« Върни се назад Публикувано на 26.04.2011 / 20:18

Стефан Гамизов: Плащал ли е Богомил Манчев на хора от службите за да се прикрият аферите?

 

 

Ето и коментара на Гамизов:

„Много отдавна чаках да видя интервю на “техническия гений“ на българската енергетика и човека, който еднолично може да бъде заподозрян като създателя на най-грозната и безжалостна схема за ограбването на българските граждани. Но преди да да обяснява на НАС, хората които му плащаме масрафа, горното лице да отговори на следните въпроси:
1. Организирал и контролирал ли е през последните 10 години заедно с босненската сръбска енергийна мафия кражба на ел.енергия като се фалшифицират производствените данни на АЕЦ“Козлодуй“, ТЕЦ"Варна" и няколко други централи?
2. Организирал ли е заедно с министъра Милко Ковачев манипулативна схема при създаването на проекта АЕЦ"Белене", така че да няма никаква възможност да се избере друга освен руска технология?
3. Плащал ли е на хора от службите за сигурност да прикриват горните факти?
4. Изпозвал ли е насилие срещу конкуренти в бизнеса?
5. Замесен ли е в кражба на техническо хоу-хау на западни компании, впоследствие предадено на руска такава.
6. Има ли отношения с хора, за които в обществото се смята че са замесени с наркотрафик на амфетамини.
7. Има ли роля в т.н инцидент с “приводите“ в АЕЦ“Козлодуй" и има ли приход от всичко това? Инцидента е описан в Уйкилист.
8. Причинявала ли е вреди фирмата му на работещи в енергийния сектор западни компании по поръчение на руски такива? Вярно ли е че само вредите от това поведение за българските граждани са над 700 милиона евро.
Останалите въпроси после…”

 

Afera.bg

«