Публикувано на 08.01.2022 / 9:40

СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ СРЕЩУ ЗДРАВНИЯ ФАШИЗЪМ! СЕГА НОВАК Е НИЕ!

Тук не става въпрос дали си ваксър или антиваксър, става въпрос за противопоставяне срещу здравния фашизъм! Става въпрос за битка срещу разделянето на хорта на ваксинирани и неваксинирани!
Днес ти искат зелен сертификат, утре ще е бембян, а след това ще започнат да бележат хората, да ги вкарват лагери и всичко, на което е способен един фашистки ред!

Колко от вас са се замисляли, че в момента всичко в държавата зависи само от един единствен човек? Този човек може с една заповед да преобърне живота на цялата държава, да затваря училища, бизнеси, да затваря хора! Кой е този човек ли! Здравният министър.

Колко от управниците се замислиха, че притежаващия зелен сертификата не е нищо друго освен безпрепятствен и сертифициран заразоносител! Това ли е грижата за общественото здраве?

Димитър Байрактаров

П.П. Димчо Димчев:

Новак е православен вярващ човек.

Той е и добър човек и най-добрият в спорта, който упражнява. Не само това. Той е най-добрият и това ги унижава и изнервя, защото си остава такъв, колкото и да не им харесва. Новак им даде шанс да постъпят правилно, но гордостта им замъгли очите и обърка страховете в погубените им души. Новак направи оная крачка, от която се нуждае разумът, но те не разбраха и пропуснаха своя шанс.

Аз не съм Новак. Новак е Димчо, Новак е Иван. Новак е всеки един от нас, които виждаме огромната измама. Не, не става дума за здраве, свобода или ред. Става дума за дух, който Новак има предостатъчно. Той е най-добрият в своя спорт. Но това не е важно, защото титлите са, като парите – печелят се и се губят. Но хората се запомнят и аз ще запомня тоя Новак, който не позволи да бъде поставен на колене.

Виждам злобничките подмятания на разни мижитурки, които обявиха Австралия за държава на реда. Не, приятели. Австралия е мизерна държавна терористична дупка, в която правителството наема хора да преследват други хора. Такива дребни душици в човешката история са одобрявали диктатури и диктатори, такива мърши са предавали родителите си и съседите си. Такива слагачи са се подмазвали на окупатори и убийци.

Новак им даде възможност да постъпят правилно и те не разбраха. Другите спортисти, неговите колеги, също не разбраха контекста на ситуацията. Не разбраха колко е важен моментът, защото в условията на узаконен държавен тероризъм няма защитени, а човешкото същество е унизено до положение на нежива материя, която може да бъде манипулирана съвсем безотговорно и безнаказано. Е, точно това глупците не схванаха. И докато има хорица, които си мислят, че са се промъкнали някак хитричко за да спечелят някой и друг долар, то истинските човеци, като Новак се движат напред и светят. Показват пътя и водят.

Направо не зная как бих се чувствал, ако го нямаше Новак. Може би щях да си гледам турнира, като всяка година. Но сега е друго. Сега Новак е всички нас, които не приемаме диктатурата и тоталитарната наглост на шепа продажни малоумни негодници и психопати, както и клакьорите, аплодиращи безумния пандемистичен театър.

Сега Новак е ние!

Коментари 44 за
“СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ СРЕЩУ ЗДРАВНИЯ ФАШИЗЪМ! СЕГА НОВАК Е НИЕ!”

 1. Само да попитам антиваксърите, какво ще кажат на хората загубили близки от този „безвреден“ вирус??? Щото познавам такива хора и не го пожелавам на никото да го преживее…….

 2. Според тези дето постоянно броят, досега в Б-я са ваксинирани над 3 800 000 души. От друга страна, при преброяването на населението ни изкараха 6 500 000. От това следва, че в страната са ваксинирани над 50% от жителите. Защо тогава твърдят и размахват тези 26 или 30 % за ваксинирани у нас? Или аз не мога да смятам и бъркам?

 3. Хей Иван от
  08.01.2022 в 15:13
  Нямаш ли фантазия поне за някакъв друг никнейм или прякор

  1. Принуден съм вече да се обяснявам че не съм тролът
   Иван от
   08.01.2022 в 15:13

 4. Всичко това се прави от хората които печатат парите. Мога да ви дам жокер. Прочетете при кого е бил на работа френския макарон преди да стане президент и ще ви стане ясно. Тръмпета се опита да ги спре но му скроиха шапката и на него. Останалото е в ръцете на хората по света.

 5. Чакам с нетърпение момента на възмездието за здравните фашисти! Заслужават смърт по най-жестокия възможен начин за дейността си, но пък защо не с грижа за здравето им да се боцват през 10мин. със закупените от тях експериментални течности!

 6. Афера и останалите антиглобалтски медии – оправете си терминологията. Не става въпрос за здравен фашизъм, комунизъм или либерализъм, а за здравен тероризъм. Водещ до глобален тоталитарен сатанизъм.

 7. Имунолог: Ваксините на Pfizer, Moderna могат да причинят дългосрочно хронично заболяване
  В ново изследване, публикувано в Microbiology & Infectious Diseases, имунологът Дж. Барт Класен предупреждава, че технологията на иРНК, използвана във ваксините на Pfizer и Moderna COVID, може да създаде „нови потенциални механизми“ на нежелани ефекти , които могат след години да излязат наяве.
  В продължение на десетилетия Classen публикува статии, изследващи как ваксинацията може да доведе до хронични състояния като диабет тип 1 и тип 2 – не веднага, а след три или четири години.
  Immunologist: Pfizer, Moderna Vaccines Could Cause Long-Term Chronic Illness
  In new research published in Microbiology & Infectious Diseases, immunologist J. Bart Classen warns the mRNA technology used in the Pfizer and Moderna COVID vaccines could create “new potential mechanisms” of adverse events that may take years to come to light.
  Back in 1999, leading U.S. Food and Drug Administration (FDA) official Dr. Peter Patriarca contended that modern advances in vaccine technology were rapidly “outpacing researchers’ ability to predict potential vaccine-related adverse events.” Patriarca mused that this could lead to “a situation of unforeseen and unpredictable vaccine outcomes.” …

 8. Някаква канадо-австралийска фирма за полезни ископаеми-Знаете ТЕ са Специалисти по ограбването на Държави!?!?!? Сключила договор с Вучич за милиарди??? Залежът е на 130 км от Белград но самото разработване води до ЕКО-катастрофа !!! Договорът е сключен въпреки протестите на населението начело с Комитет в който е и Джокович!?!?!?Дали може Григор -наш да се надигне срещу ДЪНДИ ПРЕШЪС…!?!?!? С номерът който извъртяха на Джокович от Австралия …Сърбите принудиха Вучич да АНУЛИРА ДОГОВОРА!!!

 9. Сатанистките гобалисти дават пример с Новак какво ги чака и какво е отношението към тези, които не искат да се адаптират към новия световен ред. „Наведена главица сабя не я сече“

 10. Много добре знаят ,че наречената ваксина не помага ,но е част от плана за чепиране. ЕДНО НЕЩО ДОШЛО ОТ ЗЛО НЕ МОЖЕ ДА Е ДОБРО ЗА ХОРАТА.Гответе се за по лошо народе.ГОСПОД ДА ПАЗИ ВСИЧКИ НИ!

  1. Хареса ми това с чепирането!
   🙂
   Няма да е по-приятно от чипиранети май!?!

 11. И като всички сте NOVAX, ще излезете ли на 12.01 да подкрепите протеста?
  Защо тук не се публикува нито една статия да го популяризира?
  Или ВЪЗРАЖДАНЕ е мръсна дума?
  Леле, какъв идол е Джокович…
  Ние пък си имаме д-р Костадинов.
  Но докато стоите пред компютрите, той прави нещо за всички вас.
  Той се бори за вашата свобода.

  1. А колко дупетата ат „Възраждане“ са ваксинирани и ще отидат на протеста? За един преател питам???

 12. Оказва се, че между “тениса“ и Библията има индиректна връзка. Предлагам цитати от “Откровението на Иоана“, последната книга от Новия Завет, глава 13: стихове от 16 до 18:, доста актуални за днешно време , без мой коментар.

  16. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
  17. За да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.
  18. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е …”

 13. Колкото повече ваксинирани, толкова повече заразени! Тези ваксини сриват имунната система и отварят пътя за вирусите! Вече дори и децата разбраха, че ваксините не предпазват, напълно неефективни са, файда от тях йок! Защита нулева, и след 10 дози пак ще е нула! Как към едно НЕработещо нещо ще добавяш още и още от същото, НЕработещо нещо и ще чакаш да проработи, как? Две години не са ли достатъчни, не е ли очевадно, че ваксините са неефикасни, не струват и пукната пара! Даже и при лудостта трябва да има предел някъде!…

  1. Маѝсторлъка е да получаваш мноооого пари за нещо дето не струва пукната пара!

   При достатъчен % балъци мрежите се пълнят наѝ-лесно

   1. В твоя подкрепа Ал Капоне е казал:- “ Без да даващ НИЩО получаваш ВСИЧКО“! ставало е дума за казина и хазарт.

 14. Баси докъде я докарахме ?!?!?!
  Антиваксърите чакат ваксърите да се споминат от Ковид,а ваксърите дебнат антиваксърите и гадаят какво ги чака…
  Разделението е налице.
  Но парада засега го командват Ваксърите.

  Чудя се дали Lucia Lachkovic Javorčeková е ваксинирана…
  Много съм разтревожен !

  Венсеремос.

  1. Ама за ваксината с кожената писалка ли с белото мастило ли питаш ?

 15. Ако Озитата бяха океѝ, щяха да организират турнира само за зрители по собствено усмотрение – ако те е страх – сЕди и си гледаѝ от ТАЛАвизора, ако не те е страх – иди на трибуните и се кефи.
  Подозирам че сценария е бил за едно голямо събиране на вакс-носители които след като се разотидат, тласкат следващата „вълна“..?

  Ясно е че сме:
  – „болни“ – до доказване на противното (по идиотски критерии,,)
  – „престъпници“ – до доказване на противното, не знам как си;
  – „фалшиви новини“ – докато фак-чекърите не ни одобрят;

  Бог с теб, Ноле!

 16. Аз пък се чудя ,дали пък ваксинираните с това тяхното самочувствие ,не ги използват като ходещо биологично оръжие ,баси?

  Или пък някоя СВЕТОВНА фамилия да ги е ,,осиновила“ ,както казава Мария …

  Нещо ми пречи да се почувствам като българин ,ама не знам какво ?!

  Венсеремос.

  1. Кольо как е Lucia Javorcekova? Кога ще пращаме Котката и бидона с киселото зеле в Байконур ?

   1. Безумно съм влюбен в тая колоездачка !
    За мен е най-красиват жена на света.
    Сън не спя…

    Що се отнася до Байконур,засега поради влошените ни отношения с Русия ще изстрелваме бидоните от Кейпканаверал.

    Венсеремос.

    1. Честито! Ама имай едно наум с всички, носещи името на Lucifer. 🙂
     (Освен това Ксения Курносова заплашва с отмъщение.)

 17. На запад му променят името на НОЛАН,опитват се да го поамериканчат,както навремето са опитвали с нашия Дан Колов.направо са бесни ,че им се опъна и не им играе по ковидната гайда.Такъв известен човек,при това със славянски произход,да им отрича някои от престъпните правила за тях е много опасно,дава „лош пример“.

 18. Там е работата- че „антиваксърите“ не са антиваксъри, а антифашисти.
  Щото…Проблемът не е в самата ваксина, а в целите, преследвани чрез нея.

  1. Номера с ваксините няма да мине..скоро ще рухне всичко в прх и пепел
   Смърт на фашизма, свобода на народа

  2. Не е фашизъм това, нито комунизъм или либерализъм /нео или архи все тая/, а си е чист ТЕРОРИЗЪМ. Така че т.нар. антиваксъри сме истински борци за свобода и АНТИ-ТЕРОРИСТИ.

 19. Хаиде да видим колко са пичове като Ноле, колко от големите и не само големите, в знак на подкрепа на Ноле да не участват в AO, Както казва Весито трябва да ти стиска в тоя живот мамка му
  Велик Ноле!!!

 20. Кой направи да е такъв Здравния Министър???Съвсем случайно една година преди ПЛАНдемията от ГЕРБ му дадоха тези пълномощия!?!?!? СЛУЧАЙНО???НЕ мисля да е случайно!!! СЗО Командва България!!!КОИ на 8 декември подписаха НЕЩО със СЗО в ЖЕНЕВА!!!КОИ???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *