« Върни се назад Публикувано на 08.02.2014 / 18:03

СТАНИШЕВ И МЕСТАН СА НАПЪЛНО ИЗКУКАЛИ, ОПОВЕСТИ БАРЕКОВ

 

„Днес лидерът на ДПС Лютви Местан нарече Станишев парламентарен идеолог на плоския данък. След като човекът, който ръководи БСП и ПЕС, е идеолог на най-десния инструмент в една парламентарна република, значи двамата – Станишев и Местан са напълно изкукали.Така, на практика, сме обречени или да донесем едно управление по нов начин, или държавата да падне на дъното, добави още той.Повече ресурси за ограбване от хората няма. Виждаме, че всяко политическо решение е съпроводено с грандиозен скандал.

За да има скандал, значи са свършили парите.

Вотът за Европейски парламент не е популярен в България, а това, което искат да направят БСП, ДПС и ГЕРБ, е да отвратят хората и съвсем да не гласуват, за да се промъкнат отново. Това не бива да се случва. Според всички социологически данни ние сме трета политическа сила като доверие, ръст, рейтинг. Пред нас за сега са БСП и ГЕРБ с преднина около 10%. Ние ще сме много над изборната бариера, но трябва да работим до последния ден и да бъдем много активни“, призова съпартийците си Николай Бареков в Стара Загора.

В неделя и трите формации – „България без цензура“-Николай Бареков, ВМРО- Красимир Каракачанов и ЗНС, ще застанат рамо до рамо на митинг-шествие в Пловдив.Протестът е насочен срещу монополите, но и за да се отбележи годишнината от февруарските бунтове през миналата година.Митингът ще започне в 10 часа и ще тръгне от сградата на EVN. Там протестиращите ще изразят недоволството си от поисканото от дружеството ново увеличение цената на тока между 7 и 9 процента от 1-ви юли. После шествието ще тръгне по главната улица към Община-Пловдив.

Afera.bg

«