« Върни се назад Публикувано на 08.08.2023 / 10:12

СТАНА ЛИ УКРАЙНА СВЕТОВЕН ДОНОР ЗА ТЪМНИЯ ЕЛИТ? СТАНА И ОЩЕ КАК! УЧАСТВА ЛИ БЪЛГАРСКАТА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ВЪРХУШКА В ДЕЛАТА НА ЗЛОТО? ВЪПРОСЪТ МИ Е РИТОРИЧЕН

Статията на Мария Захарова по търговията с органи в Украйна – виж тук!:

https://rg.ru/2023/08/06/potroshiteli.html

е изявление на възможно най-високото държавно ниво в Русия по темата. Тема, която е абсолютно табу за целия свят!

Лека полека ще си пробият път цифрите загинали украинци в геноцида, организиран от Запада в Украйна, безсмисленото хвърляне на Украйна във война с Русия. Което коства засега по неофициални, но достатъчно авторитетни данни и то идващи от различни източници, 350 000 души загинали на фронта от 24 февруари 2022 година.

Тези мои читатели, които мислят, че това е кремълска пропаганда, които вероятно логично не присъстват в този канал, едва ли ще са способни да получат каквото и да било подобрение на представата си за света, в който живеят. Но тези, които разбират, че се изправяме пред мътна и кървава истина, брутално безмилостна запасна истина, обвита в целофана на грижа за хората, свобода, демокрация и просперитет, трябва да разбират мащабите на злото, с което си имаме работа.

Загубите на Украйна в жива сила в тази война надхвърлят всички познати военни загуби във война от Втората световна насам за такъв срок от време. Което по същество представлява военен геноцид! Защото за всеки нормален човек е ясно, че като изпращаш хора срещу Русия, вероятността да се върнат живи е равна на 0.

Кой и защо изпрати украинците на сигурна смърт е съвсем отделен въпрос. Става дума сега за загубите и съдбата на телата. Стана ли Украйна световен донор за тъмния елит? Стана и още как! При това свежа славянска кръв и органи за дедовците на по 100 години, които решават съдбата на планетата, сякаш им е бащиния. Защо украинският народ трябва да мине през това разфасоване във физическо и духовно отношение не е моя работа. Но зная, че тук става нещо толкова дълбоко зло, че съдбата на всички ни зависи от неговото неутрализиране.

Припомням, че България направи поправки в закона за здравето, които превръщат Военна болница в София в главен трансплантационен център у нас. Натовска държава. Прави трансплантации във военна болница? И Захарова споменава роговиците, които, помня, специално ми направиха впечатление в нашия закон. Участва ли българската евроатлантическа върхушка в делата на злото? Въпросът ми е риторичен.

Анастасия Гешева

«