« Върни се назад Публикувано на 08.11.2021 / 16:25

СТАНЕ ЛИ ПАК БЕГЛЕЦЪТ – ПРЕЗИДЕНТ, ЖАЛНА НИ МАЙКА. АХА ДА НАПИША „КЪСОПИ…“, АМА ВИКАМ – Я, ДА Е, „ПЛАШИПУ…“!

„Бебето беглец“ е филм от 1994 година – тогава България ликуваше заради Световното по футбол в Щатите и малцина му обърнахме внимание.

„Булката беглец“ е филм от 1999-та – тогава България очакваше Царя и отново малцина му обърнахме внимание.

„Президентът беглец“ е проектофилм от 2021 година – когато Радев бяга от най-елементарен дебат.

Това обаче все още е тук-и-сега. Да. Тук-и-сега.

Ми, не е ли редно да има президентски дебат? Нали уж сме европейци и проамерикански ориентирани?

Даже доста по-възрастния от Радев Байдън беше дебатирал с Тръмп миналата година. А тук, какво?

Радев бяга.

Надявам се вече на третия път стомната… Тоест вече да им обърнем внимание на тия филми за бегълци. За да не чакаме чак до 2049 година (имам предвид кавър версията на Филип Дик „Беглец по острието 2049“).

Стане ли пак БЕГЛЕЦЪТ – ПРЕЗИДЕНТ, жална ви/ни майка, уважаеми българи. Да не кажем сетне, че не имало предупреждение.

Стане ли БЕГЛЕЦЪТ ПРЕЗИДЕНТ пак пилот на руля на държавата, лозунгът „Arbeit macht frei“ ще ни се стори детска игра. И от детска игра ще се превърне в „Игра на калмари“.

Стане ли БЕГЛЕЦЪТ ПРЕЗИДЕНТ пак държавен глава – Дотук бяхме.

Мислете, мислете.

Имаме по-малко от седмица до 14-ти.

Стоил Рошкев

Бележка на Веселина Томова: Аха да напиша „късопи…“, ама викам – я, да е „плашипу…“. Ще ви разкажа една много смешна ситуация, която обаче е отвратително показателна. Както вече знаете, и двата ми профила във Фейсбук, като по поръчка баш през един ден, бяха блокирани за по един месец, за да не  мога да споделям публикации на сайта АФЕРА, както и да не упражнявам влияние с изразени позиции и коментари. Естествено, няма съмнение от кого бяха докладвани и от кого блокирани профилите ми, след като и над 20 дни сайта ми АФЕРА е атакуван хакерски. Естествено от кръговете до Властта на Румен Радев.

Направих трети профил онзи ден, само за да поствам публикациите на АФЕРА. Дори нямах време да се присъединя към каквато и да е група във Фейсбук. Освен в една – тази на Българска Легия Антимафия. И днес, само един ден след стартирането на новия ми профил във Фейсбук, след като АФЕРА публикува снимките и разкритията за секретаря на Румен Радев – Пламен Узунов – с овързано въже на врата и разголен крак при ритуала му за приемане в масонската ложа на Георги Гергов – реших да споделя публикацията в групата на Легия Атимафия.

И, сега, не падайте! Веднага след публикацията в АФЕРА за масонското ръкопологане на Пламен Узунов със снимки и информацията за това как от ложата на Гергов Узунов назначава шефове на спец.служби – виж тук:

АФЕРА.БГ | ЕТО КАК РЪКОПОЛАГАТ СЪВЕТНИКА НА РУМЕН РАДЕВ – ПЛАМЕН УЗУНОВ КАТО МАСОН! ВИЖТЕ КАК ОТ „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ“ КАДРУВАТ СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ И МВР!/СНИМКИ!/ (afera.bg)

Бам!!! Веднага се появи надпис – „Не можете да споделяте по групи.“ Съобщение от Фейсбук – без срок, без причина, при положение, че изобщо не членувам в групи, за да споделям!!!

Сега нали разбирате, кой контролира ФБ от българска страна?! Нали нагледно ви става ясно какъв „късопи…“, пардон, какъв „плашипу…“ е Беглецът Радев.

Колко трябва да си страхлив, бе, Зелен чорап, от влиянието ми и влиянието на сайта АФЕРА, че още преди изобщо да съм влязла в каквито и да е групи, да съм банната и блокирана да не споделям публикации на АФЕРА в групи?!

Гранде ташак си, Радев, и дори и да станеш пак президент, фиаското ти ще е главоломно злокобно! Защото не си свободен човек, защото не си добър човек. Защото си нагъл лицемер. И най-важното за един мъж, за да не се нарича мъж – защото си страхливец!

«