« Върни се назад Публикувано на 26.05.2014 / 9:10

СТАНИШЕВ, ЕЛА СИ ВИЖ „ЧАВКИТЕ”, „ПУЙЧЕТАТА” И „ЕБАТИТАТА” ВЪВ ВАРНА И ПОСЛЕ ПИТАЙ ЗАЩО ВОТА БИЛ НАКАЗАТЕЛЕН!

 

Тази сутрин Петър Курумбашев театрално преиграно взе да търси отговор на „генералния въпрос”, който стоял пред социалистите: „защо хората, които миналата година подкрепиха БСП на парламентарните избори, сега се отказаха от нея. Неприятно е, че ни даваха паритет с ГЕРБ, но реалностите са други. Това е чисто наказателен вот на левия електорат”.

Станишевата компания очевидно витае в безкислородна среда.

Една година време правителството на Станишев и компания буквално се осра във Варна, например, където се подиграха с МВР, залагайки на „чавки”, „пуйчета” и „ебатитата”, само за да има УМИШЛЕНО БЕЗХАБЕРНИ ШЕФОВЕ НА ПОЛИЦИЯТА, И ЗА ДА БЪДАТ ПРИКРИТИ И НЕРАЗКРИТИ КОРУПЦИЯТА И КРАДЕНЕТО НА ГЕРБ-МЕСТНОТО УПРАВЛЕНИЕ!

От първия ден на това правителство АФЕРА предупреди, че троянският кон на ГЕРБ в него е Цветлин Йовчев и именно Цветлин Йовчев ще свали това правителство от власт.

БСП не изпълни по никакъв начин обещанието си за пълна ревизия на управлението на ГЕРБ и по места, и общини остави чрез некадърни шефове на полицията гербаджиите безпрепятствено да дерибействат, да мачкат и да крадат.

Сега Станишевата курумбашева компания търсела отговор на „генералния въпрос” защо не гласували за тях.

Най-добре е отговора да си го търсят отзад. В буквалния смисъл на думата.

Afera.bg

 

 

«