« Върни се назад Публикувано на 25.05.2014 / 21:42

СТАНИШКО Е БЕЗВОЛЕВО И СТРАХЛИВО ЧОВЕЧЕ. НЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА „БОКО И ГЕРБЕРАСТКАТА МУ ШАЙКА” И Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ!

 

Станишко е безволево и страхливо човече, провалил се политик и не-ставащ за нищо председател на партията си. Досега това не ме трогваше особено, нито ми беше интересно. Беше си проблем на неговите съпартийци и другари на „Позитано“. Да им е жив и здрав и да си го носят на рамо. До днес, когато това недоразумение създаде предпоставки за ново възвеличаване на герберасткия вожд и подновяване на безпределния му апетит за власт. А това вече е и мой проблем! Защото ново управление на ГЕРБ ще изпразни моя джоб, ще убие бизнеса на моите клиенти, а оттам и моя бизнес, ще съсипе живота на мои близки и приятели!

Това е проблем на целокупния български народ, без оная герберастка прослойка, която, подобно на хиена, ще се храни от труповете на българските предприемачи. Това, че не са спечелили изборите, е проблем на Станишко и неговата партийка.

Това, че ГЕРБ спечелиха, вече не е проблем само на Станишко, а и мой проблем.

И понеже Станишко не знае как и не може да реши проблема „Боко и герберастката му шайка“, време е Станишко да си ходи. Но не в Брюксел, а там, където няма да вреди на никого!

Като преди това върне на държавата парите, които с Моника направиха при Царя, тройната коалиция и герберасткото управление! Това е справедливо!

И да не забрави да се извини на българите!

Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/

«