« Върни се назад Публикувано на 05.04.2011 / 12:30

Стефан Гамизов към Емил Василев: Емиле, питай Яне къде прочете за нова конституция!

 

 

Никога не съм имал талант в каквато и да е окултна наука, нито пък имам някаква вяра в тези псевдо научни занимания. Но като цяло фактите говорят, че няма случай да не съм “познал“. И знаеш ли защо си мисля, че е така? Защото ставам и си лягам с мисълта как всичко да е различно в България. Работя от 1999г без да спирам. Не “бия тъпана“ след преместването на нещата с всеки милиметър, а тихо работя с хората около мен. И понеже това ме прави с поглед от първа ръка, затова и твърдя горното. Спокойно, не съм някой таен герой. А един от многото, които започват тихичко да надигат глава, защото не могат да търпят вече мисълта че ще оставят всичко това около нас непроменено.Идеалният вариант за всяко едно статукво е негласуването. Това е начинът порочната система да се самовъзпроизведе по възможно най-безболезнения за себе си и най-болезнения за гражданите начин. Стига "месии" – нов модел чрез нова конституция, това е, което ни трябва.

….Емиле, попитай Яне Янев къде прочете за нова конституция 🙂 чисто хронологично кой му обясни за 3-та република :)…за негласуването изобщо не си прав, защото бойкота на избори и възпроизвеждане на нелегитимност чрез наличието на правителство съставено да речем с 10% от гласовете, е един от най-фикасните начини за борба срещу фасадна демокрация…” е написал Стефан Гамизов.

Депутатът от РЗС Емил Василев опонира:

„Стефане, не си прав. Боко Тиквата ще е най-щастлив, ако никой не гласува и той стане президент с гласа на двама цигани и три бабички. Ходи после обяснявай на тъпа мутра и милиционер, че бил нелегитимен. Оня ден в Криводол се изумих. Кметът на общината от червените е победил със 100.00% от гласовете на последните избори. Не повярвах, докато не видях протокола на избирателната комисия. Да не би да е нелегитимен. Напротив, смее на останалите от 4 години.”

Гамизов обаче контрира Василев дали са готови да жертват РЗС в името на каузата на нацията:

„Има си ясна тактика в борбата с фасадната демокрация. В западния свят, който за добро или лошо е определен за съдник гледат само бройката участвали на избори. Когато процента е да кажем 50% или 60% тяхното виждане е ясно-хората правят легитимен избор. Само отказа от гласуване и пълно декласиране на политическата класа в България ще ги стресне. Това се отнася и за вашата партия. Трябва да приемете, че ще се наложи пълно преосноваване на политическия живот. Нещо като жертва за каузата на нацията.”

 

Afera.bg

«