« Върни се назад Публикувано на 30.09.2014 / 13:33

Станислав Недков – Стъки: Хората трябва да знаят, че Николай Бареков е поредният шарлатанин!

Станислав Недков СтъкиВ предаването на „Часът на Милен Цветков” Станислав Недков – Стъки каза, че никога не е бил в партийните структури на ББЦ на Николай Бареков, не е бил и в ръководството на партията. „Бях добър познат с него. Виждайки в последно време този човек /Бареков/ как се промени и моралният му разпад, който се случи с него веднага след евроизборите, виждайки, че той докопа ли малко власт, става абсолютно арогантен и безскрупулен спрямо хората около него, чувайки думите на неговата т.нар. съпруга, когато му каза: „Недей гледа на хората като хора, а като на камъни, на които трябва да стъпваш, за да пресечеш реката отсреща, няма как да останем безучастни към измамата, наречена ББЦ.

Този човек се промени изключително след евроизборите. Това означава, че той е поредният, по моя край има една дума – шарлатанин, който на базата на неговия дълъг журналистически опит, той много умело успява да грабне нишката на изстрадалия българин.
Не става дума за никакви пари, хората, които ме познават, знаят, че аз не бих се продал за пари, защото когато аз съм прославял България по целия свят, Бареков е играл кючеци в Пловдив в бутилка в гащите.
Ще дам три примера, които ме отблъснаха от този човек. Едно от обещанията му по време на евроизборите беше, че той ще дарява заплатата си като евродепутат на бедни хора, а накупи имоти – в Драгалевци за 500 000 евро, в Щатите има къща, в Гърция има къща, в Брюксел има имот за 600 кв.м, с лимузини се вози…
Знаейки моето слабо място, че аз като спортист искам в Бъългария да има лицензирана структура на бойните изкуства, която да бъде подкрепана от държавата и да се развива този спорт, той използва тази моя слабост и изхвърляйки се даде обещание, че в България ще има такава федерация. Каза: „това правителство, червеното, е мое” /б.р. правителството „Орешарски”/, това са негови думи. Федерацията не само, че не стана, а той се опита, тъй като аз съм създал клубове в цялата страна, да използва тези клубове за политически цели, нещо, което още от самото начало му казах, че няма как да стане.
Второто му обещание беше, че той ще разкрие банковата тайна на своите лични сметки и сега НАП излиза със съобщение, че Бареков дължи на хазната 500 000 лева и е укривал данъци. Хората трябва да знаят, че това не е човекът, който трябва да подкрепят, това е поредният шарлатанин!”
Afera.bg

«