« Върни се назад Публикувано на 10.07.2022 / 9:00

СТАРИТЕ БИТКАДЖИИ ГИ НАРЕДИХТЕ ГИ В РЕДИЦИТЕ НА МАФИЯТА, А МАЗНИТЕ СПОДВИЖНИЦИ НА ГЕРБ ЦЪФНАХА КАТО ВЪРЛИ АНТИМАФИОТИ

И К’ВА СТАНА ТЯ?

Няколко пилета голишарчета ( макар и не толкова млади, колкото ги изкарват пиар акциите) обявиха за мафия стари изпечени борци срещу герб и  приближените му фирми и  хора. Личности, които са били в БИТКАТА по времето, когато въпросните пилета все още са какали в едно гнезденце с герб и Борисов. Фактите и снимките не можеш да ги промениш.

Мафията като понятие в България съвсем се разми и изгуби очертания.

Как бе, КАК толкова бързо загърбихте факта, че  любимите Ви вождове идат от герб? Двама бивши министри от правителства на герб ( Асен Василев и Христо Иванов), един бивш съветник на министър в правителство на герб (Кирил Петков) и още няколко обитатели на кръга около Борисов изведнъж станаха борци срещу мафията, а старите ветерани от тази БИТКА наредихте в редиците на мафията?

В редиците на „антимафиотите“ чинно застанаха и героите от Агенция „Митници“, които Асен Василев назначи още в първите си дни като финансов министър в служебното правителство. До един обекти на куп антикорупционни разследвания и афери, и на още толкова широко известни връзки с фирмите в кръга на Борисов. Фирми, които и до днес са финансовия и икономически гръб на герб и неговия вожд.

И изведнъж онези старите биткаджии са мафия, а мазните последователи и сподвижници на герб цъфнаха в ролята на върли антимафиоти.

И тази власт им я дадохте ВИЕ, племе неориентирано, и все нещо недоразбрало.

От блатото на посредствеността и простотията е трудно да извадиш някой, на когото там си му е добре и си черпи информацията от телевизията. Някой, който няма капацитета да отдели истина от лъжа, пък и не ще да слуша като му говориш.

Накрая сърбайте, каквото сте си надробили, само не вкарвайте в собственото си миризливо блато, онези, които Ви отварят очите!

Валентина Милова

«