« Върни се назад Публикувано на 11.11.2021 / 11:28

СТАВА ДУМА ЗА ШАЙКА ИЗМАМНИЦИ И РЕКЕТЬОРИ. ДАЛИ „ПРОМЯНАТА“ НЯМА ДА НИ ИЗПРАТИ КЪМ ПО-ЛОШО ОТ ТОВА, СРЕЩУ КОЕТО БЯХА ПРОТЕСТИТЕ

Лозан Панов се оплака, че Румен Спецов провел разговор с него, в който го заплашил и рекетирал (изнесеното не може да бъде определено по друг начин, освен като опит за заплаха и рекет), с цел Панов да бъде услужлив към претендиращите за промяна.

Преди пет месеца предупредих, че става дума за шайка измамници и рекетьори, но никой не поиска да види истината, каквато е. Рекетират и се стремят да заграбят бизнес в региона на Хасково, в региона на Пловдив. Хората си мълчат, защото ги е страх.

Да си дадем сметка дали „промяната“ няма да ни изпрати към по-лошо от това, срещу което бяха протестите. Налице са хора, извършили престъпление, за да са на власт и хора, вършещи престъпления, които продължават да искат властта.

Имаме човек, продал фирма с милиони задължения на наши братя цигани, който в момента се грижи за приходите на страната. Имаме измамници, за които лъжата е начин на поведение и осъзната необходимост.

Впечатлява безучастието на прокуратурата към извършените от Кирил Петков престъпления. Сигурен съм, че прокуратурата няма да реагира и на заплахите и рекета на Румен Спецов. Това е цената, на която „промяната“ ще остави Гешев там, където е.

Лозан Панов шест месеца по-късно потвърди това, което казах аз. Много е важно да го видят всички българи.

Румен Петков

«