« Върни се назад Публикувано на 09.05.2011 / 19:05

Стефан Софиянски: ГЕРБ претопи СДС, обаче аз подкрепям Румен Христов!

 

 

Софиянски бе категоричен, че СДС е претопено от ГЕРБ, защото сините не се държат като опозиция и нямат ясни и категорични позиции. Софиянски не уточни колко точно процента държи неговата партия Съюз на свободните демократи, но каза, че били опозиция на управляващите.

Въпреки че ССД не приемат позицията на СДС, Стефан Софиянски абсолютно глуповато каза, че подкрепял кандидатурата на Румен Христов като кандидат-президент. Щял да го направи като гражданин. Ако СДС обаче е претопено от ГЕРБ, какъв е тогава Румен Христов, заби го Георги Коритаров, на което Стефан Софиянски с нежен тон отвърна, че поглеждал Румен Христов като биография. Софиянски пропусна да коментира топлата връзка на Христов с ДПС и Доган, обаче.

Христов се бил преборил със зърнена криза, каза още Софиянски. Ама ние не избираме министър на земеделието, невинно попита Георги Коритаров.

Софиянски каза още, че ще седне на масата с Румен Христов и щял да му каже, че под крилото на Бойко Борисов нищо нямало да направи. Коритаров заби за втори път Софиянски – да, но Христов казва, че ако се стигне до балотаж между Меглена Кунева и кандидат на ГЕРБ, сините щели да подкрепят човекът на ГЕРБ…

Софиянски се захили с типичната ни позната усмивка и премълча ужасно сложната си игра, която всъщност едва ли някого интересува, предвид броя на избирателите на ССД.

Afera.bg

«