяма разлика, а от тогава минаха 17 години – една трета от живота ви! Дали на някого му пука за вас? Права е Татяна Дончева: Борисов е доктор по маркучите! Малко са хората чийто дедо е умрял по три различни начина.

 4. Кротуваѝте,РАЯ, сега ви е паднало,нищо че ще си пак загубите парите.Пиѝте си спокоѝно ракиѝката.Робска сган и паплач сте, търпете РАЯ.

 5. Сега ще ви обясня с едни прост пример защо НИКОГА НЕМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ: Господин ви, @@@@, когато се бореше със зъби и нокти да в вкара в рамките на някаква нормална държава (вал. борд беше една от първите му огромни стъпки в тази насока), бързо и категорично бе елиминиран за няколко месеца на власт като ПМ…(далеч съм от идеята че уличните платежи бяха причината). Та същия този човек се удари здраво реалноста на племе безхаберни идиоти, които живея от далавера до далавера и други ритуални самоубийства…Тъжното е че за да има нормална държава трябват много повече такъв тип хора, на всички нива и във всички институции, очевидно към които обществото е алергично…С интерес ще наблюдавам как последната нормално функционираща (и много важна) система в БГ ще бъде погубена заради кокошкарски интересчета…Все пак е справедливо всеки да си плаща за грешките…

 6. НЕ ВЯРВАМ НА ЕВРОТО, но на долара пък-хич! Тоя дали не лобира „за един пробит долар“! Вече нямам доверие на НИКОЙ чуждестранен доброжелател!

 7. пълно мълчание навсякъде по темата, даже Фрог снощи имаха статия по темата и днес не я откривам, много добре са я скрили.

 8. При приемане на еврото в Германия, пак повтарям в Германия, заплатите в Германия останаха същите, тоест ако си получавал 2000 марки веднага стават 1000 евро – както е официалният курс на марка : евро – 2 марки за едно евро, а цените на стоките веднага се обръщат в евро 1:1, или това, което е струвало 1 марка автоматично става 1 евро.До като всичко се уравновиси заплати- цени минаха няколко години и то в Германия.Сега в България трябват само няколко месеца да изпука този народ.Сега не е нито 1989г, нито 1997г, когато дворовете бяха пълни с животни и мазите с буркани, няма ги и онези работливи селски хора.Представете си само след 3 месеца какво ще стане с този народ, който виси само по кауфландите и с тези деца, които са възпитани, че всичко идва от Мола.

  1. „В КРАТЦЕ СЛОВОТО НА ПРОФ. ХАНКЕ:
   1. СВАЛЯТЕ БОРИСОВ И ГЕРБ И ГИ ВКАРВАТЕ В ЗАТВОРА, ЩЕ ВИ ДООГРАБЯТ С ЕВРОТО!
   2.ТОТАЛНА ЧИСТКА НА КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА И ЗАТВОР ЗА МАГИСТРАТИ!
   3.ЗАТВОР ЗА ИВАН КОСТОВ ПО ПОВОД ЧУДОВИЩНАТА МУ ПРИВАТИЗАЦИЯ!
   4. ВАЛУТНИЯ БОРД ДА ОБХВАНЕ И БАНКОВИЯ СЕКТОР!
   5. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! .“ A.K.

 9. Е И????
  До какво се стигна тогава? До „Иване, кажи си!“ на Пешо Фернандела..
  А после – КОНГРЕС НА ЕНП в БОН 10,12,2009 г.
  Изказване на Б. Борисов: “ По данни на БНБ обезпечението на валутния борд е 211%, което спрямо намиращите се в обращение 7.6 млрд. лв. означава 16 млрд. лв., или 8 млрд. евро. Възнамеряваме да използваме 8 млрд. евро от резерва за ……”
  И с ДянкоФФФ ги изпапкаха тез 110%..
  Пък по-после са пънаха за „управляват“ и сребърния фонд.. Както Велчев „управляваше“ външния дълг – та още се спори държавата ли спИчели, или само той и царя спечелиха..
  Та таквиз са ни мечтите за „управление“ и на валутния борд..

 10. Колкото и невероятно да звучи, има чужденци, които действително обичат България. Такива приятели преди 30 години, когато и аз подскачах по сините митинги, ме предупредиха, че няма да я бъде, както я мислим. Ама кой да вярва, млада глава зелена. Всички те се оказаха прави. Както и да е, изборът да скачам си е бил мой, за което не съжалявам. Дори да не си финансист, лесно можеш да събереш две и две и да прецениш, че приемайки еврото, доста ще ни олекнат джобовете. Ханке даде пример с някои държави. Най-очевидният пример за мен обаче е Англия – запазиха си валутата и толкоз. Това е положението . България не бива да приема еврото и по друга много причина – много сме бедни, много… Чети по-долу Марио Тодоров!

  1. НЕ СЪЖАЛЯВАШ?!!! Въпреки че са те използвали най-безобразно?! Съжали поне невинните като мен и твоите деца, които НЕ СКАЧАХА, но наравно с теб търпят резултата от твоето и на другите скакалци тъпоумие!

 11. Слушах и гледах внимателно. Интервюто на Ханке беше удар в десетката! Всичко – вярно, конкретно, разобличаващо. За първи път така директно се казва истината за Костов и Стоянов, а от там надолу по веригата – сещайте се как е преминала така наречената приватизация у нас. Е, и? Сега ще започнат артилерийските откоси в защита на крадльовците – ще очернят Ханке, ще кажат, че е луд, сенилен, ментално увреден, подкупен, неинформиран, преднамерен… Защото той говори не само за СДС-периода, а прехвърля топката и към сегашните. Ще излезе габровският мозък-задочник Т. Д. например, или свищовският дипломант В. Г., и ще го разбият на пух и прах – защото никога не биха издържали в един пряк диалог с такъв спец като Ханке. А публиката ще си каже: Пак нищо не стана… Куче влачи, диря няма!

 12. Проф. Ханке с случая е истинен експерт, дава задълбочено и вярно познание, нищо общо с политически спекулации и повърхностни познавателни сглобки като тия на правителството и на разни депутати. Цялата група на защитниците на еврото няма познавателна тежест, но са с властовите позиции, с които манипулират. Освен липса на компетенция тази група няма основно самопознание да се види колко е ограничена по ум и подготовка. Но отново, именно за това е силна във фалшивата пропаганда. Схемата е: Борисов е наредил, защото такава му е уж европейската конюнктура, Горанов и Менда Стоянова са му изпълнителите. Грешка! Огромна грешка, която би била катастрофа, ако не се спре. Властта няма да я спре. Слабостта на аргументите и не я касаят. Кога разумът и истината са я касаели?! Остава ходът -да се извоюва референдум за еврото. Но едва ли властта ще даде ход на този инструмент, защото изходът е ясен. Опозицията не смее и не може да направи голям верен ход като този с отказ от еврото и референдум. Познанието е напуснало политическите субекти за сметка на партиен и корпоративен субективизъм. Следователно, само народна воля, изразена категорично, може да защити България от катастрофалната грешка с въвеждането на еврото. Трябва да се опита с натиск за референдум за начало!

 13. 18 милиарда евро замразени във валутния борд са точно толкова причини за влизане в еврозоната. Как така 18 милиарда евро ще стоят неоткраднати, бъдете уверени, че няколко крадци сън не ги лови в буквалния смисъл.

  1. За информация – валутният резерв на България е 50 млрд. лева обърнати в евро това прави…..пресметнете сами.Дори Хърсев, който е акционер в БКК, преди дни написа, че са малко над € 18 млрд., но разликата щяла да отиде за други неща, от сорта, такси към банковия съюз. Разликата е около 8 млрд. евро. Поровете се в данните за валутния борд, в най- старите данни и публикации, за да разберете за още една измама.

  2. Ами нали това е целта да откраднат мангите и да си узаконят до сега откраднатите

 14. Ако позволите и друго мнение.

  Абе покрай херовото, много много на кравари не можем вярваме.
  Винаги едно на ум.

  Ами ако беше лева вързан за долара с валутен борд, какво щеше да каже професора?

  Всички искат да ни схрускат.
  Това е истината.
  А истината се крепи със … злато!
  И кризите се решават със … злато!
  И стандарта на живот се повишава със … златото!

  Имаме ли го?!
  🙂

  1. Имахме го златото, но вече е изгребано и изнесено от канадиан Дънди(не Крокодила)-Прешъс(не Уилсън)…!!!

   Дааа…!!!

 15. Не само Стив Ханке усеща,колко е неграмотна Другарката Шменда Стоянова
  Данък МПС
  Съгласно чл.52(1) от Закона за местните данъци и такси,с данък върху
  превозните средства се облагат превозните средства,регистрирани за движение
  по пътната мрежа в РБ
  В чл.55 на същия закон е уточнено,че за „Леки“ и товарни(умишлено не е написано
  „Лекотоварни“МПС. С технически допустима маса(А не тегло) (P=mg) не повече от 3.5 т годишният
  данък се състои от два компонента-имуществен и екологичен.
  „Имущественият компонент се определя в зависимост от мощността на двигателя,
  коригирана с коефициент в зависимост от годината на производство на автомобила“
  Първо.Как по какъв начин имуществото има отношение с проектирането,строителството
  и ремонта на пътищата ?
  Второ.Как по какъв начин по-мощният двигател влияе в/у пътната настилка.
  Трето.Как по какъв начин влияе годината на производство в/у пътя??

  „Екологичният компонент се определя от общинския съвет в зависимост от
  екологичната категория на автомобила“
  За пръв път разбрах,че чистотата на въздуха влияе в/у „Пътната настилка“
  Вие какво мислите?
  Тази другарка дали е с всичкия? Ето докъде доведоха предимствата при
  кандидатсвуване във Вузовете! Пяната най-отгоре.

  1. ШМЕНТА КАПЕЛОВА ЛЕЛЯТА НА МАМИН ИВАН.ТОТКОВЕЦА ЦАРЯ НА ИЗБОРНИТЕ ШАШМИ …

 16. Беше разтърсващо -Обичам такива откровенни хора,които назовават нещата със истинските им имена,наистина ги размаза,как повтори няколко пъти името на леличката Менда Стоянова!!!Ето това е Достойнство!Гледах и по Канал 1,размазващото интервю на Професор Румен Гечев(БСП),беше толкова размазващо колкото и на Господин Ханке,оня слуга (Георги Любенов)се опита на няколко пъти да го преметне,но не му се получи!Фенка съм на такива ДОСТОЙНИ ХОРА!Въпроснота Люба Кулезич,Сряда вечерта в предаването си,когато започна със Увода,такава защита му дръпна на Иван Костов,даже каза че Градската Десница,все още припознават Иван Костов като Лидер!!!
  Любопитна съм след това Смазващо Интервю на Стийв Ханке ,където пряко назова Костов като Виновник на Приватизацията,да видим Градската десница като Люба Кулезич и др.дали ще защитават въпросния!!!

  1. Абе кой гласува за тоя тип… Кой… Как печели избори… Ние ли сме много глупави…. Той ли е много умен…. Защо търпим тоя цирк…. Държавата се руши… ВиК няма…но са замислили такса водомер, 8 лева на месец. Ел. преносна мрежа няма.. Пътища няма… И нас май ни няма. Що спим….Един валутен борд крепи държавицата, Бойко, Менда и Вл. Горанов се пънат да го сринат. Горанов е толкова зле с главата, че се дуе на Ханке! Голяма аванта са замислили Боко и Горанов с еврото за сметка на борда. Мафиоти и неграмотници ни ликвидират, без лева ще доликвидират България! Оставка!

   1. Соросоидната манипулация подплатена с злато като подарък а народа не е гласувал а те си подправиха резултатите в тяхна полза а използваха като гавра и бройките на починалите ни родители от изборните списъци

   2. 18 милиарда евро са замразени във валутния борд. Трябва да се откраднат, а може би вече са откраднати и трябва да покрият следите като узаконят липсата им. Други причини за въвеждане на еврото в България няма.

 17. НЕ на ЕВРОТО!
  ДА, на Валутния борд!
  Вслушайгте се в съветите на Стив Ханке! Безплатни са – за сега!
  Еврото ще доведе до:
  1.Рязко повишаване цените на всички стоки и услуги!Отидете в Гърция и проверете на място – ще се убедите, че при въвеждане на Еврото при тях, всички стоки и услуги поскъпнаха повече от ДВА ПЪТИ.
  2.Спомнете си един бивш Министър председател – Димитър Попов/починал/ какво ни съветваше при масовото увеличение на цените тогава: „ЗА БОГА БРАТЯ, НЕ КУПУВАЙТЕ“
  А в същото време – нали беше адвокат, се подсигуряваше с консултантски договори с едни от най-големите фирми в България! Както и в момента бандата от ГЕРБ се е подсигурила до ДЕВЕТО КОЛЯНО!
  3.До ИНФЛАЦИЯ!
  4.До ТОТАЛНО ОБЕДНЯВАНЕ на българските граждани!
  5.Интерес от въвеждане на Еврото имат само и единствено КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ, чийто задължения към банките ще се стопят – както по времето на банковата криза при Жан Виденов, а също и КРАДЛИВИТЕ ни ПОЛИТИЦИ.
  ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО-БЪЛГАРОУБИЕЦА МРАЗИ И ПРЕЗИРА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.
  Кога ще се отворите очите мили, български граждани???

 18. Малко информация :
  – 120 000 ТОНА МЕСО ОТ АМЕРИКАНСКИЯТ ВОЕНЕН РЕЗЕРВ Е НА ПЪТ КЪМ БЪЛГАРИЯ- ЧУМАТА Е САМО КАМУФЛАЖ
  – ФОЛКСВАГЕН ОТГОВОРИХА НА ГОРАНОВ:
  АКО БЕШЕ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР ТУК, НЯМАШЕ ДА ИЗКАРАШ НА ПОСТА И ДЕН..
  – ТАКСА ВОДОМЕР ЩЕ Е МЕСЕЧНА ОКОЛО 8 ЛЕВА – И ЩЕ СЕ ПЛАЩА ДОРИ ОТ ДОМАКИНСТВАТА, КОИТО НЕ ПОЛЗВАТ ВОДА, НО ИМАТ ВОДОМЕР

 19. Вече и за най-големия дебил в България трябва да е ясно, че ако това престъпно правителство и този парламент на Бойко Борисов останат до април т.г. на власт с парите на българите е свършено и всички семейства, левове просто ще фалират. Очевидно е, че мутрите готвят банкрута на целокупния български народ. Всички скандали, с които мисирките отвличат вниманието на хората са парлама в името на окончателното ограбване на народа. Стига вече, кръв потече!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *