« Върни се назад Публикувано на 06.05.2014 / 21:01

СТАНИШЕВ, СКРИЙ СИ ДЕБЕЛИЯ ЗАДНИК И ТОЧНО ТИ НЕ ГОВОРИ ЗА МВР, ЗАЩОТО ПО ТЕМАТА СИ ПРОСТО ЕДИН ИЗМЕКЯР!

 

На връх Деня на Храбростта, лицето Сергей Станишев изпльоска дебелия си задник и биреното си шкембе, за да говори за … МВР! И новия закон за МВР, който преди изборите управляващите с истерична неистовост искат да приемат колкото се може по-бързо. Станишев се загрижил, моля ви се, за МВР! Айде бе! Тоя пухкав бивш министър – преседател, който с цялата си наглост, въпреки докладите на ДАНС за Станимир Флоров, заедно с Михаил Миков го назначиха за шеф на ГДБОП, блябосва за МВР и полицаите! Върховна измекярска наглост!

Ето какви ги плещи Сергей Станишев:

„….И само след няколко седмици, убеден съм, българите ще имаме възможност окончателно да отсечем глава на ламята, да покажем, че няма връщане назад към предишните 4 г., които толкова изтормозиха и хора, и бизнес, и нанесоха тежки удари върху държавността. По мое настояване утре в НС започва окончателното гледане на Закона за МВР.

Това е нов закон, наш ангажимент пред служителите в МВР и аз искам да разбия един мит – дълго време се мислеше от много българи и от служителите в МВР се мислеше, че ГЕРБ като дойдат на власт ще се погрижат за полицаите, за служителите в това толкова важно министерство. Това се оказа още една измама, подчерта лидерът на БСП. Той посочи, че е говорил с много полицаи, в това число с редови полицаи и е виждал в годините разочарованието, „което тези хора на реда преживяха от измамата, която се случи по времето на управлението на Цветанов“.

Защото изобщо не се погрижиха за тях, както те очакваха. Напротив, 4 г. имаше замразяване на заплатите на полицаите, както и на другите български граждани, както и на пенсионерите, както и на парите за социални нужди. Дори не им се изплащаха дълги години пари за много необходими неща и права. Затова една от важните дейности на кабинета на г-н Орешарски и на БСП като партия, е те да почувстват отношение от страна на държавата. Защото полицаите са хората, които ежедневно в слънце и в дъжд, в сняг, в различни климатични условия са длъжни да опазват живота, собствеността и сигурността на хората. И Трябва да видят отношение от страна на държавата и спокойствие в своята работа, така че да я вършат професионално и с желание, заяви Станишев.

Затова се реализира и 10% увеличение на заплатите на служителите в МВР, затова от утре започваме гледането на второ четене и на Закона за МВР, където има много нови неща, които са изключително важни за служителите в МВР, добави лидерът на БСП.

Той подчерта, че за първи път се регламентират ясно нощните дежурства на полицаите и заплащанията. „Същото важи и за извънредния труд, който има ясна регламентация и 50% увеличение на базата на този труд, който се полага като допълнителен. Много ясно са очертани и професионалните критерии за развитието в кариерата на българските полицаи. Сега ще има ясна оценка за реалния принос и резултатите в дейността. Защитават се правата на полицаите срещу неправомерно уволнение и произвол, това важи и за пенсионирането. И съм убеден, че служителите на реда в България очакват с нетърпение този закон. От ГЕРБ правят всичко възможно да го блокират. Почти по всеки параграф от 270-те текста без преходните и заключителни разпоредби в този закон има алтернативни предложения, за да бавят нещата, за да бойкотират. И това отразява мнението на Борисов, че работата на опозицията е да пречи. Пречат постоянно с каквото могат. Но утре започваме окончателното гледане на този закон, имаме волята той да бъде приет ефективно докрай. По този начин да покажем отношението на държавата към полицаите в България и те да могат да си вършат максимално ефективно своята работа”.

Станишев е в час с МВР точно толкова, колкото например Дамбовеца със „Спартакус”.

Но докато Дамбовеца е мъж, то Станишев е пълен измекяр, като мандатоносител, защото ТОЙ НОСИ ВИНАТА за назначаването на нефелник и некадърник като Цветлин Йовчев за вътрешен министър.

Станишев предаде не само МВР, но службите, подлагайки си задника на ДПС и МВР-щенията им с ЧОВЕКА НА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ – КЪРТИЦАТА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ.

Сега се бил загрижил за „нощните дежурства” на полицаите и тинтири-минтири. Истерията по бързото приемане на новия закон за МВР цели съвсем други „караминьоли”.

А Станишев е най-добре да мълчи точно за МВР. Защото заради безумията на БСП и ГЕРБ В СИМБИОЗА, МВР и службите се превърнаха в педерастко сборище! И в прекия, и в преносния смисъл.

Afera.bg

 

 

«